|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kamerzysta-okolice lublińca
Witam
Poszukuje dobrego kamerzyste na wesele z okolic Lublińca. Edytowane przez giovanna0 Czas edycji: 2009-02-17 o 16:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kamerzysta-okolice lublińca
Witam. Z Lublińca jesteś? Chętnie ci mogę polecić paru kamerzystów. Kiedy masz ślub? bo do dobrego ciężko się szybko dostać, a więc Polecam http://maxvision.prv.pl/ i słyszałam też o kamerzyście z Kalet,ale nie wiem nic więcej. pozdrawiam jak mogę spytać to gdzie masz przyjęcie? ii jaki zespół?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze w jakim województwie ten Lubliniec? bo jest kilka
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Chodzi o województwo Śląskie. Ja jestem z Koszęcin. Ślub mam dopiero w lipcu 2010r. także jeszcze troche czasu ale sie już zaczynam rozglądać bo też słyszałam że jak sie chce dobrego to trzeba wcześniej. Wesele mamy w restauracji Antares stary Lentex a zespuł Jack. Dzięki za odpowiedź jak będziesz miała jeszcze jakieś kontakty to napisz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no dokładnie ja też mam w tej samej restauracji Ale już w tym roku Jak byś coś potrzebowała to pisz.chętnie ci pomogę. A fotografa masz? Bo ja mam właśnie z Koszęcina Zymelę pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem z Koszęcina. Ślub w sierpniu a ja nie mam ani kamerzysty ani fotografa
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo w Krakowie studiuje i tu się po ślubie przeprowadzam. W domu tylko na weekendy. Wesele jest w Koszęcinie w PAKu (czy jak to tam się nazywa). Ślub za pół roku a mnie nie mamy prawie nic.
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Fotografa jeszcze nie mamy ale etż chceby Zymelę bo fajne zdjęcia robi musimy sie wybrac do niego tylko znajdziemy czas Jak będę maiła jakieś pytania to napewno się odezwie dzieki za pomocpozdrawiam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

ja też mam w tej samej restauracji
pozdrawiam