|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Baby Doll YSL
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- skrót myslowy, sory, w butelce czyli flakonie. tak to AA. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niestety min 50ml musi byc w orginalnej butelce bo nie bede mialam gdzie przelac pzostale 45ml z 97ml a 30ml mam nowa wode Aquolina Pink Sugar z opakowaniem a nie chce tworzyc tylu odlewek o mam male atomizery.Najwiekszy atomizer mam 35ml a pozniej po 10,5ml ale moze ktos bedzie cos jeszcze mial do zaproponowania bo te 35ml nie dam rady zostawic w orginalnej butelce.Moge sobie zostawic 35ml w atomizerze ale 60ml musialabym otrzymac z innego zapachu w orginalnej butelce
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-02-28 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy dobrze cie zrozumiałam, troche niegramatycznie piszesz ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- mam takie rozwiązanie. przesłałabym Ci jako pierwsza kiwi i duzyatomizer, żebys sobie odlała ile chcesz baby doll. co ty na to ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Po prostu chodzi mi o wieksza ilosc jakiejsc wody na wymiane bo nie bede tworzyc odlewki na pzostala ilosc i miec problem z przepsikiwaniem takiej ilosci bo nie wiem czy atomizer to wytrzyma bo to wieksza polowa wyjdzie ,mozesz mi oddlac jak ci pasuje do atomizera zastepczego 35ml a ja oddam tyle samo bo to za duza ilosc ktora mam rozlewac i tyle by mi pasowalo .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-02-28 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to ja sie zastanowię. może ktos w tym czasie też zaproponuje Ci coś to będziesz miała problem z głowy i może akurat będziemy mogły wymienić się flaszkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.