|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dobór dodatków
Dziewczyny proszę bardzo o pomoc w doborze dodatków do mojej suknii:
http://www2.24opole.pl/fotki/oglosze...4348_tess1.jpg Jestem szczupłą brunetką( włosy do ramion), mam 170 cm wzrostu. Nie wiem jaki welon wybrać, by pasował do sukienki, a także jaki bukiet, by ładnie tworzyły całość. Macie jakieś propozycje? Zaznaczę tylko, ze suknia ma być biała z niewielkim trenem i mniejszą ilością drapowań, czyli troszkę inaczej niż na zdjęciu. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobór dodatków
suknia jest dosyć obszerna więc ja bym zaproponowała jakiś rozciągnięty bukiecik... nic małego, bo będzie mało widoczny. Za to biżuteria lepiej jak będzie mniejsza, aczkolwiek błyszcząca. a welon jakiś krotki, może byc dwuwarstwowy
pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Orientujecie się może gdzie mozna dostać upięcia kwiatowe do sukni śłubnej?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kwiaciarnia?
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Madziuniusia dzięki za odpowiedź
![]() Właśnie dokładnie o tym myślałam, żeby założyć jakieś niewielkie kolczyki z cykoriami, delikatną bransoletką, a na szyję raczej nic, żeby nie przesadzić ![]() Największy problem mam z welonem i bukietem. Podobają mi się bardzo welony obszywane koronką, ale nie wiem czy nie są zbyt strojne do tej sukienki. Jeśli zaś chodzi o kwiaty, to nie wiem już zupełnie co robić... |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Nie chodzi mi o żywe kwiaty , tylko o kwiaty z materiału ( atłas , organtyna itp. ) , które można dopiąć do sukni lub naszyć. Moja takie posiada , tylko że białe a ja bym chciała je wymienić na jakieś brzoskwiniowe badź łososiowe. Z tego co wiem to w kwiaciarniach takich nie ma , przynajmniej nie u mnie
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co prawda w większości są to stroiki do włosów, ale pewnie nie byłoby problemu z przerobieniem i doszyciem do kiecki
Thro' the wave that runs for ever By the island in the river Flowing down to Camelot Edytowane przez agatacia Czas edycji: 2010-04-27 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
takie "pierdoły" są w każdej prawie pasmanterii-byłam przedwczoraj w takiej malutkiej i mieli róże w kilku kolorach-ja szukam czegoś do butów
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() hej Pati suknia strojna więc myślę , ze bukiet już bez dodatków typu kryształki czy perełki.myśle ze mogłoby pasować coś wydłużonego. (nie kopułka w mikrofonie na przykład) może coś spadającego . jakbyś dała maila to przeslę Ci parę bukiecików na maila.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
może coś w tym stylu?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

pozdrawiam