|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz na MM:) błękit i fiolet
Więc to jedna z moich pierwszych prób kombinacji z cieniami
. Zakochałam sie w waszych makijażach i chciałam sie też spróbować pobawaić. Odrzu sie usprawiedliwie że niemam żadnego doświadczenia ale miałam wielką ochote spróbować kolorowego makijażu. Krytykujcie (byle nie za bardzo ![]() . Użyłam: bourjois lovely matte cienie inglot (paleta) kredka sephora nr 35 na usta podkład maybeline jakiś jasny i bezbrawna pomada ochronna tusz rimmel ciemno brązowy cień lumene
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz na MM:) błękit i fiolet
Makijaż ładny i kolorowy...szkoda, że nie ma zdjęć z zamkniętymi oczami. Masz bardzo ładne duże oczy i bardzo ładnie wyszłaś na pierwszej fotce.
Witaj na MM udany debiut
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś śliczna ! Jak modelka !Makijaż piękny, oczy mienią się jak tęcza albo skrzydła motyla ![]() Wyglądasz magicznie...jak wróżka. Brawo !!!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Masz piękne rzęsy
Makijaż ładny, szkoda, że nie ma zdjęcia z zamkniętymi oczami bo nie widać dokładnie jak są cienie nałożone. Ale nam się ostatnio na wizażu kolorowo zrobiło Dobry debiut. Witamy na MM |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Slicznie! Podoba mi sie
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
boze slicza Ty
az na makiajzu sie skupic nie moge kurde kurde kurde![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa![]() co do makiazju to rzesy jak sztuczne kolorystka zabojcza boze dziewczyny trzymajcie mnei bo nie wyrobie SLICZNA JETSES!! ojj zazdrosc we mnie siedzi hihi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Pięknaś !
nawet bez makijażu zapewne wyglądasz pięknie ![]() Śliczne oczy i ich makijaż. ah chyba sie tak bede patrzec godzinami na ciebie :P hehe prosze o wiecej makijaży
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Powtórzę za Game - śliczna jesteś!
Makijaż świetny - kolorowy, soczysty - taki jak lubię Pierwsza kolorowa próba? Nie wierzę... Jeśli tak to naprawdę super i nie wiem, co nam pokażesz jak dojdziesz do wprawy...Przypominasz mi troszkę Vanessę Paradis (w młodości )
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna z Ciebie dziewczyna,masz przepiękne oczy,rzęs zazdroszczę i to jak
![]() Makijaż bardzo ładny,fajne kolorki,nie ma zdjęć z zamknietymi oczkami,ale z tego co widze technicznie tez jest dobrze. Debiut jak najbardziej udany witaj na MM |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna-laleczka. Ślicznie uroczo słodko pięknie dziewczęco figlarnie kolorowo ciekawie cudownie.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
o żesz w morde jeża jaka ty ładna ...te oczy ,te rzęsy ta twarz...<zazdrosć> a makijaż tą urode podkreśla....fajnie dobrane kolorkii ) taki rześki makijaż który mi się podoba |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz oczy!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się podoba
ps.strasznie pzypominasz mi Gemme Ward jedna z moich ulubionych modelek
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
O tak moim zdaniem też przypominasz Gemme (swoją drogą to też moja ulubiona modelka, uwielbiam taki laleczkowaty typ urody).
Może warto iść w jej ślady? Masz warunki to bycia modelką, chociażby fotomodelką troszkę się orientuję w temacie i wiem co mówie.Pomyśl o tym
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
ale masz zaj...te oczy!!! dawno nie widzialam tak intersujacej twarzy
a co do makijazu to ekstra, bardzo fajnie polaczylas kolorki, ale wydaje mi sie ze czymkolwiek bys sie nie maznela to przy Twoich oczach i tak by mi sie podobalo |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądasz zabójczo, jak laleczka! Bardzo podobają mi się oczy, te kolory świetnie podkreślają ich naturalny urok. Rzęsy są świetne
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Jejku jaki piękny makijaż!!! A jak śliczna modelka
pozdr!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ok takie było pierwsze wrażenie![]() jesteś tak strasznie urocza, że to aż nieprzyzwoite!Rzęsy wygladaja powalająco, połączenie kolorów również. Dołączam do grona zazdrośniczek
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
o kurka!
