|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
ku śmiechowi, ale i przestrodze ;) - najgorsze internetowe znajomości...
Jak w temacie - wątek głównie by się pośmiać, ale też przestrzegać... Opowiadamy swoje "wpadkowe" znajomości internetowe - zarówno te śmieszne jak i przerazające..
Zaczne od siebie, jak coś się przypomni, to dopisze: - byłam w gimnazjum, wiadomo, wtedy za dużo się w głowie raczej jeszcze nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() Drugie spotkanie, z tymi samymi koleżankami - znowu czat, szukalysmy jakis fajnych znajomych. Pisalo nam sie nieźle z chłopakiem, chociaz pisał bardzo dziecinnie i infantylnie, ale przynajmniej stwierdzilysmy ze tez jest jeszcze dzieciak, a nie jakis stary dziad ;p. Spotkałysmy sie z nim i przyszedł dorosły mężczyzna, ale... upośledzony ![]() ![]() Nigdy wiecej juz nie weszłyśmy potem na czata, zreszta ja do dnia dzisiejszego, nie wiem jak te znajome, bo nie mam juz z nimi kontaktu. Edytowane przez shadow__ Czas edycji: 2014-09-03 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ku smiechowi, ale i przestrodze ;) - najgorsze internetowe znajomości...
Ja jak miałam chyba 13-14 lat poznałam przez gg chłopaka starszego o 2 lata z okolic mojego miasta. Fajnie nam się gadało no i chciał zostać moim chłopakiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
O matko.. dobrze że powiedziałaś rodzicom... straszny taki szantaż emocjonalny, najlepiej iść chyba na policje (zeby nie miec wyrzutów sumienia) z tym, a potem się odciąć.
A mi sie jeszcze cos przypomniało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Byłam samotna, bylam wtedy mlodsza, co po czesci tlumaczy ze kolesia nie zrównałam z ziemia.... bylam samotna akurat bardzo, więc gdy przez przypadek poznałam w necie fajne "ciacho" to szybko sie wkęciłam w znajomość i zaczeliśmy pisać duzo, z czasem non stop. W ogóle cała ta znajomość okazała sie dziwna (i guzik z niej wyszło) no ale to watek o skapstwach, wiec do rzeczy - ten koleś pasuje tu jak ulał. Był z innego miasta, ale była to odległość 100km, wiec nie tak źle. Na 1 spotkanie przyjechał (polskim busem, za bilety zapłacił naprawde grosze) na 2 dni - nocleg miał za darmo, bo załatwiłam im u kumpli w mieszkaniu studenckim, 2x obiady zjadł u mnie w domu (w sumie tez załowałam pozniej ze zaprosiłam go do domu, nie wiem co mi odbiło) i zjadł naprawde duzo (3 porcje oO). Na miescie bylismy na spacerze, później 2x kawiarnia i raz pub - wszedzie płaciłam za siebie. Do materialistki mi daleko, ale bylo mi zwyczajnie przykro że załatwiłam mu nocleg za darmo, wprosił sie do mnie na 2 duze obiady a szkoda mu bylo 8 zł na piwo dla mnie - zwłaszcza ze studiował zaocznie + miał niezła prace, przy czym ja studia dzienne, zero pracy i w domu tez krucho z kasa, o czym wiedział, bo kiedys mu sie wyzaliłam (przed spotkaniem pisalismy ze soba jakies 3 miesiace). Napisalam mu po tym 1 spotkaniu ze obiawiam sie ze mimo tego jak super nam sie pisalo, to po spotkaniu wydaje mi sie, ze nic z tego nie bedzie (oczywiscie nie chodzilo mi tylko o to płacenie,ale tez o to ze na zywo bylo ZERO jakiejkolwiek chemii + co chwila niezreczna cisza, malo wspolnych tematow i w ogole jakos mnie odpychało od faceta). Ubłagał o kolejne spotkanie - szanse. No ok, zgodzilam sie ale oczywiscie pod warunkiem ze on przyjedzie. Nocleg znowu mu załatwiłam darmowy (u tego samego kumpla, ktory mial mieszkanie 4 pokojowe - 1 mial dla siebie, 2 wynajmowal studentom a akurat 1 pokoj mial wolny), znowu wprosil sie na obiad (mial tylko po mnie przyjsc, ale przy mojej mamie zaczał mowic jakies dziwne teksty ze mu