|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przytulnie i romantycznie
Hey ;*
Chciałabym abyście pomogły mi w urządzeniu mojego pokoju. Otóż , jest on mały i kwadratowy. Ściany są niebiesko-żółte. Chciałabym aby był bardziej romantyczny i przytulny. Co mam zrobić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przytulnie i romantycznie
na pewno jasne i pastelowe kolory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
tak jak mówi donay napisz coś więcej, co możesz zmienić, co ci się konkretnie podoba (chociażby jakie kolory lubisz), znajdź w necie fotki takiego stylu jaki chcesz stworzyć (nie dla każdego "romantyczny" znaczy to samo
![]() no i wklej zdjęcia pokoju ![]() (na razie mi przyszło do głowy tylko to, żeby zmienić kolory ścian, jeśli nie wszystkich to przynnajmniej pozbyć się tych żółtych) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Problem jest w tym że nie mogę zmienić ścian ani mebli ;(
Chodzi o drobne zmiany i lepszy efekt. Mój pokój jest mały i kwadratowy. Podłogę mam drewnianą. Na ścianie mam tapete : http://img412.imageshack.us/i/p8280694.jpg/ Wiem że nie każdy kolor bedzie pasowała wieź lepiej dobrać coś do tego co mam. Ogólnie to pokój jest w barwach niebiesko- zółtych. Chcę żeby było przytulnie i bardziej dziewczęco i romantycznie , ponieważ tak bym określiła swój styl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej. Też mam mały problem. Szykuje mi się remoncik i nie wiem na jaki kolor pomalować ściany. Mam niebieską wersalkę w kratkę, takie fotele i meble koloru olcha. Do tej por miałam żółty, taki cytrynkowy. Teraz zastanawiam się nad fioletem i białymi dodatkami.
Dodam, że mam 17 lat ![]() Może ktoś podpowie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wybacz ale to mój temat i mój problem.
Więc jak coś to mi pomóż albo załóż własny wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
To przepraszam, już się nie wtrącam.
A co do Twojego pokoju to może jakieś ładne zasłony z delikatnego materiału albo kalkomania o kształcie jakiegoś kwiatu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten wzór na tapecie faktycznie przypomina jakieś małe kwiatuszki i jest delikatny, to do takiego stylu o jakim mówisz myślę, że pasuje ![]() dobieraj dodatki w jasnych, stonownych, delikatnych kolorach - biel, krem, niebieski, ale żeby nie było za mdło to może granat, chabrowy... dużo delikatnych tkanin (może zasłonki/firanki z tafty czy organzy... chyba tak to się nazywa ![]() jeśli masz możliwość to może jakiś mały puchaty dywanik (zawsze się przytulniej dzięki temu robi, niż jak są gołe deski ![]() oprócz tego dużo świeczek, jakieś kwiaty (może wrzosy?) w ładnych doniczkach, jakieś flakoniki z barwionego szkła... tylko uważaj, żeby nie przesadzić z ilością dodatków i wzorów ![]() to nie za bardzo mój styl, ale tak to sobie mniej więcej wyobrażam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Romantyczny i przytulny pokój?
Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami-najlepiej dodać trochę pastelowych kolorów. Łóżko czy kanapę przykryć jakąś różową albo inną pastelową narzutą, kupić kilka ładnych poduszek( ja mam różowe w kształcie serca i efekt jest prześliczny), zainwestować w jakieś ładne delikatne lampki, ładny, pastelowy dywanik na podłogę no i przede wszystkim dużo dodatków w delikatnych kolorach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Tyle że pastelowe kolory nie będą pasować do kolorystyki mojego pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.