|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Przeszłość vs Przyszłość
..
Edytowane przez delilahinsomnia Czas edycji: 2018-02-08 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Przeszłość vs Przyszłość
Gdy miałam 22 lata robiłam to, co robię teraz tylko za mniejsze pieniądze. Też się czasem zastanawiam, co ze mną będzie (praca), gdy będę miała 30 lat, ale nie spędza mi to snu z powiek. Szukam nowej branży, w której mogłabym się odnaleźć, bo studia mnie rozczarowały, zdemotywowały (wręcz zmiażdżyły psychicznie) i zniechęciłam się do tej dziedziny, choć byłam nią zajarana, gdy zaczynałam studia. Co jakiś czas pojawiają się chwilę zwątpienia z różnych powodów (chodzi o specyfikę tego, czym się zajmuję), ale uważam, że jestem na tyle ogarnięta, że poradzę sobie w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też myślę, że jak ktoś jest ogarnięty to zawsze sobie poradzi
![]() Jestem od Ciebie rok starsza i jedyne, czego naprawdę się boję, to że będę bardzo samotna. Mam taki typ charakteru, że za ludźmi nie przepadam, z przyjaciółmi nie mam potrzeby się często widywać, faceta brak i boję się, że kiedyś to się odwróci przeciw mnie, że kiedy ja będę chciała być z ludźmi to nie będę miała z kim... Z pracą optymistycznie zakładam, że jakoś to będzie, na razie mam i jest fajnie, jak się skończy to znajdę inną, jak będzie słaba to dalej będę szukać aż w końcu trafię gdzie trzeba ![]() ![]() A co do zdrowia doceniaj i ciesz się nim, oby jak najdłużej ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No z widokami na 1/5 emetytury w przyszłości to tez bym nie mogła spac ;( pozostaje walka jesli nie jestes nadambitna wizażanka z ponad przeciętna inteligencja oraz świetna fucha od 19 roku zycia xd
Wysłano przez tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.