|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
gra
http://www.emphaze.com/demos/milkogame/milkogame.html pamietacie true love teraz cos w ten desen tu wrzucam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: gra
jak kiedys wrzucilam true love to bylo ponmad 200 postow a teraz co ,niekt w to nie gra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jak to przejść?
jestem tam gdzie tańczą wokół jakiegoś kotła i niewiem co teraz robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: Jak to przejść?
musisz dac milko straznikowi temu po prawej i potem wejsc do szalasu uspic go strzalami z jakas substancja przebrac sie w jego maske wysmarowac pasta i pujsc do mo przeciac liny itd jak czegos nie bedziesz wiedziala to sie pytaj ja juz cala przeszlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
sorry tzn uspic glownego szamana, strzalami zrobionymi z zieleniny strzal i kija
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
czy ktos w to jeszcze gra? ja doszlam do tej wioski co tancza kolo tego kotla i nie mam pojecia co dalej. pisalyscie zeby dac milko, ale nikt nie chce. co ja mam zrobic????
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hmm no wiec tak napisze teraz dokladniej musisz dac andemu pistolet z flarami porozmawiac z nim dac straznikowi milko temu po prawe potem pokaze sie niebieska strzalka do szalasu wejsc tam zabrac wszystko co sie da potek skonstrulkowac z tego cos a la luk zchowac sie za zaslone czekac na szamana go strzelic tym w niego potem wysmarowac sie pasta do butow i zalozyc jego maske nastepnie isc do kotla przecias liny uwiezionej mo porozmawiac z nia i dac sygnal andemu zeby strzeli czy jakos tak juz niepamietam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dzieki bardzo, ta strona bardzo pomogla i juz jestem o wiele dalej
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
http://www.greenzone.de/inspektorwombat/ wrzucam jeszcze taka gre terz przygodowka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.