J.Lo - Love at first Glow - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-10, 12:33   #1
ropuszka
Zakorzenienie

J.Lo - Love at first Glow

No wlasnie - czy jest juz u nas Love at first Glow? Pisza o tym w Elle, ale nie wiem czy juz mozna pytac w anszych sklepach. Jesli tak, to w jakich? Notabene jestem fanka starego Glow
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 12:46   #2
anexxa
Zadomowienie

Dot.: J.Lo

Jeszcze nie widziałam, ostatnio było Miami Glow (bez testera, a szkoda - mimo, że nie jestem fanką J Lo i takich perfum sygnowanych przez gwiazdy, to warto się dowiedzieć, jak pachnie nowość).
anexxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 20:44   #3
Ewelinka83
Raczkowanie

Jeśli chodzi o J-lo miami glow, to pachną jak olejek do opalania.Taki kokosowy aromat.
Ewelinka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-10, 20:59   #4
anexxa
Zadomowienie

Tak, Miami Glow pachnie jak olejek kokosowy, co za miernota... Jakoś mi się wydaje, że perfumy wysokopółkowe powinny być bardziej skomplikowane - wyjątkiem może być seria Aqua Allegoria, która niczego nie udaje i jest dość ciekawa (czy wszystkie są równie dobre, to już inna sprawa). A J Lo... no coż. Ja jestem nudziarą-tradycjonalistką i wolę Burberry Brit albo Pleasures EL. Przynajmniej nie kojarzy mi się z nibygwiazdą, która udaje, że śpiewa i udaje, że gra (nie chce nikogo urazić, te piosenki są w sam raz na aerobik, a filmy na nudne popołudnie, ale J Lo jest jakieś 10 poziomów niżej od takiej Ingrid Bergman).
anexxa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-11, 16:20   #5
ropuszka
Zakorzenienie

Wiem, jak pachnie Miami Glow i mam pododbne skojarzenia. Jesli ktos jednak wie cos o nowosci (Love czy Live, bo spotkalam sie z dwoma wersjami) to prosze o opinie. Co do aktorstwa i talentu wokalnego Jennifer Lopez to ja sie moze wypowiadac nie bede, bo ostatnio mnostwo gwiazd buduje swoj sukces nie na wspomnianym talencie, ale na odpowiedniej reklamie, sile przebicia. J.Lo jest maszynka do robienia pieniedzy Lubie aerobik przy jej piosenkach, choc na randke wybralabym Diane Krall. A od ambitnego kina tez trzeba czasem odpoczac i "Zatancz ze mna" to jedna z fajniejszych komedii romantycznych, jakie widzialm w ciagu ostatnich 2-3 lat. A perfumy... mam tylko Glow. I te uwazam za udany zapach, ktory odkrylam na kolezance. Still sa juz bardziej pospolite, a Miami zbyt kokosowe i przeslodzone, ale mimo wszystko daje J.Lo szanse.
Stary 2006-03-27, 15:49   #6
kama kama
Zadomowienie

nowa J.lo- Love at first Glow.

Jako zadeklarowana wyznawczyni klasycznego Glow- które są moimi chyba najukochańszymi, nigdy nie nudzącymi się perfumami- chciałam zapytać tych, którzy juz mieli kontakt z nowym zapachem J.Lo - o doznania. Tylko szczególowo proszę!
Nie wiecie moze kiedy zapach pojawi sie w sephorze? w krakowie go na razie nie ma.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P130905_hero.jpg (4,8 KB, 11 załadowań)
kama kama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 15:57   #7
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.

Cytat:
Napisane przez kama kama
Jako zadeklarowana wyznawczyni klasycznego Glow- które są moimi chyba najukochańszymi, nigdy nie nudzącymi się perfumami- chciałam zapytać tych, którzy juz mieli kontakt z nowym zapachem J.Lo - o doznania. Tylko szczególowo proszę!
Nie wiecie moze kiedy zapach pojawi sie w sephorze? w krakowie go na razie nie ma.
Ja co prawda nie lubię klasycznego Glow,ale ta nowa wresja ma naprawdę uroczą nazwę,z chęcią posłucham opisów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-27, 16:05   #8
ropuszka
Zakorzenienie

Kamo, ciesze sie, ze nie jestem jedyna osoba zainteresowana tym zapachem Rowniez kocham Glow, uzywam od blisko 3 lat i tez mi sie nie nudza, choc rzecz jasna kupuje tez inne perfumy
Czytalam opis tej nowosci - glownie rozane nuty. Lubie roze, szczegolnie podoba mi sie roza w Stelli i 2000 et une rose, dlatego jesli Love at first glow bedzie w tym stylu, to chyba sie kusze
W naszych Sephorach prawie nic nie ma, wszystko z opoznieniem Chyba mysla, ze Krakowianki zyja wylacznie doznaniami intelektualnymi
Stary 2006-03-27, 16:08   #9
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Talking Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.

