|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Cos lekkiego na wieczór...
hej dziewczyny...chcialabym niedlugo zrobic wieczor z TŻ<rocznica>...
i w zwiazku tym myslalam o czyms dobrym do jedzonka,cos na szybko .chcialabym zorobic tez jakas dobra salatke.i tu prosze Was jesli macie jakis napprawde dobry przepis...to podzielcie sie ze mna nim
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cos lekkiego na wieczór...
ostatnio jadłam dobrą sałatkę tylko, że kupną, no ale, że zapamiętałam co w niej jest to chciałam ją zrobić sama
jaka będzie robiona jeszcze nie wiem (dopiero dziś test)składniki: chipsy tortilla kapusta piekińska pomidory ogórek świeży pierś z kurczaka - kawałeczki usmażone i do tego sos nie określiłam jeszcze jaki ale myślę, że będzie to majonez pomieszany z keczupem i paroma dodatkamimieszu mieszu i już ![]() ogólnie sałatka kupna była bardzo ostra, zobaczę jak wyjdzie ta "robiona" ![]() edit: do sosu dodałam majonez, keczup, trochę musztardy, paprykę czerwoną ostrą, pieprz i pół startego ząbku czosnku ![]() sałatka wyszła bdb polecam Edytowane przez _Lina Czas edycji: 2009-02-15 o 09:10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
[quote=_Lina;10979890]ostatnio jadłam dobrą sałatkę tylko, że kupną, no ale, że zapamiętałam co w niej jest to chciałam ją zrobić sama
jaka będzie robiona jeszcze nie wiem (dopiero dziś test)składniki: chipsy tortilla kapusta piekińska pomidory ogórek świeży pierś z kurczaka - kawałeczki usmażone i do tego sos nie określiłam jeszcze jaki ale myślę, że będzie to majonez pomieszany z keczupem i paroma dodatkamimieszu mieszu i już ![]() dziekuje za przepis brzmi niezle...a te kawaleczki kurczaka usmazyc a jakie dodac przyprawy?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

i w zwiazku tym myslalam o czyms dobrym do jedzonka,cos na szybko .chcialabym zorobic tez jakas dobra salatke.i tu prosze Was jesli macie jakis napprawde dobry przepis...to podzielcie sie ze mna nim

jaka będzie robiona jeszcze nie wiem (dopiero dziś test)
ale myślę, że będzie to majonez pomieszany z keczupem i paroma dodatkami