|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Studentki Filologii Angielskiej z Kielc proszę o pomoc?!
Dziewczyny tak sobie pomyślałam właśnie ze może jest tu kilka dziewczyn które studiują Filologię Angielską w Kielcach, szczególnie na AŚ. Słyszałam też o colleg'u (chyba nauczycielskim, ale nie jestem pewna) Bardzo was proszę powiedzcie mi coś o tych studiach:
1.czy trudno jest sie dostać, tzn ile trzeba mieć punktów z matury czy są dodatkowe egzaminy 2.jaki jest poziom, czy jest bardzo trudno czy da sie przeżyć 3. czy zajęcia są po polsku cy po angielsku na starcie 4. na jakim poziomie trzeba znać angielski ????????????????????????? ????????????????????????? ?????????????????????? Sorki ze zadaje takie pytanie ale na prawdę nie mam od kogo dostać takich informacji a wizaż to miejsce gdzie są ludzie w rożnym wieku i z rożnych str Polski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki Filologii Angielskiej z Kielc proszę o pomoc?!
nie ma tu nikogo z Kielc??? nikt nie pomoze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
jeden semestr studiowalam na akademii swietokrzyskiej bibliotekartswo trafilam na babke od ang najgorsza na calej akademii, w szkole sredniej non stop mialm 4 i 5 a u niej.... masakra kazdy na jej zajecia wchodzil zestresowany jak nie wiem. cwiczenia calusienkie po ang, uwalila kilka os. na calej akademmii nie ma os. ktora ci o niej powie dobre slowo!!!! baba horror. niestety nie mam nhikogo kto studiuje fil. ang , zycze ci z calego serca zebys nie trafila na pania alicje sz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Ja trochę studiowałam na AŚ, ale historię. Natomiast znam osoby, które są na fil. angielskiej (na 3 roku).
Z tego co wiem, dostać się jest troszkę trudno, bo jest bardzo dużo chętnych (ale na pewno jest tak trudno, jak na renomowane uczelnie). O poziomie, niestety, nic Ci powiedzieć nie mogę, bo się nie orientuję. Zajęcia chyba (!) odbywają się po angielsku. I z tego co mi wiadomo, przed przyjęciem jest coś w rodzaju rozmowy kwalifikacyjnej (przynajmniej tak było ![]() Jeśli wejdziesz na stronę AŚ, to tam WSZYSTKO jest napisane. Nawet jest uwzględniona ilość miejsc i ilość chętnych. Trzeba tylko poszukać. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.