Cytat:
Napisane przez ropuszka
Kamo, ciesze sie, ze nie jestem jedyna osoba zainteresowana tym zapachem Rowniez kocham Glow, uzywam od blisko 3 lat i tez mi sie nie nudza, choc rzecz jasna kupuje tez inne perfumy
Czytalam opis tej nowosci - glownie rozane nuty. Lubie roze, szczegolnie podoba mi sie roza w Stelli i 2000 et une rose, dlatego jesli Love at first glow bedzie w tym stylu, to chyba sie kusze
W naszych Sephorach prawie nic nie ma, wszystko z opoznieniem Chyba mysla, ze Krakowianki zyja wylacznie doznaniami intelektualnymi
Różane nutki powiadasz,lubię różę szczególnie tą stellową.Już zaczynam mieć ochotę na zakup w ciemno na allegro tego nowego Glow...ach świat zapachów jest pełen pokus
Stary 2006-03-27, 16:46   #10
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Róże w Love at First GLow? O mamo! Ja tam czułam samego banana, nawet pisałam o tym w wątku "Czym dziś pachniesz Wizażanko" jakiś czas temu...
Nawet znalazłam:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ow#post1153112
i jeszcze tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=Glow
Te róże mnie zastrzeliły, chyba pójdę jeszcze raz powąchać...
eiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-27, 19:34   #11
martyna101
Raczkowanie

GG do martyna101

Ja dzisisj mialam okazje powachac bedac w Douglasie, jak pierwsze Glow bardzo mi sie podobaly to te sa za mdle i slodkie, nic oryginalnego w nich nie ma,poprawne ale na kolana mnie nie rzucily
martyna101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-27, 20:20   #12
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Smile Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.

Ja mimo wszystko narbiłam sobie na nie ochotę.Jutro idę na łowy-zdam relacje jak powącham.
Stary 2006-03-27, 20:45   #13
kama kama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martyna101
Ja dzisisj mialam okazje powachac bedac w Douglasie, jak pierwsze Glow bardzo mi sie podobaly to te sa za mdle i slodkie, nic oryginalnego w nich nie ma,poprawne ale na kolana mnie nie rzucily

o nieee, coś czuję że to będzie kolejny ulepek jak miami glow( od którego mam drgawy, jest w nim jakaś bardzo drażniąca nuta) albo live (słodko, mdło, dusznie). zawóóóód. burn-it-up zdaj jutro recenzję, czekamy
Stary 2006-03-27, 21:23   #14
martyna101
Raczkowanie

GG do martyna101

Cytat:
Napisane przez kama kama
o nieee, coś czuję że to będzie kolejny ulepek jak miami glow( od którego mam drgawy, jest w nim jakaś bardzo drażniąca nuta) albo live (słodko, mdło, dusznie). zawóóóód. burn-it-up zdaj jutro recenzję, czekamy

tak , ulepek , dobrze nazwane, przynajmniej ja go tak odbieram
Stary 2006-03-28, 15:45   #15
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Unhappy Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.

Byłam w Douglasie i poniuchałam Love at first....Nic specjalnego niestety,bananowo-brzoskwiniowe(żadnej róży),intensywne i bardzo podobne(niemal bliźniaczo) do Be Delicious.
Stary 2006-03-28, 16:02   #16
kama kama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up
Byłam w Douglasie i poniuchałam Love at first....Nic specjalnego niestety,bananowo-brzoskwiniowe(żadnej róży),intensywne i bardzo podobne(niemal bliźniaczo) do Be Delicious.

tak sie cieszyłam że bedzie cos na miarę seksownie-mydlanego Glow, a teraz załamuję rece. z kazdym nowym zapachem od miami glow poczynając tracę dobre zdanie o tej marce.
Stary 2006-03-28, 18:06   #17
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Cool Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.

Cytat:
Napisane przez kama kama

tak sie cieszyłam że bedzie cos na miarę seksownie-mydlanego Glow, a teraz załamuję rece. z kazdym nowym zapachem od miami glow poczynając tracę dobre zdanie o tej marce.
Niestety zapach raczej zwyczajny-nie jest brzydki,wyobrażam sobie,że mogłabym go nosić ale bez większego przekonania.Pozatym ma troszkę drażniące podobieństwo do Be Delicious-w obu zapachach jest ta sama niezbyt odpowiadająca mi nutka
Stary 2006-03-28, 18:26   #18
Lol(a)
Raczkowanie

GG do Lol(a)

wąchałam w Douglasie w Galerii Mokotów i powiem, że zapach na początku mi się podobał, ale potem stał się baaardzo mdły i zaczął śmierdzieć wymiocinami<fuuu> Jest też bardzo nietrawły(na mojej skórze)
Lol(a) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 18:32   #19
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Lol(a)
wąchałam w Douglasie w Galerii Mokotów i powiem, że zapach na początku mi się podobał, ale potem stał się baaardzo mdły i zaczął śmierdzieć wymiocinami<fuuu> Jest też bardzo nietrawły(na mojej skórze)
Na mnie bardzo trwały,też z rodzaju tych co przyczepiają się skóry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-28, 19:18   #20
Lolka102
Raczkowanie

Martyna101

.

