|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię/Kupię WISHLISTA - XS S M. 34/36
Witam ;] Bardzo chętnie kupię coś lub wymienię.
Mój rozmiar to czasem XS, zazwyczaj S, czasem M (ale mniejsze) 34/36 Oto moja lista: - ładne perfumy, zapachy różne - słodkie, owocowe, ciężkie ; firmowe - torba : duża (worek; skórzana lub materiałowa; duuuża) - torebka - malutka, z długim paskiem - sukienka elegancka, taka, którą można założyć na koszulę - tuniki (najchętniej takie ściągane pod biustem..wiecie o jakie chodzi?^^ bo ja nie umiem opisać) - dżinsy rurki - krótkie spodenki (szorty) materiałowe lub jeansowe. chętnie takie z bufkami - rybaczki - spódnice przed kolana - chętnie bombki - naszyjniki (łancuchowe z jakimś sercem itp..) - bransoletki - korale - buty saszki, marszczone - trampki - koszule - bezrękawniki - kamizelki - coś dla ducha czyli: literatura na obcasach, filmy: bollywoodzkie, komedie, romantyczne, wszelkie nowości,
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię/Kupię WISHLISTA - XS S M. 34/36
może coś u mnie ? mój wątek- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307582
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.