|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy można..?
Jesli mnie pamięć nie myli na starym KWC była przy każdym produkcie ocenianym, niedziałająca ikonka służaca do odesłania na forum, gdzie można było na temat danego produktu podyskutować. Wraz z nowym KWC ta ikonka znikła. Wiec mam w związku z tym pytanie: Czy dało by sie taki odsyłacz zrobić na KWC? Na forum znajduje się wiele wątków dotyczących jakiegos produktu, często pare takich watków powstaje. Równiez czasamai się zdarza, że niektóre Wizażaniki, zadają pytania dotyczące danego produktu, w miejscu gdzie powinny ocenic ten produkt. zreszta fajnie by było podyskutowac o produkcie który nas interesuje, bez długiego szukania go
![]() Pozdrawiam i mam nadzieje, że zostałam zrozumiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Czy można..?
Good idea
![]() Popracuję nad tym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie również brakuje tej starej opcji więc jestem jak najbardziej za jej przywróceniem ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Odświeżam
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To ja też odświeżam
![]() Widzę, że został dodany "koszyk" do KWC, bardzo fajna sprawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kolejna sprawe podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Piszę tutaj, bo nie chcę zakładać nowego forum. Mam takie pytanie, czy nie dałoby się śledzić recenzji kosmetyków które np. są w torebce? Mam w torebce kosmetyki, nad którymi zastanawiam się czy kupić, i gdybyby przychodziło powiadomienie, jeśli ktoś doda nową recenzję, torchę by mi to pozwalało oszczędzać czas. Chodzi mi o śledzeie podobnie jak na forum, gdy ktoś napisze nową wiadomość to przychodzi powiadomienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
[1=9e2650f4d4b90a588de533a e2743fdf12e2b02a6_684cad7 a30160;9972681]Piszę tutaj, bo nie chcę zakładać nowego forum. Mam takie pytanie, czy nie dałoby się śledzić recenzji kosmetyków które np. są w torebce? Mam w torebce kosmetyki, nad którymi zastanawiam się czy kupić, i gdybyby przychodziło powiadomienie, jeśli ktoś doda nową recenzję, torchę by mi to pozwalało oszczędzać czas. Chodzi mi o śledzeie podobnie jak na forum, gdy ktoś napisze nową wiadomość to przychodzi powiadomienie.[/QUOTE]
subskrypcja KWC jest w planach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.