|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
znaki zodiaku
jestem spod znaku strzelca i buszujac po internecie natknelam sie na ogolna charakterystyke tego znaku, musze zaznczyc ze ogolnie nie wierze w zadne horoskopy i inne rzeczy tego typu ale w tym przypadku moge sie zgodzic z tym opisem w ok. 80 %
![]() Osoby spod Strzelce to szczęściarze losu. Są ciągle w ruchu, kochają wolność i niezależność. Zmierzają prosto do celu i nic nie odwiedzie ich z raz obranej drogi. Swoje opinie wyrażają bez ogródek, są szczere aż do bólu. Są wścibskie, w życiu powinny uczyć się taktu i dyplomacji. Niebezpiecznie jest powierzać im sekrety, z przejęcia podzielą się cudzymi kłopotami z innymi. W życiu szukają przygód. Mają duże poczucie sprawiedliwości, zawsze staną w obronie słabszych. Fascynują Strzelce sprawy duchowe, zgłębiają systemy religijne i mistyczne różnych kultur. Mają skłonność do filozofowania i budowania własnych systemów wyjaśniających istotę świata. Zodiakalne Strzelce są lekkomyślne, nie zawsze dotrzymują obietnic. Są hojne, zazwyczaj jednak wydają za dużo. Dla dobrej zabawy zrobią wszystko. W pracy Strzelce są kreatywne i niekonwencjonalne, potrzebują dużo swobody i nie mogą się nudzić. Najlepiej czują się w zawodach związanych z podróżami i przemieszczaniem się. Są poliglotami, pracują więc jako nauczyciele języków obcych lub w piloci wycieczek. Nieustannie się dokształcają, są więc dobrymi nauczycielami, często wybierają karierę akademicką. Jako że zgłębiają zagadnienia religijne, zostają nieraz duchownymi i kaznodziejami. Zawody dla Strzelca: filozof, podróżnik, polityk, prawnik, duchowny, instruktor samochodowy, misjonarz. Odpoczywać lubią Strzelce w ruchu. Wolą przemieszczać się z miejsca na miejsce niż zostać gdzieś na dłużej. Są urodzonymi podróżnikami, pociągają ich dalekie kraje i obce kultury. Ze sportów Strzelce lubią rajdy oraz wyścigi samochodowe i motocyklowe, jak również jazdę konną i strzelanie. Strzelce zakochują się od pierwszego wejrzenia i natychmiast zaczynają adorować obiekt uczuć. Są śmiali i uwielbiają flirtować, nawet gdy są już w stałym związku. Seks jest dla nich sposobem wyrażania sympatii i uczuć, lubią śmiałe eksperymenty na tym polu. Na małżeństwo decydują się późno. Wolą przygody i pogonie za nową zdobyczą. Strzelce gwarantują parterom wesołe i pełne niespodzianek życie. a jak to jest u was i z innymi znakami zodiakow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: znaki zodiaku
Mój Teść jest spod znaku Strzelca.Wszystko co napisałaś to prawda.Strzelec kocha wolność i niezależność,jest szczery do bólu,towarzyski.Lubi się dokształcać.W ostatnim czasie dużo czasu spędza przy komputerze.Ku niezadowoleniu swojej małżonki czyli mojej Teściowej
![]() Ja jestem blizniaczką,ale Blizniaczki mają już swój wątek,więc nie będę o Blizniętach pisać. Edytowane przez Monifash34 Czas edycji: 2009-01-25 o 13:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A koziorozce ?
Kiedys czytalam charakterystyke mojego imienia, i tez duzo bylo w tym prawdy... Ale w horoskopy nie wierze...
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
jak czytam opis dla mojego znaku zodiaku (ryby) to też się w większosci zgadza.
ale tak myślę, ze w sumie każdy w każdym opisie znajdzie cos osobie. to chyba trochę działa na zasadzie takiej sugestii. zaczynasz czytać swój opis i myslisz: hmm no moze faktycznie czasami bywam porywcza/nismiała/kreatywna itd.. i wszystko się zaczyna zgadzać ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
wystarczy wpisac w google np "strzelec charakter" i masz charaketerystyke wybranego znaku zodiaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czytalam kiedys charakterystyke mojego znaku zodiaku - Rak, tak w 80% sie i moze zgadza, ale ja i tak uwazam, ze to jaki czlowiek jest zalezy od jego charakteru i osobowosci.
Natomiast nie wierze juz wogole w opisy imion, to juz idiotyzm ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
musze powiedzieć, że nie wierzę w tego typu rzeczy ale...
![]() ![]() jestem bliźniaczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jestem raczkiem i też trochę się zgadza, opis mojego imienia także
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Bo nie trzeba wierzyć w horoskopy, tylko dobrze jest się znać na astrologii
![]() Dlatego astrolog słysząc o horoskopie opartym na samych znakach zodiaku ma tylko ochotę się zaśmiać ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja wierzę troche w te horoskopy. moze czasem da sie im napisac i trafic w to co mi sie przydarzy.;]
no ale trudne to jest zeby cala polska spod znaku np. rak miala ten sam horoskop i sie to mialo sprawdzac i u nich dzialoby sie to samo co u mnie. ;d troche to jest glupie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.