Edytowane przez Lolka102
Czas edycji: 2006-03-29 o 13:03
Lolka102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 20:13   #21
ropuszka
Zakorzenienie

Dot.: Martyna101

Uuu... chyba moje testowanie skonczy sie na papierku, bo nie bede sie narazac. Mam podobne odczucia co do reszty zapachow: Miami jest mdle i slodkie, Live duszace i landrynkowate. Nie ma to jak stare dobre Glow... Ewentualnie Still jeszcze ujdzie. Cenie Lopez za trwalosc, ale w przypadku nieudanego zapachu to duuuza wada
Stary 2006-03-28, 20:42   #22
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

To prawda,jej zapachy są wyjątkowo trwałe.Pamiętam,że jak wąchałam Glow klasyczne jak weszło dopiero to nie mogłam sprać go z ręki.Swoją drogą chętnie przypomniałabym sobie ten zapach,mam tylko wspomnienie mydlanej nuty,ale ponieważ bywa,że gusta się zmieniają może tak by było i w tym wypadku.Może któraś z Was ma próbencję na zbyciu,albo może odlać prę kropelek?Chętnie odwdzięczę sie czymś odemnie
Stary 2006-03-28, 20:51   #23
martyna101
Raczkowanie

GG do martyna101

Cytat:
Napisane przez Lolka102
Martyna101,
sorki że piszę na forum ale nie wiem czy dostałaś moją PW. Skopiuję ją więc tutaj:

Witaj Martyno,
czy otrzymałaś ode mnie próbkę Envy (fiolka po innym zapachu ale wyszorowana i wpsikane envy)?
Wysłałam ją do Ciebie poelconym proirytetem w czwartek rano - na piątek powinna być u Ciebie. Jest?
I czy Ty wysłałaś do mnie próbkę Image? Na razie jej nie dostałam.
Pozdrawiam
Lolka102

Przepraszam wszystkich za prywatę, ale maile od Martyny mi wracają, a PW nie wiem czy dostała. Jak tylko uda nam się skontaktować to skasuję ten post.

juz odpisalam!! mam problemy z kompem;///

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-28, 20:52   #24
martyna101
Raczkowanie

GG do martyna101

Cytat:
Napisane przez Lolka102
Martyna101,
sorki że piszę na forum ale nie wiem czy dostałaś moją PW. Skopiuję ją więc tutaj:

Witaj Martyno,
czy otrzymałaś ode mnie próbkę Envy (fiolka po innym zapachu ale wyszorowana i wpsikane envy)?
Wysłałam ją do Ciebie poelconym proirytetem w czwartek rano - na piątek powinna być u Ciebie. Jest?
I czy Ty wysłałaś do mnie próbkę Image? Na razie jej nie dostałam.
Pozdrawiam
Lolka102

Przepraszam wszystkich za prywatę, ale maile od Martyny mi wracają, a PW nie wiem czy dostała. Jak tylko uda nam się skontaktować to skasuję ten post.

juz odpisalam!! mam problemy z kompem;///
Stary 2006-03-28, 23:15   #25
kama kama
Zadomowienie

burn -it-up mogę ci odpsikać trochę Glow, jak tylko skombinuję skądś fiolkę to dam ci znać, bo na razie nic nie moge znależć
Stary 2006-03-29, 06:31   #26
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez kama kama
burn -it-up mogę ci odpsikać trochę Glow, jak tylko skombinuję skądś fiolkę to dam ci znać, bo na razie nic nie moge znależć
Byłoby super
Stary 2009-01-21, 13:49   #27
ania 1980
Raczkowanie

Unhappy Dot.: J.Lo - Love at first Glow

odkopuje watek,dziewczyny,czy ktoras z was moze mi powiedziec czy Love at First Glow jest podobna do CHristiny Agilery Inspire,pytam,bo nie moge nigdzie znalezc testera ,a nie chce miec wpadki i sie rozczarowac.
ania 1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 15:47   #28
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Dot.: J.Lo - Love at first Glow

Cytat:
Napisane przez ania 1980 Pokaż wiadomość
odkopuje watek,dziewczyny,czy ktoras z was moze mi powiedziec czy Love at First Glow jest podobna do CHristiny Agilery Inspire,pytam,bo nie moge nigdzie znalezc testera ,a nie chce miec wpadki i sie rozczarowac.
nie jest

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości