co byście wymyśliły?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-15, 13:39   #1
tola150
Raczkowanie

co byście wymyśliły??

mam problem. Na studiach mamy zadanie wymyślenia jakiegoś innowacyjnego produktu. ten produkt powinien być taki żebym mogła go chociaż w prowizoryczny sposób zrobić sama i przedstawić w postaci krótkiego spotu reklamowego. nie wiem czy mnie rozumiecie, wiec powiem tylko że dotychczas mamy tylko 2 pomysły: np.

1. KINDERMOP - raczkującemu dziecku zakłada się ubranko, które jest zrobione z mopopodobnego tworzywa. dziecko sobie raczkuje, froterując przy tym podłogę a mama ma wreszcie więcej czasu dla siebie. - pomysł niemożliwy do zrealizowania z powodu braku dziecka raczkującego
2. ALARM DO PILOTA TV - do pilota przykleja się diodę oraz urządzenie które dzwoni i kiedy nie możemy znaleźć pilota wciskamy przycisk, - pilot dzwoni i świeci - pomysł nudny

to musi być coś to będzie można przedstwić z dośc zabawny sposób, to będzie oceniane przez grono studentów więc musi być zabawnie

Pliss, pomóżcie!! Bo ja jakoś mało kreatywna jestem ostatio
tola150 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 14:03   #2
dziewczyna00
Rozeznanie

GG do dziewczyna00
Dot.: co byście wymyśliły??

Przecież duuużo takich rzeczy można wymyslić, no ale niestety trzeba trochę pokombinować, a nie czekać aż ktoś zrobi to za Ciebie na forum.
Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć...
Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć...
Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
dziewczyna00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 14:17   #3
tola150
Raczkowanie

łatwo powiedzieć dużo rzeczy można wymyślić, niby to proste, ale jak przychodzi co do czego to jednak problem jest. kombinowałam już sporo i na nic ciekawego nie wpadłam, dlatego proszę o pomoc. sama nie próżnuję i intensywnie myślę, chyba mogę liczyć też na kreatywność innych?
Stary 2009-01-15, 14:19   #4
miziol
Raczkowanie

kindermopa gdzies wiadziałam :/ kumpela miala kiedys podobne zadanie a jedyne co miała pod ręką to kawałek skały z gór i wymyślilismy dwie opcje : kamień leczniczy na ból i kamień do samoobrony :P
Stary 2009-01-15, 14:37   #5
tola150
Raczkowanie

dzięki za pomysł miziol ale chyba jednak wpadłam na odpowiedni pomysł. kibelek z oparciem na ręce i ze stolikiem na laptopa. hehe coś dla pracoholików wiadomo że w toalecie najlepiej się myśli i skupia ;P myślę że zrealizujemy ten pomysł. Myślicie że może być?
Stary 2009-01-15, 15:38   #6
miziol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola150 Pokaż wiadomość
dzięki za pomysł miziol ale chyba jednak wpadłam na odpowiedni pomysł. kibelek z oparciem na ręce i ze stolikiem na laptopa. hehe coś dla pracoholików wiadomo że w toalecie najlepiej się myśli i skupia ;P myślę że zrealizujemy ten pomysł. Myślicie że może być?
jestem laptopoholikiem i pomysł fajny
Stary 2009-01-15, 15:56   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
mam problem. Na studiach mamy zadanie wymyślenia jakiegoś innowacyjnego produktu. ten produkt powinien być taki żebym mogła go chociaż w prowizoryczny sposób zrobić sama i przedstawić w postaci krótkiego spotu reklamowego. nie wiem czy mnie rozumiecie, wiec powiem tylko że dotychczas mamy tylko 2 pomysły: np.

