|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy mam idealną sylwetkę?
Gnębi mnie to od dawna....Gdy wpatruję się w modelki mające łydki prawie jak uda,aż mnie zazdrość chwyta...A dzisiejsza dieta wyglądała tak jak zwykle...Warzywka,owoce,j ogurtki a przed chwilą czekolada i kanapki
![]() Mam ok 155 cm wzrostu.Może trochę więcej. obwód uda 49 cm łydki 34 cm 78 cm biodra Jestem zakompleksiona... Mam 16 lat.Mam wrażenie,że rok temu byłam ładniejsza....Ze mialam chudsza buzie a teraz mam takie okropne kreski na twarzy. Czy moge wyjsc z duma na plaze?Zalozycc mega krótkie spodenki,spodniczke? Moje nogi wygladaja jak fala czyli to: ~ ...udo w inna strone i lydka ![]() BLAGAM o szczere komentarze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy mam idealną sylwetkę?
Proporcje masz takie jak ja w Twoim wieku czyli jesteś chudziuteńka baaardzo ....
W domu się przecież nie schowasz przed światem!!! I zakładaj co chcesz tylko masz się dobrze czuć głowa i widelec do góry Nie to forum...ale myślę że Ci wybaczą. Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak możemy szczerze ocenić twoje nogi, jak ich nie widzimy
![]() same centymetry to nie wszystko, ważne są proporcje całej sylwetki, a poza tym na urodę nóg wpływa też uroda samej skóry
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W tym wieku trzeba odchudzać się z głową. Pamiętaj o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
witaj słońce,
wiem ze trudno przy takim kreowaniu 'chudosci' nie zgubić się i nie stanąć na głowie, rośniesz jeszcze! 16 lat Twoja sylwetka nie jest do końca ukształtowana nie radzę prowadzić diet jedz to na co masz ochotę jedyne 'przykazania'- to staraj się co najmniej 3h przed snem nie jeść i ruszaj się, ćwicz, próbuj różnych form ruchu tak żeby dawały Ci satysfakcję ![]() Ćwiczenie to takie małe czary- mary tzw. potocznie endorfiny też zrobią swoje ![]() pozdrawiam ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Czy dobrze pamiętam, że założyłaś kiedyś wątek o swoich udach?... Dziewczyno, zdecydowanie za bardzo skupiasz się na wyglądzie. Kompleksy ma każdy, ale nie każdy pozwala, by rujnowały mu samopoczucie. Znajdź sobie hobby, spotykaj ze znajomymi, czytaj książki, rozwijaj się i odnoś mniejsze lub większe sukcesy - wiedza i umiejętności dadzą Ci większą pewność siebie, niż nogi modelki. 16 lat to za fajny wiek, żeby marnować go na wyszukiwaniu mankamentów.
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chce byc zlosliwa, ale takie 'zamartwianie se o siebie', trabienie o swoich wymiarach i szukanie potwierdzenia zgodnego z naszymi marzeniami... nie, no wybaczcie, ale uwazam, ze trzeba sie przejsc do psychologa, zamiast kupowania jogurcikow salat etc, wylozyc ta kase i przejsc sie do specjalisty. dziewczyna ma 16 lat.... smutne. zrob cos z soba! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ankalime, może masz rację, ale podejrzewam, że psycholog też nie powie niczego odkrywczego. Nie znaczy to, że odradzam; jeśli autorka czuje taką potrzebę, to jak najbardziej. Btw, za psychologa nie trzeba od razu wykładać kasy - często przyjmują w państwowych przychodniach, nie wspominając o szkolnym pedagogu.
Nie byłaś złośliwa ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ahahahahahahhhhh ![]() Ja chętnie wysłucham twojej opini na temat moich nóg... żal. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze prowadzisz dyskusję w ten sposób?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.