słabo z głodu itp oO i sie wprosił) i teraz, uwaga - mielismy kupic piwo w zabce i isc nad rzeke sie spotkac z moimi znajomymi (to bylo lato). Idziemy do zabki, on podlatuje do lodówki, chwyta 2 piwa i leci do kasy. Ucieszylam sie, bo pomyslalam ze w koncu sie ogarnał (nie zebym wyliczala, ale jak zjadł u mnie 3 obiady po kilka dokladek, to piwo naprawde powinien kupic..) podchodze do niego akurat jak stal przy kasie i w tym momencie pytanie pani kasjerki "razem, czy osobno" na co on z nieukrywanym zdziweniem "osobno!" wtedy stwierdzilam ze z tej znajomosci naprawde nic nie bedzie (piwo bylo na dodatek w promocji za 1,99....) ale mial bilet na busa na wieczór na drugi dzien, wiec nie chcialam tez byc wredna i zostawiac go samego w obcym miescie (nawet nie wiecie jak zaluje teraz ze tego nie zrobilam). Poszlismy do znajomych nad te rzeke i tam jeszcze na dodatek narobił mi wstydu, wjechał temat aborcji i jakos tak wyszlo ze kazdy z nas akurat jest ogólnie baaardzo przeciw (w tym ja) on wtedy sie w ogole nie wypowiadal, pol godziny pozniej juz zupelnie inny temat, zartujemy i znajoma sie az poplakala ze smiechu, po czym inna znajoma (bylismy jakos w 7 osob) powiedziala ze ona sie nigdy nie poplakala ze smiechu, a by chciala - po czym tekst mojego (na szczescie niedoszlego) "chlopaka" (tak sie wtedy przedstawil moim znajomym i to jak nie słyszałam tego a ja nie wiedziałam jak przy nim z tego wybrnac;////) "chcesz sie poplakac? chcesz? to pogadajmy o wyskrobanych dzieciach" ![]() ![]() Jak pojechał juz nigdy sie do gnoja nie odezwałam.. Edytowane przez shadow__ Czas edycji: 2014-09-03 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Elwirka-Elmirka :D
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: ku śmiechowi, ale i przestrodze ;) - najgorsze internetowe znajomości...
dużo by w tym temacie opowiadać szczególnie, że znajomość internetowe to temat znany mi parę lat
![]() Zanim poznałam męża na portalu internetowym pisałam też z innymi. Miałam profil bez zdjęcia, więc kiedy chłopak do mnie pisał sam z siebie, nie oczekując ode mnie foto, w dodatku będąc z innego miasta było to zastanawiające. Ale do rzeczy: ![]() - chłopak z warszawy, starszy 4 lata, pisałam z nim 2 miesiące, jego maile przepełnione żalem, że pracuje po 12 h bo "dział się zawalił" i "ma długi, w które został wplątany" ![]() ![]() Wiem, że wątek sądząc po temacie jest dla przestogi lub żeby się pośmiać, ale czytając opis tego przypadku można się też ponudzić Raz miałam sytuację, której się przestaszyłam. Zagadali do mnie i koleżanki na czacie- nick ''dwóch przystojniaków", a że byłbyśmy głupie w wieku 16lat to zgodziłyśmy się na spotkanie tego samego dnia ok 18.00 (było lato). Po rozmowie na czasie zaproponowali przejście na gg, na co się zgodziłysmy. Podałam mój nr ![]() Przyszłybyśmy na umówione miejsce, 2 przystojniaków okazało się być dwoma menelami. Zauważyli nas i za późno było, żeby zawrócić. Na szczęście dla nas umówiliśmy się w galerii handlowej więc w tłumie ludzi czułyśmy się bezpieczniej, chociaż zagrożenie z ich strony było wyczuwalne. Wyciągnęłam telefon i udałam, ze dzwonię do mamy. 'Rozłączyłam się" i powiedziałam im, ze mama kazała nam natychmiast wracać do domu z tego spotkania, a jeśli tego nie zrobimy przyjedzie tu z policją. Rozmawiali z nami może 3 min i udało nam się zakończyć to spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Dot.: ku śmiechowi, ale i przestrodze ;) - najgorsze internetowe znajomości...
Cytat:
o matko ![]() ![]() ![]() szkoda że nie powiedziałaś mamie wtedy.. co za burak.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.