|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() koszt leczenia aparatami stałymi
chciałam zapytać się was o koszty leczenia ortodontycznego i zorientować się czy ortodonta na którego się chyba zdecyduje ma jakieś normalne ceny czy też nie
![]() próbowałąm zadzwonic do kilku gabinetów i zapytać się o to jakie sa u nich koszty ale zbytnio nikt nie chce udzielać takich inf ![]() ![]() w związku z tym prośba do was - interesują mnie koszty typu: - cena wycisków - konsultacji - aparatów metalowego i kosmetycznego - i tych na koniec leczenia retencyjnych - a może któraś z was ma aparat Damona??jakie to są koszty proszę was abyście pisały w miarę aktualne ceny żebym mogła podjąć decyzję czy ten ortodonta u którego byłam na konsultacji ma duze czy małe ceny dziękuję z góry aaa jestem z łodzi wiec najchętniej takie inf bym chciała ale jak możecie to piszcie też z innych miast - może będzie opłacało sie dojechac
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: koszt leczenia aparatami stałymi
Zapraszam na wątek aparatowy, wiele z nas ma w podpisach dokładne kwoty jakie wydały na aparat i całą imprezę towarzyszącą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Damon kosztuje ok 2500 zł za łuk
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
aparat metal gora + dol
+ wizyty + retencja+ wyleczenie zebow+wyciski+zdjecia+wyr wanie zobow koniecznych do usuniecia+czasami hyrax/hass to koszt rzedu minimum 5tys u mnie wyjdzie wiecej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
U mnie:
miejscowość-Włocławek aparat-góra,metalowy rentgen-30zł. koszt aparatu-1800zł. separacja razem z wyciskami-150zł. comiesięczne wizyty-100zł.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
konsultacja: darmowa ![]() aparat metalowy: 1500 zł ściągnięcie aparatu, czyszczenie zębów, wyciski plus szyny (szyny mają takie samo zadanie jak aparat retencyjny): 600 zł wizyty: 80 zł Ząbkowice Śląskie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.