problem z facetem . - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 12:34   #1
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

problem z facetem .

Cześć dziewczynki

Pierwszy raz proszę o radę na forum .
No więc jestem z moim chłopakiem od 7 miesięcy . Zawiódł mnie już klika razy, ale mu wybaczyłam . Teraz już nie wiem co mam robić.

Otóż ostatnio wyszło na jaw, że pisze ze swoją byłą dziewczyną . Fakt nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie to że właśnie z nią mnie zdradził. Mówiłam mu to że się boję, że nie chce go stracić lecz on uważa,że to nic złego .

Wogóle nie liczy się z moim zdaniem ... Proszę może wiecie jak zrobić by chłopak wkońcu patrzał na to co czuje i co myśle .

dziękuje

`wszystko dla ciebie, jak wiele, może nawet nie wiesz..´

;****
TwOjaImaginaCja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:39   #2
Słodkaaa
Zakorzenienie

Dot.: problem z facetem .

Cytat:
Napisane przez TwOjaImaginaCja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Pierwszy raz proszę o radę na forum .
No więc jestem z moim chłopakiem od 7 miesięcy . Zawiódł mnie już klika razy, ale mu wybaczyłam . Teraz już nie wiem co mam robić.

Otóż ostatnio wyszło na jaw, że pisze ze swoją byłą dziewczyną . Fakt nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie to że właśnie z nią mnie zdradził. Mówiłam mu to że się boję, że nie chce go stracić lecz on uważa,że to nic złego .

Wogóle nie liczy się z moim zdaniem ... Proszę może wiecie jak zrobić by chłopak wkońcu patrzał na to co czuje i co myśle .

dziękuje
niestety ale uwazam, ze skoro teraz tego nie robi to nigdy nie bedzie :/

ludzie sie nie zmieniaja....
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:41   #3
kunawku
Przyczajenie

dziewczyno zdradził cię z byłą i jeszcze do niej piszę, zostaw go bo zrobił to raz i zrobi kolejny, będziesz dla niego po prostu dziewczyną z którą niby jest ale na boku inna chcesz tego. Ja osobiście jakbym się dowiedziała że mnie chłopak zdradził to by nigdy więcej na oczy mnie nie zobaczył, dla mnie chłopak który zdradza jest nic nie wart, piszesz że jesteście ze sobą 7 miesięcy to pomyśl co będzie dalej, czy na pewno chcesz spędzić życie z kimś kto cię tak traktuje?
kunawku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:44   #4
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A po co z nim jesteś? No poważnie, mnie szkoda by było czasu na spędzanie go z kimś mnie oszukującym.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:48   #5
201803290936
Konto usunięte

I nad czym ty się jeszcze zastanawiasz?? Już po pierwszej zdradzie z ex było go kopnąć w 4 litery - ewidentnie nadal ją kocha lub jej pragnie. Niech zatem będą ze sobą. Ty jesteś dla niego tylko zapychaczem czasu. Nigdy nie dawaj się oszukiwać w takich sprawach. Faceci na ogół się nie zmieniają.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 12:51   #6
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

myśle już nad tym pare dni .. nie wiem co robić . Wiem że ona ma chłopaka więc nie bedą razem. Nie chce mu stawiać ultimatum ale chyba nic innego mi nie zostaje .. albo ona albo ja .

;****
Stary 2009-02-02, 12:56   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No jak dziewczyna nie wie, co robić w sytuacji permanentnego oszukiwania, to pozostaje tylko jej żałować. Albo i nie, pracuj sobie sama na swoje szczęście ;]
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 13:02   #8
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
myśle już nad tym pare dni .. nie wiem co robić . Wiem że ona ma chłopaka więc nie bedą razem. Nie chce mu stawiać ultimatum ale chyba nic innego mi nie zostaje .. albo ona albo ja .
Jakie ultimatum?
Powiedz chłopakowi do widzenia i koniec.
Myslisz, że jak powie Ci,że z nią nie będzie utrzymywał kontaktu- to słowa dotrzyma ?
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 13:08   #9
Słodkaaa
Zakorzenienie

takie zachowanie wskazuje na brak szacunku jego do Ciebie, a Ty nie masz szacunku do siebie bo na to pozwalasz...

jeszcze sie zastanawiasz??

skoro Ty za każdym razem wybaczasz to bedzie to robil nadal, rozumiesz??
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 13:12   #10
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

wiem .. dzisiaj z nim pogadam . Jeśli nic to nie zmieni to dowidzenia. Chociaż wiem że bedzie mi cieżko bez niego .. ale poradze sobie

dziekuje .. naprawde mi pomogłyście..

