|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Konkurencja dla gry 'rozkosz'? Pomóżcie :) => PRAWIE GOTOWA!
Cześć dziewczyny!
914 postów w temacie "Robię grę erotyczną, pomóżcie w wymyślaniu erotycznych czynności" zmotywowało nas do zrobienia czegoś, co zadowoli ]:-> wszystkie panie [oraz ich TŻów ] w pełni... I tak oto powstaje od dwóch dni nowa gra o nazwie......no właśnie - zadanie dla was to wymyślenie porządnej i ciekawej nazwy dla tej gry Jak dotąd zrobiłem tylko pola i karty, wszystko jest w odrębnych plikach - udostępnię po ukończeniu wszystko w taki sposób, żeby każda z was mogła dowolnie zmodyfikować grę Piszę żeby zapytać was o zdanie, czy pójście w tym kierunku było dobrą decyzją- bo nie każda z was zapewne ma dostęp do kolorowej drukarki, żeby wydrukować pola... ![]() To link do przykładowego ułożenia z polami, które jak narazie zrobiłem [na środku brakuje jeszcze pól z... pozycjami )) ale to zrobię do wieczora ]http://www.image-share.net/image/163...wszawersja.jpg Potrzebuje waszych wszystkich rad i sugestii Przebijmy razem rozkosz i tą druga gierkę za które trzeba zapłacić Zrobimy coś darmowego, ogólnodostępnego i.. DARMOWEGO! ![]() To jak, pomożecie? ![]() pozdrawiam serdecznie wszystkie Wizażanki i apeluję o odpalenie ukrytych pokładów kreatywności ![]() Radek. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Konkurencja dla gry 'rozkosz'? Pomóżcie :) => PRAWIE GOTOWA!
Kurcze
chyba jestem dyskryminowany przez moja plec gdyby powyzszy post napisala kobieta, to pojawilyby sie jakies odpowiedzi ??? ; ))))moge zawsze poudawac ![]() pzdr. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego w tle jest tylko naga kobieta a nie ma pary??
(No dobra, może się czepiam) |
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie czepiasz sie ja sie zgadzam z tobą
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ouuuukej
Strona graficzna gry gotowa ![]() Dlaczego jest kobietka w tle? Bo trudno znalezc pare w erotyczym ujeciu na zdjeciu wysokiej rozdzielczosci W kazdym razie - to byl tylko przyklad, bo plansze zrobicie sobie same z gotowych pol W tym pliku - http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/26774156/gra.rar.html [zeby go sciagnac, klikasz w link, potem w przycisk "FREE", a nastepnie przepisujesz kod i klikasz download ]sa jeszcze 3 spakowane pliczki. W pierwszym sa pola do gry, w drugim pozycje, a w trzecim karty. Mozecie wedle zyczenia zmniejszyc sobie je wszystkie, wtedy gra zajmie mniej miejsca Mozecie przykleic je np. do lakiegos ladnego erotycznego plakatu albo po prostu ulozyc na twardszej powierzchni Moja plansza wyglada w tej chwili mniej wiecej tak: http://www.image-share.net/image/163...wa_plansza.jpg Zaraz zaczynam spisywac polecenia - czesc z nich wykorzystam z poprzedniej gry, ktora Messalinka podeslala mi na maila ![]() ...gra dalej nie ma zadnej nazwy ![]() hm... naprawde tak nikle zainteresowanie wynika z tego, ze nie jestem kobieta? Troche glupio sie z tym czuje, bo myslalem ze 900 postow w poprzednim temacie o grze z czegos wynikalo... a tu zonk no nic, mam jednak nadzieje, ze komus sie przyda i moje photoshopowo - wordowe przeboje nie pojda na marne ]][Oczywiscie ze nie pojda, pogram sobie z moja przeeecudowna narzeczona w koncu to jest prezent dla niej ]Pozdraviam Radek |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślę, że to bardzo dobry pomysł
Czekam na polecenia
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Zgadam sie, pomysł jest super
Na pewno przekona sie do niego wiecej dziewczyn, nie o tak od razu W każdym razie sama idea całkiem dobra
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Plansza wyszła bardzo fajnie...
A nazwa hmmm... "Punkt rozkoszy" ??
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
A mógłby ktoś przysłać mi wzór gry na maila bo przez linki nie mogę się połączyć
![]() Z góry dzięki |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
linki nie działają
wyśłijcie mi to! bo chcę zobaczyć ;d
|
|
|
|
|
#11 |
|
Realistka
|
ja tez mysle ze to swietny pomysl gra zapowiada sie ciekawie linki sie mi nei ccha czytac ale z tego co piszesz to calkiem calkiem tylko jak to otworzyc i zobaczyc ?? :O heh nazwa ? <mysli><mysli><mysli><mys li>
jeszcze nie wymyslilam
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
mnie linki tez nie działaj a
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Nie działają pewnie dlatego, że post jest z 2007 roku...
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
To troszkę stary wątek, z 2007, pewnie to jest powód
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

] w pełni...
Jak dotąd zrobiłem tylko pola i karty, wszystko jest w odrębnych plikach - udostępnię po ukończeniu wszystko w taki sposób, żeby każda z was mogła dowolnie zmodyfikować grę
Zrobimy coś darmowego, ogólnodostępnego i.. DARMOWEGO! 

chyba jestem dyskryminowany przez moja plec 
Kciuki za Anię
]]

wyśłijcie mi to! bo chcę zobaczyć ;d