|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Intercosmo EKS Hydro Nutritive - gdzie kupię ??Pytanie mam proste
- jak w tytule wątku.Gdzie można kupić te kosmetyki do włosów. Natknełam sie na wiele pochlebnych opinii na ich temat, ale w żadnym sklepie w sieci ich nie moge znaleźć. Więc gdzie tego szukać? W jakichś drogeriach konkretnych, w aptekach?? Pomóżcie proszę !! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Intercosmo EKS Hydro Nutritive - gdzie kupię ??
tez bym chciala wiedziec,..u mnie w kaliszu w Gabrielu bazuja na tych kosmetykach wiec mysle ze tam by dalo rade kupic..jednak wydaje mi sie ze beda dosc drogie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz - generalnie to ze śląska do Kalisza mam kawałek, więc jakbym miała się po nie specjalnie tam wybrać, to owszem wyszło by mnie trochę drogo
, ale w ogóle to chyba nie są baaardzo drogie. Jak się dowiem gdzie je mogę kupić, to dam Ci znać .Czytałam na wizażu sporo dobrego o tych kosmetykach, więc znaczy że ktoś tu ich używa. Zakładam że to nie tajemnica gdzie można je nabyć... odświeżam więc wątek ... |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
moze poszukaj w aptekach?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
też ich poszukuję... są u mnie w Gdańsku, ale tylko u Fryzjerów... a tam ceny niebotyczne
![]() Widziłałam jakis czas temu na allegro , ale tylko szampony i odzywkę dwufazową...
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Na śląsku są w Salonie Gabriel w Plejadzie w Bytomiu....na allegro też szukałam ale nie znalazłam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

- jak w tytule wątku.

, ale w ogóle to chyba nie są baaardzo drogie. Jak się dowiem gdzie je mogę kupić, to dam Ci znać