1. KINDERMOP - raczkującemu dziecku zakłada się ubranko, które jest zrobione z mopopodobnego tworzywa. dziecko sobie raczkuje, froterując przy tym podłogę a mama ma wreszcie więcej czasu dla siebie. - pomysł niemożliwy do zrealizowania z powodu braku dziecka raczkującego
2. ALARM DO PILOTA TV - do pilota przykleja się diodę oraz urządzenie które dzwoni i kiedy nie możemy znaleźć pilota wciskamy przycisk, - pilot dzwoni i świeci - pomysł nudny

to musi być coś to będzie można przedstwić z dośc zabawny sposób, to będzie oceniane przez grono studentów więc musi być zabawnie

Pliss, pomóżcie!! Bo ja jakoś mało kreatywna jestem ostatio
Nie wiedziałam, że masz zadanie wykonać razem z wizażankami
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 17:06   #8
fifao
Raczkowanie

KINDERMOP jest spoko, ale raczej oklepany. A ten pomysł na kibelek to w sumie dosyć fajny, dwa w jednym. Robisz konieczne, a przy okazji mozesz pozałatwiać kilka ważnych spraw, o i na Wizazu poplotkować.

Ja na zajecia z Marketingu miałam dośc podobne zadanie tz. też miałam zrobić reklamę, ale o produkcie bezsensownym, takim, który nie znalazłby zastosowania w normalnych warunkach. Ale juz jestem po i mam piątkę z ćwiczeń. Ba nawet z egzaminu jestem zwolniona.
fifao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 17:49   #9
tola150
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10499462]Nie wiedziałam, że masz zadanie wykonać razem z wizażankami [/quote]

nie, zadania nie mam wykonać razem z Wizażankami. Poprosiłam tylko o pomoc i nie rozumiem dlaczego niektórzy mają z tym jakiś problem. w regulaminie nie jest napisane "nie możesz prosić o pomoc i pomysły", przynajmniej ja się czegoś takiego nie doczytałam.

fifao - Gratulacje 5 ja dzięki temu zadaniu mogę mieć ocenę wyżej z kreatywności i innowacji, i mam nadzieję przynajmniej czwóreczkę otrzymać
Stary 2009-01-15, 19:54   #10
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Cytat:
pomysł fajny tylko co będzie jak ktoś zgubi te urządzenie z przyciskiem
Stary 2009-01-16, 09:04   #11
allebazi
Rozeznanie

Cytat:
nie, zadania nie mam wykonać razem z Wizażankami. Poprosiłam tylko o pomoc i nie rozumiem dlaczego niektórzy mają z tym jakiś problem. w regulaminie nie jest napisane "nie możesz prosić o pomoc i pomysły", przynajmniej ja się czegoś takiego nie doczytałam.
czasem zdarzaja sie takie osoby ktore wszystko musza same i dlatego denerwuje je jak ktos potrafi kombinowac i dzieki temu sobie lepiej radzi. Ja przez cale liceum kombinowalam i bardzo dobrze na tym wychodzilam. W dzisiejszych czasach nie ma co liczyc na uczciwosc. Nie widze nic zlego w tym ze prosisz nas o pomoc kto chce to ci pomoze a kto nie chce niech sie nie odzywa.
allebazi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-18, 01:10   #12
tola150
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość
czasem zdarzaja sie takie osoby ktore wszystko musza same i dlatego denerwuje je jak ktos potrafi kombinowac i dzieki temu sobie lepiej radzi. Ja przez cale liceum kombinowalam i bardzo dobrze na tym wychodzilam. W dzisiejszych czasach nie ma co liczyc na uczciwosc. Nie widze nic zlego w tym ze prosisz nas o pomoc kto chce to ci pomoze a kto nie chce niech sie nie odzywa.
w 100% się z Tobą zgadzam. I dziękuję za zrozumienie. Nie jestem nie wiadomo jaką kombinatorką, ale wychodzę z założenia że jeśli można kogoś poprosić o pomoc to dlaczego nie? No i korzystam z możliwości jakie daje internet... to chyba nic strasznego.
W końcu wyszło na to że i tak wymyśliłam wszytko sama. Czasem może potrzebuję inspiracji, czasem czyjś pomysł podsuwa mi inne pomysły... nie ma w tym nic złego. Podejrzewam że wszystkie Panie którym się nie podobają tego typu wątki, czasem tez proszą o pomoc innych.. niekoniecznie na forum. Normalna rzecz
Stary 2009-01-18, 03:46   #13
srubka
Zakorzenienie

kindermop mozesz wziac lalke na prezentacje
puppymop psa wziac

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości