|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Humor mojej rodziny![]() Już od jakiegoś czasu miałam pomysł,by założyć taki wątek. Moja rodzina ma specyficzne poczucie humoru ![]() I zdaje sobie sprawę z tego,że nie każdemu może ono pasować ![]() Codziennie zdarza się coś z czego sobie 'jajczymy' ![]() Przedrzeźniamy się,mówimy jakieś bzdury,wymyślamy jajcarskie historie itd. Np. wczoraj podczas meczu Wybrzeże Kości Słoniowej kontra Argentyna,moja siostra zauważyła,że trener WKS jest biały(w przeciwieństwie do całej drużyny) i z taką zaciekłością mówi do mnie i mojego taty: -'dziwne,ta drużyna ma białego murzyna za trenera ![]() ![]() Co chwile zdarzają się nam takie wpadki,z których wszyscy się śmiejemy ![]() ![]() Zazwyczaj w robieniu sobie jaj uczestnicze ja i moja siostra(czasem brat,ale ten potrafi spalić nawet najlepszy kawał ![]() ![]() Rodzice też nie sa dłużni i humor im dopisuje. Będę co jakiś czas dopisywać tu nasz głupie akcje ![]() ![]() P.S- jeśli tez macie takie rodzinne historie to zapraszam do dzielenia się ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Humor mojej rodziny
Jedyną osobą, która ma bardzo podobne poczucie humoru do mojego jest mój bliski kolega z klasy
![]() ![]() Osobą, która ma podobne poczucie humoru jest jeszcze moja starsza siostra, ale tylko troszkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U mnie rodzice nie zawsze rozumieją o co nam chodzi,ale jak kapują to śmieją się głośniej i od razu podłapują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez czasami jest śmiesznie
![]() typowe numery, to podkładanie chusteczki pod brzeg obrusu [obrusa?] i smarkanie, wyglada to jak smarkanie w obrus ;P poza tym takie typowe łapanie za słówka, dorabianie teorii ![]() czasami żarty w klimacie czarnego humoru, np. tak jak dziś. Tata pyta mnie rano na jakie zmieniamy imie naszego psa Leo. Na Adolf? Na Benito? bo w nocy nasz pies zabił jeża.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie moja mama ma duuze poczucie humoru, czasami az za duze bo dostaje tzw "ataki" i wtedy robi glupie zarty a pozniej cieszy sie jak male dziecko.
![]() ![]() Tata poczucie humor ma niewielkie, to znaczy moze i ma ale rozni sie ono od mojego wiec blizsze sa nam klotnie niz zarty, no a brat swoim poczuciem humoru mnie czasami rozwala, dzieki niemu tez zawsze mam dostawe pozytywnej energii.. mam nadanych przez niego tysiace przezwisk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja ma jeszcze bardzo często jazdy z moim psem.
Biegam za nim,szamocę się z nia,ona potem za mną goni,chcę się ze mną bawić a pod koniec kładzie się obok bezsilna ![]() Ma pełno przezwisk(ja jej nadałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mój tatuś zawsze ma w zanadrzu jakiś idiotyczny kawał
![]() ![]() "Kto tak na zeskok klapi?To Artu Lappi" "Gdy gra Rząsa to mną wstrząsa" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mój tata wczoraj do mnie:
T:Wiesz jaki jest najkrótszy kawał ![]() Ja:nieeee T:Polska mistrzem świata!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to chyba nie było 'jego' ![]() Choć przedstawił mi to pięknie ![]() Albo ostatnio jak Niemcy grały z Kostaryką,to był tam taki zawodnik z Kostaryce(strzelił gola),nazywał się Wanchope(czyta się Łanczop) To moja siostra przeinaczyła(celowo):Tato ,tato Jedenczopek strzelił gola!!!! ![]() Dodam,że siostra ma lat 19 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
U nas głównie tata jest "znawcą" humoru... opowiada kawały z których najgłośniej śmieje się on sam
![]() Przyzwyczailiśmy się ![]() Czasami jak oglądamy razem jakiś film to własnie idą takie dziwne komentarze że trzęsie się ze śmiechu cały salon ![]() ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O tak.
Wspólne oglądanie filmów,zwłaszcza tych mało ambitnych to ciągły 'śmiech na sali' ![]() Mój tata tez opowiada nam takie kawały,że śmiać,to się tylko wypada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to jas slyszłam tez podobny, tylko, ze koncowka to byla:Polska gola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja + tata / ja+tata+siostra
![]() ojj, głupawki bywają ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mama : Aguś chodź na chwilkę
ja: tak? mama:Tyyy zgadnij co ja zauważyłam... ja: no co zauważyłaś? mama:że Adaś (mój TŻ) jak tyle miesięcy do nas chodzi nigdy nie był u nas w kiblu [ mina odkrywcy Ameryki ] ![]()
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ostatnio oglądałam z moimi rodzicami mecz Polska:Ekwador... I moja mama po strzeleniu 2 gola przez Ekwador powiedziała..."no, może jest jeszcze jakaś szansa"...a na to mój tata: "Taa, szansa na złapanie szympansa"
![]() Niby suche, a jak cieszy ![]() Ogólnie jak mamy dzień, to potrafimy sie ryć non stop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
swojego czasu moja siostra zalozyla bloga z naszymi tekstami, a oto i on od dawna nie uaktualniany ale zawsze cos
![]()
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
kurcze moja corka sie do kompa dorwała i coś sobie tutaj napisała
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O, ale fajny wątek
![]() ![]() ![]() Dzisiaj np. doszła ona do wniosku, że Adam i Ewa musieli być szympansami ![]() Abo ostatnio oglądam z rodzicami jakiś mecz. Ja coś z tatem zeszłam na temat mundialu 2002 i meczu Szwecji z Anglią, bo chyba wtedy też byli razem w grupie. Pytam się taty: "A nie wiesz kto tedy wygrał? Szwecja czy Anglia?". Moja mama się wtrąca: "Holandia" ![]() Dodam, że moja mama zna się na piłce, tylko podczas tej rozmowy zafascynowana była grą Holandii. Bo to był chyba mecz Holandii z Serbią ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może nie ma u mnie w rodzinie 'jajcarni'
![]() Tato ma w swoim repertuarze kilka śmiesznych powiedzonek i (uwaga, uwaga!) pioseneczek, ktore co jakis czas zdarza mu sie na caly dom zanucić. Przykładowo przy robieniu obiadu, albo ubierania pieska przed wyjsciem na spacer: "nigdy wiecej nie nadepne ci noga na ucho" albo "a ona w ryk, a ona w krzyk, myślała ze to byk". ![]() Czasem tak to zanuci, ze sie z bratem nie mozemy uspokoic przez kilka minut. No wlasnie, bo ja to z bratem mam najlepszy kontakt. Moze nie mamy zblizonego poczucia humoru, ale swietnie rozumiemy swoje 'humory', ataki i napady głupawek - ja sie w włączam w jego ataki a on w moje. I tak sobie podsycamy ![]() Przekręcanie wyrazów i powiedzeń, dodawanie jakichs dziwnych sylab, przestawianie sylab w wyrazie to jedna z moich najulubieńszych zabaw intelektualnych ![]() Fajny wątek ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
U mnie tez tata jest mistrzem humoru,ale my nie pozostajemy mu zbytnio w tyle
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Świetne! Moja rodzina też miewa świetne powiedzonka i różne zabawne akcje. Jak tylko coś sobie przypomnę lub coś się fajnego zdarzy to tu zapiszę. Najlepsze jest kiedy przychodza znajmi moi lub siostry i rozmawiamy z rodzicami, a goscie nagle zaczynają ryczeć ze śmiechu i okazuje się, że ktoś uzył jakiegoś (dla nas normalnego) powiedzonka, które tak rozbawiło innych. Mój TŻ pobija wszystkich w tych zaskoczeniach, bo przychodzi do nas od ponad 4 lat i ciągle okazuje się, ze czegoś nie słyszał !?! Świetny wątek ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
tez mamy głupawki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mój tata jest zafascynowany Maciusiem z Klanu a raczej tym tekstem:'co się stało'.
I dzisiaj patrzymy na 'M jak miłość' a mój tata: -'no,oni dzisiaj w 'm jak piłość ciągle mówią 'co się stao''(z mina odkrywcy) ![]() Potem moja mama wchodzi do pokoju i pyta się-'co się stało' Wszyscy w śmiech ![]() ![]() Ciesze się,że wątek się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.