;****
Stary 2009-02-02, 19:46   #11
Dociakowa
Zadomowienie

no i co z tego ze ona ma chlopaka?!

Dziewczyno zrozum, ze mu na Tobie nie zależy, skoro się tak zachowuje!!
nic z tego dobrego nie będzie

->
76,6....30.07->72,7......65,5kg.. .60
Dociakowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 20:01   #12
Signomi
Rozeznanie

jestescie ze soba tylko 7 miesiecy i juz kilka razy Cie zawiodl i to jeszcze zdrady ? i to wybaczalas ? ja bym go skreslila
Stary 2009-02-03, 13:31   #13
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Nie jest Ciebie wart
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 13:38   #14
suszarka
Buc

Cytat:
wiem .. dzisiaj z nim pogadam . Jeśli nic to nie zmieni to dowidzenia. Chociaż wiem że bedzie mi cieżko bez niego .. ale poradze sobie

dziekuje .. naprawde mi pomogłyście..

lepiej być samemu i w zdrowiu psychicznym , niż w związku z ciągłym pytaniem na ustach "czemu ten palant mnie nie kocha" .
Stary 2009-02-03, 14:24   #15
gs16
Przyczajenie

GG do gs16 Send a message via Skype™ to gs16

Osobiście wydaję mi się, że powinnaś z nim porozmawiać. Powiedz mu wprost, że nie chcesz żeby utrzymywał z nią kontakt. Daj mu wybór albo Ty albo ona. Zależy jeszcze w jakiej formie CIe zdradził. Ja miałam podobną sytuację, powiedział, że z tą dziewczyną już nie rozmawia, a okazało się że jednak. Ale jesteśmy ze sobą już półtora roku i się wszystko zmieniło. Zaczęło mu zależeć. A o tamtej chyba zapomniał. Nie zgodzę się z tym, że ludzie się nie zmieniają.
gs16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 14:38   #16
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

dokładnie nie wiem . mówił mi że się z nią nie spotykał ale jednak . reszta mnie nie obchodzi . może przesadzam .. ona mieszka 500 km od niego... ale gdyby byłaby mu obojętna to by nie pisał z nią . nie jestem już z nim ... dajemy sobie oboje czas... muszę to wszystko przemyśleć ... jeśli bedzie mu zależeć to się zmieni .. jeśli nie ... trudno ...

;****
Stary 2009-02-03, 18:04   #17
karo69
Rozeznanie

Faceci się od tak nie zmieniają, jak już czegoś zasmakuje a potem pozna że ty się na to godzisz to już zawsze będzie szalał.
Nad czym się zastanawiać tutaj, drań z niego! A nie jest on sam na świecie, jest wielu innych trzeba się tylko rozejrzeć trochę!!
Jak byście mieli dziecko, rodzinę i wtedy by się coś takiego stało, to dla dobra dziecka można się zastanawiać i ratować związek ale teraz po 7 miesiącach jak już cie zdradził, szacunku niema dla ciebie. Nie jest tego wart.

Koło raz puszczone w ruch puszcza się dalej!!

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 19:00   #18
leichenwagen160
Raczkowanie

Przyznam szczerze że nie wczytałam sie we wszystkie odpowiedzi skupiłam się na tym co Ty pisałas Moja droga... hmm być może jestem pesymistką i tak widzę świat. Ale według mnie z krwi się nie wyrasta. Jeśli ktoś oszukuje, zdradza jest na tym przyłapany dostaje drugą szanse i znów pojawiają się sympotmy oszustwa to ten człowiek niestety nigdy się nie zmieni. To wszystko jest głeboko w nas i można sie starać być wporządku ale powiedz mi na ile? Tacy ludzie się nie zmieniają.
Każdy zasługuje na drugą szanse lecz jesli ktos z niej nie korzysta to uciekaj Słoneczko od kogoś takiego
Pamietaj ze poki z nim jestes tym wiecej czasu wliczasz do waszego związku i tym trudniej bedzie CI odejść. I pamiętaj ze jesi odejdziesz to czas stanie po Twojej stronie bo czas to naprawde swietne lekarstwo. i nie mowie ze jutro, ze za 2 miesiace bedzie lepiej ale napewno bedzie kiedys lepiej Nie pozwol se oszukiwac nawet w amlch rzeczach. Stawiaj zawsze na szczerą rozmowe. Nie boj sie mowi o swoich obawach, domyslach itp Mow
leichenwagen160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości