|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sunrise Festival 2007- kto jedzie???
Witam...jestem ciekawa czy sa osoby na forum które będą na Sunrisie w tym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sunrise Festival 2007- kto jedzie???
moja kumpela jedzie, moze tez bym się nie wybrala,ale termin zupelnie mi nie odpowiada ...
a fajna imprezka sie zaPOWIAJA-JAK ZAWSZE
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja bym bardzo bardzo bardzo chciala, ale zawsze jest jakies ale ;/ !!!!!! , widzialam filmiki z ubieglych lat
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja sie wybieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KWC
|
byłam na Sunrise 05 i 06, ale na ten się nie wybieram. Powód- tłok nie do zniesienia. To ci się działo w zeszłym roku to istny Meksyk. W Amfiteatrze miałam nieomalże atak klaustrofobii. Boże, gdyby tam ktoś zasłabł to nie byłoby żadnej szansy żeby ratownicy medyczni się do niego dopchali. Na alternative stage było niewiele lepiej, afterparty było już w ogóle porażką
![]() Ogólnie idea imprezy za***ista. Sunrise 05 wspominam jako best party ever, ale na miłośc boską, trochę umiaru w tym nabijaniu kasy!! Te matoły sprzedają więcej biletów niż są w stanie pomieścić ludzi!!! W zeszłym roku część imprezowiczów została odesłana z powodu braku miejsca! My sami czekaliśmy w niemiłosiernym ścisku przez bite 1,5 h zanim wbiliśmy się do środka ![]() Jestem wielką fanką takich imprez i zaliczam każdy większy event, ale mam trochę godności i nie będę się pchała tam gdzie można tańczyć tylko z twarzą na czyjejś dupie. Co ja mówię, tańczyć się nie dało. Stać i to wszystko, bo usiąść nie było gdzie. Na terenie imprezy było może z 10 ławek ![]() ![]() Gdyby w głosowaniu wygrało lotnisko to chętniebym pojechała, ale że większość idiotów zagłosowała na Amfiteatr, to się nie skuszę. I nawet nie żałuję, chociaż w styczniu zaklepałam sobie urlop akurat na Sunrise. Pojadę na Nature One w sierpniu. ![]() Edytowane przez spray Czas edycji: 2007-07-11 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak ktos jedzie to mam nadzieje ze potem obejrzymy fotki tutaj. Ja niestety nie jade a z checia bym pojechala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jak tam po Sunrise?
Jakieś zdjęcia, relacje wizażanek? ![]() Ja niestety się nie wybrałam, żałuje bo od dwóch lat chce pojechać ale na chceniu się kończy heh ![]() P.S Spray oby tylko Nature One nie odwołali.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.