|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sposób na czas wolny
Witam wszystkich
![]() Mam nadzieje że nie powielam tematu ale potrzebuję jakiegoś pomysłu na wolny czas. Chodzi mi raczej o zapisanie się na coś, tam gdzie będą jacyś ludzie. Majaczy i się np wspinaczka skałkowa tudzież coś innego co można trenować. Ostatnio tylko praca albo mieszkanie, w ogóle nie poznaje nowych ludzi grozi mi singielstwo z przymusu bo Ten Jedyny wyjeżdza na 3 lata do Kongo. Trenujecie coś? Możecie coś polecić? Podzielcie sie swoją opinią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposób na czas wolny
zapisz się na kurs językowy albo zostań wolontariuszką
![]() Dlaczego On wyjeżdża aż do Kongo? W sumie ja jestem w podobnej sytuacji, mój chłopak też jest za granicą ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Powielasz temat. Skorzystaj z wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zachowanie faceta pozostawię bez komentarza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja w wolnym czasie uwielbiam robić coś dla siebie, dlatego jakiś czas temu zaczęłam chodzić na aerobic i fitness. W zajęciach bierze udział dużo kobiet i można tam poznać wiele ciekawych osób. Jeżeli lubisz się uczyć to może pomyśl nad kursem językowym, który pewnie się przyda. Pomyśl też o zostaniu wolontariuszką, ja nią jestem i mimo, że bałam się, że nie podołam, bo mam mało czasu, to przynajmniej raz w tygodniu można go trochę wygospodarować. Satysfakcja gwarantowana.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiele fajnych osób można poznać na siłowni czy fitness clubie- sprawdzone na własnej skórze
![]() Poza tym tak jak już dziewczyny wspominały zapisz się na jakiś kurs- językowy brzmi świetnie, ale możesz też pomyśleć nad czymś z zupełnie innej bajki. Mi ostatnio marzy się kurs fotografii, masażu, barmański czy kurs tańca. Mam nadzieję, że zrealizuję ja wszystkie po kolei gdy pieniążki i czas mi na to pozwolą ![]() Możesz też pomyśleć nad rozpoczęciem jakiegoś nowego kierunku studiów, chociażby studiów podyplomowych jeśli masz już mgr przed nazwiskiem ![]() ![]() Mam nadzieję, że chociaż trochę Ci pomogłyśmy ![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, naprawdę temat wałkowany milion razy, WYSZUKIWARKA!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Pomogłyście. Dziękuję
![]() ![]() ![]() Edytowane przez OrangeCoffee Czas edycji: 2009-01-18 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;10533422]Dziewczyny, naprawdę temat wałkowany milion razy, WYSZUKIWARKA![/quote]
Szajajabo, a to o grochu i ścianie słyszałaś ![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Eeeeee.... tu nic nie słychać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.