leć do studia modelingu i się nie marnuj ![]() makijaż świetny,jak laleczka
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
pstrokato ale uroczo
śliczna buzia... moja piersza myśl że podobna jesteś do Natali Vodianowej, ale po uwagach dziewczyn widze że z Gemmy też coś masz
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;6225134]pstrokato ale uroczo
śliczna buzia... moja piersza myśl że podobna jesteś do Natali Vodianowej, ale po uwagach dziewczyn widze że z Gemmy też coś masz [/QUOTE]dokladnie. uwielbiam obie modelki a Ty obie je przypominasz ad. makijażu- nie w moim guście (kolory) ale plus za staranność. przydałoby się moedlowanie buzi (widzę, że próbowałas) i ujarzmienie brwi. ale przy takiej urodzie, to naprawdę nic
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się makijaż - słodki , pasuje do Twojej urody
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Jestes tak ładna że nie widac makijażu
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak tylko wzrost Ci na to pozwala, idź na modelkę! ![]() Trudno się skupić na makijażu Oczy ślicznie- ładne roztarcia, świetne połączenie kolorów. Rzęsy idealne. Usta natomiast mi sie nie podobają, nieapatyczne. Szkoda, że nie wymodelowałaś twarzy różem, efekt byłby zabójczy ![]() Mamy podobne oczy, szkoda że tylko kolor, moje są zdecydowanie mniejsze... ![]() A, jeszcze pytanko. To twój naturalny kolor włosów?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
masz tak przepiekne i hipnotyzujace oczy,ze nie jestem w stanie nic napisa,poza tym, ze jest cudownie!!!
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Niespodziewałam sie tak wielu komantarzy
.Dziękuję Wam bardzo za łagodne potraktowanie mine . Ja na moedlke prosze was:P mam za duze komplesy i dzwiwną urode, oczy wydają sie duże dzięki tuszowi:P . Kolor włosów to wogóle długa historia długo farbowałam henną ostatnio rozjaściałam ale na górze widać już 3 cm odrosty. No tak usta byle jak ale niestety miałam bardo spierzchnięte i trudno było uzyskać dobry efekty. Dziękuję bardoz za pordayy, następny makijaż lepiej sfotorgafuje i światło będzie dzienne . Fajnie że mówicie że dobrze mi w tych kolorach bo wiele obós mi mówiło że niebieski to nie mój kolor.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale nie masz dziwnej urody
bardzo modelingowa buzka
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty masz oczyska
witaj na MM |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajnie patrzy się na twoją buzię, wręcz z zazdrością Poza tym jesteś bardzo fotogeniczna, pozbądź się jak najszybciej kompleksów i działaj, taka buzia nie może się marnować. Zauważ, że większość modelek ma wyjątkową urodę, nie ma wśród nich zwykłych dziewczyn, które niczym się nie odznaczają. Ty jesteś wyjątkowa A co do niebieskiego, to wg. mnie pasuje Ci jak najbardziej, współgra z tęczówką, ale się nie gryzą. Który to Rimmel?
Edytowane przez Sc-laja Czas edycji: 2008-01-07 o 19:19 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi sie podoba
lekko, mlodzienczo, z wyrazem fajne kolorki piekne rzesy a i jestes ładniejsza wersją tej Gemmy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

. Zakochałam sie w waszych makijażach i chciałam sie też spróbować pobawaić. Odrzu sie usprawiedliwie że niemam żadnego doświadczenia ale miałam wielką ochote spróbować kolorowego makijażu. 

Jesteś śliczna ! Jak modelka !
Makijaż ładny, szkoda, że nie ma zdjęcia z zamkniętymi oczami bo nie widać dokładnie jak są cienie nałożone. Ale nam się ostatnio na wizażu kolorowo zrobiło![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jeśli tak to naprawdę super i nie wiem, co nam pokażesz jak dojdziesz do wprawy...