|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
J.Lo - Love at first Glow
No wlasnie - czy jest juz u nas Love at first Glow? Pisza o tym w Elle, ale nie wiem czy juz mozna pytac w anszych sklepach. Jesli tak, to w jakich? Notabene jestem fanka starego Glow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: J.Lo
Jeszcze nie widziałam, ostatnio było Miami Glow (bez testera, a szkoda - mimo, że nie jestem fanką J Lo i takich perfum sygnowanych przez gwiazdy, to warto się dowiedzieć, jak pachnie nowość).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o J-lo miami glow, to pachną jak olejek do opalania.Taki kokosowy aromat.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Tak, Miami Glow pachnie jak olejek kokosowy, co za miernota... Jakoś mi się wydaje, że perfumy wysokopółkowe powinny być bardziej skomplikowane - wyjątkiem może być seria Aqua Allegoria, która niczego nie udaje i jest dość ciekawa (czy wszystkie są równie dobre, to już inna sprawa). A J Lo... no coż. Ja jestem nudziarą-tradycjonalistką i wolę Burberry Brit albo Pleasures EL. Przynajmniej nie kojarzy mi się z nibygwiazdą, która udaje, że śpiewa i udaje, że gra (nie chce nikogo urazić, te piosenki są w sam raz na aerobik, a filmy na nudne popołudnie, ale J Lo jest jakieś 10 poziomów niżej od takiej Ingrid Bergman).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiem, jak pachnie Miami Glow i mam pododbne skojarzenia. Jesli ktos jednak wie cos o nowosci (Love czy Live, bo spotkalam sie z dwoma wersjami) to prosze o opinie. Co do aktorstwa i talentu wokalnego Jennifer Lopez to ja sie moze wypowiadac nie bede, bo ostatnio mnostwo gwiazd buduje swoj sukces nie na wspomnianym talencie, ale na odpowiedniej reklamie, sile przebicia. J.Lo jest maszynka do robienia pieniedzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nowa J.lo- Love at first Glow.
Jako zadeklarowana wyznawczyni klasycznego Glow- które są moimi chyba najukochańszymi, nigdy nie nudzącymi się perfumami- chciałam zapytać tych, którzy juz mieli kontakt z nowym zapachem J.Lo - o doznania. Tylko szczególowo proszę
![]() Nie wiecie moze kiedy zapach pojawi sie w sephorze? w krakowie go na razie nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowa J.lo- Love at first Glow.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kamo, ciesze sie, ze nie jestem jedyna osoba zainteresowana tym zapachem
![]() ![]() Czytalam opis tej nowosci - glownie rozane nuty. Lubie roze, szczegolnie podoba mi sie roza w Stelli i 2000 et une rose, dlatego jesli Love at first glow bedzie w tym stylu, to chyba sie kusze ![]() W naszych Sephorach prawie nic nie ma, wszystko z opoznieniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Róże w Love at First GLow? O mamo! Ja tam czułam samego banana, nawet pisałam o tym w wątku "Czym dziś pachniesz Wizażanko" jakiś czas temu...
Nawet znalazłam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ow#post1153112 i jeszcze tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=Glow Te róże mnie zastrzeliły, chyba pójdę jeszcze raz powąchać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja dzisisj mialam okazje powachac bedac w Douglasie, jak pierwsze Glow bardzo mi sie podobaly to te sa za mdle i slodkie, nic oryginalnego w nich nie ma,poprawne ale na kolana mnie nie rzucily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mimo wszystko narbiłam sobie na nie ochotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o nieee, coś czuję że to będzie kolejny ulepek jak miami glow( od którego mam drgawy, jest w nim jakaś bardzo drażniąca nuta) albo live (słodko, mdło, dusznie). zawóóóód. burn-it-up zdaj jutro recenzję, czekamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak , ulepek , dobrze nazwane, przynajmniej ja go tak odbieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Byłam w Douglasie i poniuchałam Love at first....Nic specjalnego niestety,bananowo-brzoskwiniowe(żadnej róży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tak sie cieszyłam że bedzie cos na miarę seksownie-mydlanego Glow, a teraz załamuję rece. z kazdym nowym zapachem od miami glow poczynając tracę dobre zdanie o tej marce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wąchałam w Douglasie w Galerii Mokotów i powiem, że zapach na początku mi się podobał, ale potem stał się baaardzo mdły i zaczął śmierdzieć wymiocinami<fuuu> Jest też bardzo nietrawły(na mojej skórze)
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Martyna101
.
Edytowane przez Lolka102 Czas edycji: 2006-03-29 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Martyna101
Uuu... chyba moje testowanie skonczy sie na papierku, bo nie bede sie narazac. Mam podobne odczucia co do reszty zapachow: Miami jest mdle i slodkie, Live duszace i landrynkowate. Nie ma to jak stare dobre Glow... Ewentualnie Still jeszcze ujdzie. Cenie Lopez za trwalosc, ale w przypadku nieudanego zapachu to duuuza wada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
To prawda,jej zapachy są wyjątkowo trwałe.Pamiętam,że jak wąchałam Glow klasyczne jak weszło dopiero to nie mogłam sprać go z ręki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
juz odpisalam!! mam problemy z kompem;/// |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
juz odpisalam!! mam problemy z kompem;/// ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
burn -it-up mogę ci odpsikać trochę Glow, jak tylko skombinuję skądś fiolkę to dam ci znać, bo na razie nic nie moge znależć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
odkopuje watek,dziewczyny,czy ktoras z was moze mi powiedziec czy Love at First Glow jest podobna do CHristiny Agilery Inspire,pytam,bo nie moge nigdzie znalezc testera ,a nie chce miec wpadki i sie rozczarowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: J.Lo - Love at first Glow
nie jest
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.