|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okazywanie uczuć
Witam!
mam problem z moim chłopakiem i sama sobą. On bardzo lubi okazywac uczucia publicznie tzn przytulanie, czuły buziak na pozegnanie. Lubie to, ale chyba wolałabym sie ograniczyc bo buziaka w policzek bo wiem ze te czułe pocałunki nie sa przyjemnym widokiem dla innych i mnie czesto wprawiają z zakłopotanie. Tylko jak mam to powiedziec mojemu chłopakowi by go jednak tym nie zranić. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okazywanie uczuć
Cytat:
![]() Tak jak to tu napisalas ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sadze po poscie ze jestes mlodziutka i sie poprostu tego wstydzisz
![]() tyle ze przytulanie nie jest jakies straszne czy odrzucajaca.. rozumiem ..gorace calowanie sie np w zatloczonym sklepie, szkole moze byc krepujace i niemilym widokiem dla osob trzecich jednak poprostu porozmawiaj z nim delikanie i szczerze na ten temat powiedz ze krepujace jest dla ciebie calowanie sie w miejscach publicznych ze nie lubisz tego ze poprostu zle sie z tym czujesz...
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
miałam taki sam problem z moim bardzo ex i wystarczyła rozmowa ;> po prostu z nim pogadaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja miałam to samo. nie cierpię się całować np na przystanku, w autobusie nawet tżtowi na kolanach nie usiądę;P
powiedziałam mu, że nie przepadam za tym. pomogło ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Powiedz mu po prostu, nie obrazi się
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego miałby się obrazić?
Przecież nie musisz akceptować wszystkiego tego co on chce ![]() Trzeba wyrażać własne zdanie. A może jemu aż tak na tym nie zależy...tylko że może myśleć że Tobie się to podoba skoro nie protestujesz? Zwyczajnie z nim o tym porozmawiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie Ty jedna tak masz : ) Ja np. w autobusie albo innym miejscu nie będę się tulić do TŻ-ta, nie bedę się z nim całować na ulicy, to dla mnie zbyt intymne i niekomfortowo się czuję, gdy wiem, że ktoś patrzy. Uważam, że skoro jesteście razem, to musicie umieć ze sobą szczerze rozmawiać --> bez tego związek długo nie pociągnie. Więc po prostu mu powiedz, masz prawo do własnego zdania i on to uszanuje, jestem przekonana ; )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.