|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Filtry UV i nie tylko...
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Na wymiankę mam : ![]() Mineralny podkład w płynie - Pure Liquid Mineral "Maybelline" , kolor nude(021) (jak dla mnie naturalny odcień)- poj. 30 ml, zostało ok. 20 ml - chętnie za inny minerał Gliss Kur, odżywka w sprayu "Liquid Silk Gloss" włosy jak jedwab, pojemność 150 ml, pozostało ok 80 % zawartości Filtry: Mustela - filtr mineralny 50 SPF, pojemność 50 ml, nowy link na KWC, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21217 Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 40 (bezbarwny do skóry tłustej)- pojemność 40 ml, pozostało ok.80 % zawartości, ważny do 12.2010 Filtr Klorane, Enfant Lait Solaire Ultra Haute Protection SPF 50+ (Mleczko ochronne do ciała dla dzieci)- 75 ml zostało ok 80 % zawartości + kartonik - najchętniej na inny filtr, data ważności 03.2010 - leci do aprilla - La Roche - Posay Anthelios XL 50+ barwiący, 50 ml - zostało ok.40 % zawartości, data ważności 03.2010 Tusze do rzęs: 2000 CALORIE DRAMATIC LOOK, firmy MaxFactor - czarny tusz do zdecydowanego makijażu, pojemność 9 ml - użyty tylko kilka razy - leci do Kerki Glam Eyes Rimmel - czarny tusz pogrubiający i dodający objętości, poj.8 ml, zostało ok.70 % zawartości Tusz do rzęs czarny Lash Architect Carbon Gloss (lśniąca czerń, długotrwały efekt sztucznych rzęs) - zostało ok 60 % zawartości Tusz do rzęs czarny Miss Sporty Fabulous Lash (pogrubia, wydłuza i podkręca), zostało ok 50 % zawartości opakowania Kolorówka: Puder brązujący Golden Rose Terracotta Stardust, opakowanie 12g, użyty tylko kilka razy, odcień 101 (opalizujący złotawy brąz) + kartonik link na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19763 Podkład Maybelline Wonder Finish (pudrowy fluid) kolr "nude" 021, zostało ok 40 % zawartości - leci do Kerki - Yves Roche, podkład matujący z serii Yria spf 15 w szklanej buteleczce 30 ml/ zostało ok 1/2 pojemności Zapachy: Elizabeth Arden Splendor , pojemność 30 ml, zostało ok 60 % + kartonik Pielęgnacja: - Johnson`s, Holiday Skin, krem do twarzy delikatnie opalający do skóry normalnej i mieszanej, zawartość 50 ml, zostało ok 70 % - Nivea Visage, Tonujący krem nawilżający z roświetlajacymi pigmentami i olejkiem jojoba, odcień opalony (ładnie stapia się z cerą) 50 ml , zużycie minimalne Włosy: Innova FLEXIBLE Thermal Protektor - lotion z ekstraktem z jedwabiu chroniący przed ciepłem, przeznaczony do suszenia i prostowania włosów - pojemność 300 ml, zostało ok.70% zawartości Schwarzkopf, Natural&Easy, farba do włosów, kolor kaszmirowy, jasny brąz - nowa, kupilam i zmienilam decyzje o farbowaniu ![]() - saszetka koloryzująca Venita, kolor brąz - saszetka koloryzująca Londeston, kolor bordo - szampon Palette, 236 kasztan, nowy (mam 2 cale opakowania) Prostownica do włosów z cienką płytką typ MCs3409p Ceramic Straightener kupowana w Rossmannie, stan bardzo dobry, Jeśli ktoś jest w potrzebie i ma jakieś propozycje zapraszam
Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy.... Edytowane przez Lunawera Czas edycji: 2009-02-22 o 13:51 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry UV i nie tylko...
