|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam mały problem--->> BÓL:(
Hej Dziewczyny!, mam mały problem. Gdy kocham się ze swoim TŻ-em w pozycji od tyłu, czuje okropny ból w lewym boku jakby mi ktoś coś wbijał( ból w oklicach pachwiny) co to może być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam mały problem--->> BÓL:(
Niestety, nie mamy internetowego wziernika. Ani rentgenu.
Do lekarza.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czas sie wybrac do lekarza moze masz jakies zapalenie?:!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ale jak kocham sie w klasycznej pozycji to mnie nic nie boli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze po prostu TŻ Ci "wtłacza" za duzo powietrza?
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Lekarz koniecznie.
Swoją drogą, ostatnio rady na intymnym ograniczają się zwykle do "Idź do lekarza" i "Porozmawiaj z nim" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jesteś w stanie wyczuć co to jest? Może na przykład jajnik? To bardzo niedobrze i naprawdę powinnaś iść do lekarza. Po prostu w tej pozycji uciskasz coś. To nie jest normalne i nie można tego bagatelizować ani tylko i wyłącznie zmieniać pozycji.
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. To może być przyczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hmm..wiesz, wydaje mi się, że to normalne (tylko mnie nie zlinczujcie tutaj
![]() A piszę tak dlatego, że mnie też często boli w tej pozycji (to jest taki ból jak opisałaś) - oprócz tego, że mam niewielką nadżerkę, to nic mi nie dolega. Dlatego podaję tą możliwość. Mnie przestaje boleć jak nawet minimalnie zmienię ułożenie ciała, więc może popróbujcie ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
No cóż lekarz nic innego Ci nie zostaję.
Moja koleżanka miała też taki coś jak Ty byłam u ginekologa i było to spowodowane zapaleniem. Ale w Twoim przypadku może to być zbyt wielka "delikatność" Twojego partnera ... itp
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno ginekolog naprawde nie gryzie.Czasami warto sie do niego wybrac z dolegliwosciami,szczególn ie jak towarzyszy im ból.
Na forum nie sadze,aby ktos udzielił ci 100% odpowiedzi,bo każdy ma inny organizm.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Bardzo często mam to samo gdy kochamy się od tyłu. Chodzę regularnie do ginekologa więc wiem, że jestem zdrowa. Mnie się wydaję, że po prostu mój facet wchodzi za głęboko (małego to on nie ma..). Mam na to tylko jeden sposób, może wypróbujecie..- gdy kochacie się od tyłu zacznijcie bardzo powoli i delikatnie, dopiero po jakimś czasie można zwiększyć obroty. U mnie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
a może masz tyłozgięcie szyjki macicy,czy po prostu jakąś inną "anomalię"?Ja np.miałam jakoś przestawiany jajowód,jajnik przez torbiel i też to przeszkadzało w niektórych pozycjach....
Ginekolog czeka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam i dużo czytałam na ten temat, najprawdopodobniej przyczyną jest to że chłopak jest dość hojnie obdarzony przez naturę i dlatego uciska coś w środku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie poprostu moze jestes tak zbudowana ze ie preferujesz pozycji do tyłu.Ja tam mam niestety bylam z tym u lekarza i niestety nie bylo to wynikiem zadnego zapalenia.Poprostu jestem tak budowana i juz.Mogesie kochac od tyłu ale pod warunkiem ze nie jet to głeboka penetracja...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Powtorze za innymi ... najwazniejsze zapytaj sie ginekologa, bo jednak trzeba zawsze sprawdzic czy nie ma zapalenia, nieprawidlowego ulozenia macicy czy czegokolwiec co lekarz bedzie wiedzial.
Ja cierpie na cos podobnego od wielu lat, nawet 2 ciaze nie pomogly ![]() Z wlasnego doswiadczenia -> musze byc mocno rozgrzana, zeby sie zdecydowac na ta pozycje (wtedy mniej boli), pomaga polozenie przedniej czesci ciala na lozku, delikatne ruchy partnera, a pod sam koniec po prostu przyciskam mocno brzuszek.... i tak mozemy szalec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.