|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z facetem .
Cześć dziewczynki
![]() Pierwszy raz proszę o radę na forum . No więc jestem z moim chłopakiem od 7 miesięcy . Zawiódł mnie już klika razy, ale mu wybaczyłam . Teraz już nie wiem co mam robić. Otóż ostatnio wyszło na jaw, że pisze ze swoją byłą dziewczyną . Fakt nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie to że właśnie z nią mnie zdradził. Mówiłam mu to że się boję, że nie chce go stracić lecz on uważa,że to nic złego . Wogóle nie liczy się z moim zdaniem ... Proszę może wiecie jak zrobić by chłopak wkońcu patrzał na to co czuje i co myśle . dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z facetem .
Cytat:
ludzie sie nie zmieniaja.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziewczyno zdradził cię z byłą i jeszcze do niej piszę, zostaw go bo zrobił to raz i zrobi kolejny, będziesz dla niego po prostu dziewczyną z którą niby jest ale na boku inna chcesz tego. Ja osobiście jakbym się dowiedziała że mnie chłopak zdradził to by nigdy więcej na oczy mnie nie zobaczył, dla mnie chłopak który zdradza jest nic nie wart, piszesz że jesteście ze sobą 7 miesięcy to pomyśl co będzie dalej, czy na pewno chcesz spędzić życie z kimś kto cię tak traktuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A po co z nim jesteś? No poważnie, mnie szkoda by było czasu na spędzanie go z kimś mnie oszukującym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
I nad czym ty się jeszcze zastanawiasz?? Już po pierwszej zdradzie z ex było go kopnąć w 4 litery - ewidentnie nadal ją kocha lub jej pragnie. Niech zatem będą ze sobą. Ty jesteś dla niego tylko zapychaczem czasu. Nigdy nie dawaj się oszukiwać w takich sprawach. Faceci na ogół się nie zmieniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
myśle już nad tym pare dni .. nie wiem co robić . Wiem że ona ma chłopaka więc nie bedą razem. Nie chce mu stawiać ultimatum ale chyba nic innego mi nie zostaje .. albo ona albo ja .
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No jak dziewczyna nie wie, co robić w sytuacji permanentnego oszukiwania, to pozostaje tylko jej żałować. Albo i nie, pracuj sobie sama na swoje szczęście ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz chłopakowi do widzenia i koniec. Myslisz, że jak powie Ci,że z nią nie będzie utrzymywał kontaktu- to słowa dotrzyma ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
takie zachowanie wskazuje na brak szacunku jego do Ciebie, a Ty nie masz szacunku do siebie bo na to pozwalasz...
jeszcze sie zastanawiasz?? skoro Ty za każdym razem wybaczasz to bedzie to robil nadal, rozumiesz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
wiem .. dzisiaj z nim pogadam . Jeśli nic to nie zmieni to dowidzenia. Chociaż wiem że bedzie mi cieżko bez niego .. ale poradze sobie
![]() dziekuje .. naprawde mi pomogłyście.. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
no i co z tego ze ona ma chlopaka?!
Dziewczyno zrozum, ze mu na Tobie nie zależy, skoro się tak zachowuje!! nic z tego dobrego nie będzie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
jestescie ze soba tylko 7 miesiecy i juz kilka razy Cie zawiodl i to jeszcze zdrady ? i to wybaczalas ? ja bym go skreslila
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie jest Ciebie wart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Buc
|
Cytat:
lepiej być samemu i w zdrowiu psychicznym , niż w związku z ciągłym pytaniem na ustach "czemu ten palant mnie nie kocha" .
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Osobiście wydaję mi się, że powinnaś z nim porozmawiać. Powiedz mu wprost, że nie chcesz żeby utrzymywał z nią kontakt. Daj mu wybór albo Ty albo ona. Zależy jeszcze w jakiej formie CIe zdradził. Ja miałam podobną sytuację, powiedział, że z tą dziewczyną już nie rozmawia, a okazało się że jednak. Ale jesteśmy ze sobą już półtora roku i się wszystko zmieniło. Zaczęło mu zależeć. A o tamtej chyba zapomniał. Nie zgodzę się z tym, że ludzie się nie zmieniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dokładnie nie wiem . mówił mi że się z nią nie spotykał ale jednak . reszta mnie nie obchodzi . może przesadzam .. ona mieszka 500 km od niego... ale gdyby byłaby mu obojętna to by nie pisał z nią . nie jestem już z nim ... dajemy sobie oboje czas... muszę to wszystko przemyśleć ... jeśli bedzie mu zależeć to się zmieni .. jeśli nie ... trudno ...
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Faceci się od tak nie zmieniają, jak już czegoś zasmakuje a potem pozna że ty się na to godzisz to już zawsze będzie szalał.
Nad czym się zastanawiać tutaj, drań z niego! A nie jest on sam na świecie, jest wielu innych trzeba się tylko rozejrzeć trochę!! Jak byście mieli dziecko, rodzinę i wtedy by się coś takiego stało, to dla dobra dziecka można się zastanawiać i ratować związek ale teraz po 7 miesiącach jak już cie zdradził, szacunku niema dla ciebie. Nie jest tego wart. Koło raz puszczone w ruch puszcza się dalej!! ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Przyznam szczerze że nie wczytałam sie we wszystkie odpowiedzi skupiłam się na tym co Ty pisałas
![]() Każdy zasługuje na drugą szanse lecz jesli ktos z niej nie korzysta to uciekaj Słoneczko od kogoś takiego ![]() Pamietaj ze poki z nim jestes tym wiecej czasu wliczasz do waszego związku i tym trudniej bedzie CI odejść. I pamiętaj ze jesi odejdziesz to czas stanie po Twojej stronie bo czas to naprawde swietne lekarstwo. i nie mowie ze jutro, ze za 2 miesiace bedzie lepiej ale napewno bedzie kiedys lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.