|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: New Rave Style
Cytat:
no poza pierwszym ... pierwszy jest świetny a i czapka tej dzewczyny z ostatniego też
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
idealnie moj styl
tzn chcialabym tak sie ubuerac idealnie wtym styly ![]()
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :roll eyes:
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
przyklad
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Interesujący. Może niekoniecznie widzę w nim siebie, choć kilka ubranek zdecydowanie bym kupiła, ale uważam, że świetnie pasuje do młodych, zwariowanych ludzi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ten styl ma to do siebie że chodzi o przerysowanie , mnóstwo kolorów , wzorów , niekoniecznie do siebie pasujących..leginsy , kolorowe oklulary , t-shirty z różnymi nadrukami , buty ala puma sky itp
![]() Mi podobają się niektóre elementy ale w całości nie czułabym się tak co o Tym sądzicie ? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
styl bardzo ciekawy, wyróżniający się i opryginalny, ociekający kiczem ale w dawce raczej podchodzącej pod sztuke niż tandete - ogólnie świetny materiał do sesji zdjęciowych, na żywo prezentuje sie nieco mniej zachwycająco.
Nie mój styl i ubrać się bym tak nie ubrała no ale wygląda interesująco - taki troche popart w ciuchach
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Widać,że styl bierze trochę ze stylu oldschool i nawiązuje do stylu cyrkowców...
to trochę taka parodia kiczem i traktowanie mody z przymróżeniem oka..fajnie, kolorowo..dla mnie za odważne ale dla nastolatków czemu nie.
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
No styl ten ma tez wiele wspolnego z muzyką..i tutaj króluje Francja...
faktycznie na sesje zdjęciową super ale niekoniecznie na ulicę dla wszystkich
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znałam tego stylu. Tzn. nazwy.
Fajny ![]() A kto go zapoczątkował? |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
myślę, że sporo fotek z wątku ubrania-oldschool mogłaby się tu znaleźć i odwrotnie
![]() kolejny, fajny wątek czasem zdaza mi się czerpać z takiego stylu i nie tylko ![]() edit: druga część https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209849 (na początku wątku adres pierwszej )
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy styl na fotka prezentuje się fajnie ale na żywo nie wiem czy nie doznała bym szoku
pomimo ze mam 20 lat już bym się tak nie ubrała ale 3 lata temu kto wie Blondynka w szpileczkach fajnie wygląda.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niektore rzecxzy sa swietne uwielbiam takie kolorki i ma taka sama prawie bluze z uszkami tylko moja siega za pupe i jest bardziej intensywnna zolta
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
niektórzy komponują ubrania bardzo fajnie, prezentując się w ten sposób bossssko ale... jednak mało ludzi ma gust..... na ulicy podróby chodzą co krok, szkoda że POLSKA to nie USA :P :P styl bardzo odważny, ale czy ja w ten sposób się ubieram, hm raczej nie /old school, sportowo/ pozdrowka
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że znalazłam tutaj amatorów tego stylu
Dzisiaj byłam na zakupach i szukałam kolorowych rurek, ale niestety jestem dość drobna i ciężko mi było znaleźć ładne spodnie w rozmiarze 32. Ale kupiłam świetne buty 'Reebok Freestyle' niżej fotki
Edytowane przez Hypnotic Eyes Czas edycji: 2008-09-15 o 19:46 |
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie ten styl bardzo, zwlaszcza, że slucham new rave
na codzień ubieram się bardziej elegancko, ale jak mam ochote na cos luźniejszego to new rave style mi pasuje ![]() aha i w związku z tym mam prośbę...jakby ktoś zauważył na allegro albo w jakimś sklepie taką koszulkę jak na tym drugim zdjęciu, tylko może bez takich napisów, ale w jakies kolorowe wzory to proszę o informacje
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
ja również chętnie poproszę o jakieś namiary o sklepy z ciuchami w tym stylu, mogą być też internetowe. Dzisiaj byłam na zakupach i niestety znalazłam tylko te buty, a inne rzeczy jakoś mi nie leżały.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie bardzo kojazy z tym japońskim takim przerysowanym bardzo, tylko teraz nie pamietam jak sie nazywa.Niektóre ciuszki mi sie podobają, innych nawet nie chciała bym widziec na zywo
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Powoli to trafia do Polski...
za granicą taki look to norma... Bershka ma sporo takich rzeczy a jesli chodzi o sklepy zagraniczne to np. http://www.drjays.com/ a kolorowe rurki widzialam w Terranovie , H&M
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że kolorowe rurki są w terranovie i h&m'ie ale rozmiarówka z h&m'u jest za duża. Niestety nawet najmniejszy z dostępnych tam rozmiarów (34) na mnie wisi jak na worku. Nawet 32 odstaje, ale czasem ujdzie. Bywa, że szukam na dziecięcych działach, ale tam raczej nie ma tego typu spodni. Bo bluzki mogę spokojnie kupować normalne.
