|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moje kolczyki
witam
jestem Marzena,to moj 1 post. robieniem kolczyków zajmuje sie od miesiaca,i postanowilam pokazac moje prace i prosze o szczera opinie.pozdrawiam p.s. przepraszam za jakosc zdjec p.s.do tych ostatnich mam jeszcze zawieszke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: moje kolczyki
Przede wszystkim - nie zostawiaj gołego drutu, tylko albo staraj się robić loop jak najbliżej koralika (np. w biedroneczkach), albo nałóż na niego rurkę dystansową (np. w wisienkach, bo tam ten drucik musi być długi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zgodzę się z shenny
![]() ![]() PS: Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że operowałam Twoim zdjęciem.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1269110958 - te są prześliczne. <33333
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wisienki śliczne, co do reszty, to nie jestem zwolenniczką kolczyków z jednego koralika, ale jako że sama dopiero zaczynam, nie wypada mi krytykować
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Apetyczne te wisienki choc pewnie bardziej doswiadczone dziewczyny powiedza,ze to goly drut i trzeba jakos zabezpieczyc,zeby koraliki nie lataly.Jak chodzi o bigle,to tez radze scisnac bo inaczej kolczyk latwo spada.Ciekawa jestem dalszych prac i trzymam kciuki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.