|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Poradźcie mi coś! Choroba mojej mamy...
Witajcie !
![]() Dwa tygodnie temu moja mama czuła się jakby miała brac ją grypa. Przez około 3 dni brała GripexMax. Trzymała się. Gdy poczuła sie lepiej, odstawiła Gripex i nie mineły 2 dni gdy dostała gorączki 39st. Kaszel, dreszcze, ból głowy, osłabienie, zmęczenie.. Standardowy opis choróbska ![]() Do tego ból głowy stał sie nie do zniesienia. Z przytłumionego (taki standardowy ból głowy) stał sie ostry, rwący. Tak że moja mama np. w czasie rozmowy aż zawyje. Ostatnio wstaje z bólu w nocy. Płakała ze juz nie może tego znieść. Boli ją też bardzo bok. Zadzwoniłam do lekarza, podał mi numer do lekarza zastępującego. Pani doktor przyszła do domu, moja mama ledwo już chodzi ! Potwierdziła ze to zapalenie oskrzeli. Dała nowy antybiotyk bo tamten był "za słaby na to". Mama bierze go już 3 dzień. Temparatura skacze od 35st. do 39.5 st ![]() Nie wiem co robić ! Gdybyscie to zobaczyły.. Z pełnej życia 50letniej kobiety zrobiła sie wysuszona, wyczerpana 65latka z wyglądu.. Błagam, napiszcie mi co mam robić, moja mama momentami wręcz odjeżdża. W pół zdania urywa i zasypia. Jest taka słaba.
![]() |
#2 |
ćwir ćwir
|
Dot.: Poradźcie mi coś! Choroba mojej mamy...
Matko. Może do szpitala się przejedźcie...Ja/moja mama już dawno byśmy w szpitalu były a nie kilka dni czekały na rozwój wypadków.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
proponuje pojechac z mamą do szpitala... z tego co czytam na mame nie działa antybiotykoterapia....
wg mnie aby nie doszło do powikłan, zapakuj mame w auto i zabierz do szpitala,,, powiklania po zapaleniu oskrzeli to zapalenie pluc, wiec nie zwlekajcie... swoja droga u mnie caly szpital, zawalony jest pacjentami z zapaleniem oskrzeli, panuje grozny wirus i nie nalezy tego bagatelizowac, ani czekac az cos zacznie dzialac... po dwoch antybiotykach powinna byc poprawa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nie depcze krokusów
|
Szpital, szpital!
Teraz takie świństwa atakują ludzi, że nawet moi wiecznie zdrowi znajomi popadali do łóżek jeden za drugim...
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Bertha, naprawdę sie dziwię, że jeszcze nie pojechałyście do szpitala!Nie ma na co czekać! Paskudne choróbsko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rany współczuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję Bertha,że Twoja Mama wyzdrowieje ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Nie depcze krokusów
|
Minął dzień - coś wiadomo?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.