|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Potrzebuję pomocy ;) -psychologia-
Mam do przeprowadzenia ankietę na psychologię i byłabym niezmiernie wdzięczna jezeli znaleźli by się jacyś chętni , bo to dla mnie bardzo ważne . Przeprowdzenie ankiety trwa ok 30-40 min ( można rozłozyc ją w czasie ) i muszę koniecznie zdać ją do 10 kwietnia .
Ankieta jest skierowana do : * studentów/absolwentów politechniki * prawników * motocyklistów * pilotów Jeżeli znalazła by się osoba spełniająca powyzsze kryteria i chętna pomóc , proszę napisać na prv . Dziękuję za uwagę ![]()
Edytowane przez AmericanGirl Czas edycji: 2009-03-31 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Potrzebuję pomocy ;) -psychologia-
Mam dokładnie ten sam problem.. Nasz facet od psychologii kazał nam to przeprowadzić na ocenę. Są tu w ogóle tacy ludzie? Bo ja osobiście niewielu prawników, pilotów i motocyklistwów znam..
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ktoś się może znajdzie ;D
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mało sprytnie szukacie, tutaj raczej ciężko o takie osoby
![]() Idźcie się na grono.net zalogujcie i pogrzebcie w wyszukiwarce gron, znajdziecie na pewno jakieś pasujące i tam pozakładajcie wątki z pytaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie jestem ani studentem, ani absolwentem politechniki, ani prawnikiem, ani motocyklistą, ani pilotem
![]() Ale ja bym na waszym miejscu też poszukała na nasza-klasa.pl ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.