|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wishlistaperfumy: zawsze mile widziane: -Avignon CgG -Kyoto CdG -Ouarzazate CdG -Night Aoud Micallef -Patchouli Micallef -Ambre Fetishe Annick Goutal -Gris Clair Serde'a Lutensa -Serge Noire Lutensa -różne 'klejnoty' Durbano. -Hypnotic Poison Diora -odlewka J'adore Diora [ew.Dolce Vity] -Agent Provocatour -różne Demeter poza tym szukam próbek i odlewek 'niszy' [szczególnie lubię kadzidła, cynamon, figę i patczulę. Ostatnio wzięła mnie chętka na testowanie fijołków]. kolorówka: oczy: tusz Maybelline XXL Oriflame flamaster do kresek usta: szminka L'oreal nr. 233 Lip Fusion Lip Injection twarz podkład Maybelline Minerals podkład Oriflame Giordani Gold Ivory,albo Light Beige pielęgnacja: -profesjonalne kosmetyki do włosów -nawilżające balsamy i masła do ciała -balsamy stopniowo opalające ciuchy: Noszę rozmiar XXS/XS. Rzeczy tylko do 60 cm w obwodzie w talii bez rozciągania [preferowane te, które mają mniej] Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-09-09 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlista
z Twojej listy mam:
-Patchouli Micallef -czekam nna wspolnozakupowym-zalezy Czy mi sie spodoba -różne 'klejnoty' Durbano -będę miała amethyst durbano, jesli mi sie nie spodoba to oddam -jakaś niewielka odlewka J'adore Diora Mam tez inne nisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
w podpisie mam link do wątku kosmetykowego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety z Twojej wish nie mam nic - tylko fiołki L'artisana -ale dwie malutkie próbeczki, z którymi nie chcę się rozstać
![]() dlatego dziękuję za propozycję ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Heeley - Esprit du Tigre
Hermes - Un Jardin en Meditteranee Escentric Molecules - Molecule 01 [odlewka 5 ml ] to mi sie podoba. Tylko nie wiem co za co bym sie wymieniła. Moich próbek mi ciut szkoda. A jeszcze jakbys cos dobrała ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zajrzałam do Twojego wątku i raczej nic dla siebie nie widzę? A już dostałaś Paczulę Micallefa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam białą kredkę do oczu z sephora- na kosmatycznym
a na ciuchach- wszystko w malutkim rozmiarze ![]() Po za wątkiem mam czarną bluzeczkę Nową w rozmiarze xxs
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.