Tusz do rzęs czarny Lash Architect Carbon Gloss (lśniąca czerń, długotrwały efekt sztucznych rzęs) - zostało ok 60 % zawartości
Tusz do rzęs czarny Miss Sporty Fabulous Lash (pogrubia, wydłuza i podkręca), zostało ok 50 % zawartości opakowania może znajdziesz coś u mnie ? poza wątkliem mam nowy (raz użyty) tusz Maybelline, Volum' Express Lift - Up Mascara (Tusz pogrubiający i unoszący rzęsy)
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() U Ciebie cashmeree wpadło mi w oko: Avon, Little Black Dress (Mgiełka perfumowana do ciała)używam raz po raz obecnie jest 50% do napisu little ilość na foto nie aktualna AVON Odżywka do włosów suchych i zniszczonych AVON Senses Jaśminowo-różany balsam do ciała - ubytek 1 cm i ewentualnie AVON, Professional kohl czarna kredka do oczu z gąbka do jej rozcierania, użyta kilka razy Interesują Cię obydwa tusze do rzęs, czy tylko jeden z nich ? Pozdrowionka!
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Hej aprilla
![]() Myślę, że się dogadamy ![]() Mnie interesuje u Ciebie : Mustela Bebe Lait Solaire haute Protection 50 (100 % mineralny) uzyty kilka razy. d. w. 07.09 i La Roche Posay Dermo Pediatrics Lait 50+ 3/4 tubki ze 100ml, d. w. 12.09
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z rzeczy które wybrałaś dwie ostatnie pozycje są w trakcie ustalań z inną wizażanką i chyba do niej poleca a mgiełkę i odzywkę mam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Lunka - niestety nic nie znalazłam
Pozdrawiam
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
cashmeree - w takim razie proszę o rezerwację odżywki + tusz Maybelline, Volum' Express Lift - Up Mascara (Tusz pogrubiający i unoszący rzęsy) za moje dwa tusze ?
Co Ty na to ?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam że tak długo nie odpowiadałam , jednak zrezygnuję bo kupiłam sobie nowy tusz i już mi nie są inne potrzebne pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Innova FLEXIBLE Thermal Protektor - lotion z ekstraktem z jedwabiu chroniący przed ciepłem, przeznaczony do suszenia i prostowania włosów - pojemność 300 ml, zostało ok.70% zawartości
Glam Eyes Rimmel - czarny tusz pogrubiający i dodający objętości, poj.8 ml, zostało ok.70 % zawartości coś u mnie ??
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
za lotion innova cien orifl i puder joko?
odpisz u mnie prosze
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jestem zainteresowna filtrami i równiez oferuję filtry Daj znać jesli cos wpadnie Ci w oko Pozdrawiam |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Mustela - filtr mineralny 50 SPF, pojemność 50 ml, nowy link na KWC, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21217 Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 40 (bezbarwny do skóry tłustej)- pojemność 40 ml, pozostało ok.80 % zawartości, ważny do 12.2010? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253800 |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie znalazłam u Ciebie meg8701 i u Ciebie Aranel
Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy.... Edytowane przez Lunawera Czas edycji: 2008-07-17 o 19:39 |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
BiodermaPhotoderm AKN Mat SPF 40 (bezbarwny do skóry tłustej)-
pojemność 40 ml, pozostało ok.80 % zawartości, ważny do 12.2010 Czy znajdziesz cos za ten filtr? Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-10-23 o 16:09 |
|
|
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
Puder brązujący Golden Rose Terracotta Stardust, opakowanie 12g, użyty tylko kilka razy, odcień 101 (opalizujący złotawy brąz) + kartonik
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Baardzo ciekawi mnie:Puder brązujący Golden Rose Terracotta Stardust, Yves Rocher, podkład matujący z serii Yria spf 15 w buteleczce 30 ml/ 1/2 pojemności Jedwab BIOSILK w płynie, nowy 15 ml wyszukasz cos u mnie ??
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Cieszę się. Mogłabym oddać:La Roche Posay- Hydraphase Texture Legere (Krem intensywnie nawilżający - Tubka 50ml, zawartośc ok połowy. Data 12.2010. Kartonik, ulotka.Duzo pozytywów na Kwc. + małe co nieco ode mnie ![]() za: Puder brązujący Golden Rose Terracotta Stardust, Yves Rocher, podkład matujący z serii Yria spf 15 w buteleczce 30 ml/ 1/2 pojemności Jedwab BIOSILK w płynie, nowy 15 ml Czy zgadzasz się??? |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
rocki - jesli chodzi o filtry to najbardziej szukam teraz Avene 50 +Tined cream (z kolorkiem)
tompola - odpowiedz na PW
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.