Teraz tylko zastanawiam sie w jakim kolorze bym je kupiła, myślałam o niebieskim lub różowym, ale boje sie, że w różowym będę wyglądała jak słodka Barbie. |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten styl jest 'sezonowy' i mało oryginalny teraz każdy nosi te okropne kolorowe rurki ;/
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Ten styl kojarzy mi się z teledyskiem Lady Gaga-Just dance.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za granicą ludzie nosza się tak cały czas nie ze względu na modę czy na muzykę z która ten styl jest związany ![]() a kolorowe rurki ? fakt .. mi również się nie podobają.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Styl super - tak kolorowo, radośnie jakoś
Bardzo chciałabym się tak ubierać, ale zaraz by było, że pajac, emo (btw zauważyłyście, że ludziom teraz wszystko kojarzy się z emo;p?) itp., itd., a poza tym uważam, że w takich strojach najlepiej prezentują się wysocy, chudzi ludzie - nie wiem dlaczego;p i do mnie by to nie pasowało.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
bo wszystko jest emo -_-
![]() taka prawda |
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
No fakt, mnie się zdarzało, że nazywali mnie emo chociaż jedyne co z emo miałam wspólnego to trampki i przypinki zespołów na plecaku (które do zespołów grających emotional wcale nie należały
) No, ale ludzie tacy są, najlepiej się nie przejmować. Cóż ja bardzo lubię ten styl, ale zastanawiam się co zrobić, aby się tak ubierać i jednocześnie nie wyglądać 'tandetnie' w negatywnym tego słowa znaczeniu. Mam koleżankę, która ubiera się bardzo kolorowo, ale jakoś zupełnie to do mnie nie przemawia i wyjątkowo mi się nie podoba no i właśnie chciałabym uniknąć takiego efektu jak ona. Ma ktoś może jakieś pomysły na przykładowe zestawy ubrań? Byłabym wdzięczna
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co szczerze to w tym stylu nie da się uniknąć tandety..własnie ona jest jego esensją..w sensie niedopasowane rzeczy do siebie , oldschoole , dresy , leginsy kolorowe , wielkie okulary , dziwne kolczyki itp... To właśnie o to chodzi by tak wyglądać... Dziś padam już na twarz , ale jutro wkleję Tobie pare zdjęć , linków z imprez itp , hm ?? buźka
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem o co chodzi. Lubię kicz w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Ale nie cierpię ciuchów w stylu Terranovy i New Yorkera tzn. takiej tandety dla barbie. Nie chcę nikogo urazić, bo to tylko mój pogląd. Uwielbiam oldschool, ale wg mnie wszystko ma swoje granice
Na razie szukam w internecie jakiś połączeń, ale ciężko mi na coś trafić. Bardzo podoba mi się np. styl Agyness Deyn (mam ją w avatarku). Jeszcze raz dziękuję i będę bardzo wdzięczna jeśli jutro mi pokażesz pare zestawów Dobranoc... |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niektóre ciuszki są naprawde bardzo fajne.. chyba dzisiaj czeka mnie przebiezka po sklepach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

no poza pierwszym ... pierwszy jest świetny
a i czapka tej dzewczyny z ostatniego też 

) No, ale ludzie tacy są, najlepiej się nie przejmować. Cóż ja bardzo lubię ten styl, ale zastanawiam się co zrobić, aby się tak ubierać i jednocześnie nie wyglądać 'tandetnie' w negatywnym tego słowa znaczeniu. Mam koleżankę, która ubiera się bardzo kolorowo, ale jakoś zupełnie to do mnie nie przemawia i wyjątkowo mi się nie podoba no i właśnie chciałabym uniknąć takiego efektu jak ona. Ma ktoś może jakieś pomysły na przykładowe zestawy ubrań? Byłabym wdzięczna