|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nudengo, biurowego, prostego zapachu. Oddam City Glam, Pure Intense, Sentiment
NIEAKTUALNE
Szukam zapachu typowo biurowego, nie duszącego, do pomieszczenia z klimatyzacją. Najlepiej jakiś kwiatowo-drzewny, bez karmelu, wanilii itp. W zamian mogę oddać: ok. 40/50ml City Glam Armaniego (to tester, na 100% oryginalny). 50ml Pure Intense Jil Sander (nowy, ale otwarty, to zapasowa flaszka, ale nie mogłam się powstrzymać ![]() 30ml Escady Sentiment. Rozpatrzę wszystkie propozycje, ale niektórych zapachów mogę nie znać. Szukam czegoś w stylu Ferre Rose czy Omni Amethyst. Mogą też być leśne nuty. Edytowane przez elmilinden Czas edycji: 2009-03-08 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nudengo, biurowego, prostego zapachu. Oddam City Glam, Pure Intense, Sentiment
zajrzyj do mnie...do ferre rose jest podobne rose absolue np. Mam tez naturelle z żelem pod prysznic. Interesuje mnie Pure Intense Jil Sander
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nudengo, biurowego, prostego zapachu. Oddam City Glam, Pure Intense, Sentiment
za City Glam oddam taka sama pojemność Paco Rabanne Pour Elle, myślę, że zapach pasuje do biura, jest klasyczny ale ma w sobie coś co mnie urzeka
![]() ewentualnie 30ml za 30ml escady, chociaz wolałabym city glam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JESTEM ONA
|
Może znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309301 to mój watek Interesuje mnie J. Sander. ![]() edit: poza wątkiem mam próbkę Ferre Rose w kartoniku 1,6 ml oraz czyste perfumy extract 3,7 ml, w kartoniku E. Arden 5th Avenue, a także I. Rossellini Storia 14/15 ml. Z mojej strony może byc kilka zapachów... ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-03-02 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie, Clinique nie bardzo
![]() Pour Elle nie znam, byłam ciekawa tego zapachu, ale niestety nie ma już nigdzie testerów i nie udało mi się go nigdy przetestować. Zapachy YR niestety odpadają, raz testowałam na sobie jakiś i dostałam wysypki ![]() mucia18, Soso, niestety nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Za Armaniego coś u mnie znajdziesz? Chyba już same nudne zapachy u mnie zostały....
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
moze
Sunflower (50 ml), Splendor, Provocative, Beauty (wszystkie 30 ml) - Elizabeth Arden Paco Rabbane: Pour Elle (50 ml) Sonia Rykiel "Le parfum" (50 ml) Wszystkie to nowki zafoliowane, nieuzyte (mama byla na zakupach ostatnio). Jak pomarudze to jedna butelke mi odda ![]() Bylabym zainteresowana Jil Sander |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A może coś u mnie za City Glam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Być może mogłabym wymienić Jil Sander za Pour Elle, ale... nie mam pojęcia, jak to Pour Elle pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5277 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach jest bardzo trwały, jeden psik wystarczy przed pracą (szkołą). Psikam lewy nadgarstek, przykładam prawy, później oba do szyi, zanim zapach się wchłonie- i to pachnie przez 6h, zmieniając się, stabilizując, a im dłużej mam go na sobie, tym bardziej świeży mi się wydaje. I jest baaardzo elegancki ![]() Mam nadzieję, że to Cię skusi (mimo, że niestety nie za city glam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11249554]moze
Sunflower (50 ml), Splendor, Provocative, Beauty (wszystkie 30 ml) - Elizabeth Arden Paco Rabbane: Pour Elle (50 ml) Sonia Rykiel "Le parfum" (50 ml) Wszystkie to nowki zafoliowane, nieuzyte (mama byla na zakupach ostatnio). Jak pomarudze to jedna butelke mi odda ![]() Bylabym zainteresowana Jil Sander[/QUOTE] przypominam sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() Elizabeth Arden wąchałam kilka razy i nigdy nic nie przykuło mojej uwagi, niektórych w ogóle nie czuję (tak samo z lubianym fioletowym Lanvinem- w ogóle nie czuję tego zapachu). Zawsze mnie intrygował ten Paco R., ale nigdy go nigdzie nie widziałam, a boję się kupić albo wymienić w ciemno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie znam Tuttki Kiwi, ale mogę poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-03-03 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Wysłałabym próbkę, ale nie mam żadnego pojemnika, nigdy nie robiłam próbek, no i nie bardzo wiem, jak się do tego zabrać
![]() Jeśli jesteś z Warszawy, mogę ewentualnie powiedzieć, gdzie da się powąchać ten zapach. Z tego, co wyczytałam mądrego, jedne osoby twierdzą, ze Pour Elle jest ciepłe, inne, ze kwaśne i zimne. Podobno to zapach szyprowy, ale ze składu raczej na to nie wygląda ![]() Więszkość zapachów, które lubię zawieraja frezję i różę, np. Elle YSL, Noa (bez róży). No ale reszty składników nie umiem spobie wyobrazic. Wolałabym, żeby w nim było więcej drewna, paczula, piżmo, wetiwer i takie tam, no ale poskąpili. No nie wiem. Za Jil Sander albo Escadę chyba bym się skusiła, nawet w ciemno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
JESTEM ONA
|
Sama mam jedna wolną fiolkę 3ml na próbkę, także nawet nie mogę przesłac wraz ze swoją w celu napełnienia jej poprzez tzw. "odpsik", czyli tak jak psikamy na ciało tak tez otworkiem, którym wylatuje płyn psikamy do fiolki czy tez buteleczki .
![]() Niestety nie jestem z W-wy, za to w początku 7 miesiąca ciąży, więc nawet niespecjalnie już biegam po jakichkolwiek perfumeriach, poza sklepami dla dzieci ![]() A odnośnie odczuc zapachowych : ile nosów tyle opinii- tak myślę ![]() Jeśli zdecydowałabyś się to serdecznie zapraszam na PW. Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
spin doctor
|
Może A. Sung Shi ok 48/50ml za Jil Sander lub City Glam. Shi to typowo biurowy zapach, nie słodki, nie ciężki
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8599 Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2009-03-04 o 04:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Boss Femme? Za Jill Sander. To taki delikatny, kwiatowy nie męczący zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jill Sander już nieaktualne.
Boss Femme znam, mam, ale nie używam. Shi nie znam, ale wydaje mi się, że to takie "wodne" wonie- niezbyt lubię takie niestety. A może ktoś się chce pozbyć klasycznego Versace Woman? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.