|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wcięcie,jak się pozbyć ?
Otóż , mam nadmierną skłonnosć do tycia i był taki okres kiedy potwornie przytyłam , nosiłam wówczas biodrówki i teraz mam takie nieprzyjemne wcięcie na biodrach , hmm.. to jest tak że od pasa w góre wyglądam ok ale już w dół wyglądam okropnie , jak 2 złączone ciała , nie wiem jak się go pozbyć , pisze ten wątek w tym dziale ponieważ chciałabym jakieś bardzo meczące i skuteczne ćwiczenia na pozbycie się tłuszczu z ud i owego wcięcia
![]() P.S mam 13 lat , jeśli nie wiadomo o co chodzi to zrobiłam rysunek http://yfrog.com/mwbeztytuustpp Przepraszam jeśli już taki wątek był ale niestety nie mam czasu na przeglądanie forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wcięcie,jak się pozbyć ?
nie zlikwidujesz tego miejscowo, to poprostu boczki(tak sadze) musisz schudnac, aeroby dieta
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ameryki nie odkryję jak stwierdzę że biodrówki nie mają z tym żadnego związku, biodrówki nie powodują że tyjesz!
Po prostu masz "boczki", schudniesz parę kilo i Twoja sylwetka się zmieni. Pamiętaj jednak by odchudzać się zdrowo i jeść 5 posiłków dziennie tylko mniejszych.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wiem wiem , od pół roku stosuję diete , chodze na areobik , schudłam ale wicęcie nadal jest..a jeśli chodzi o te biodrówki to jak zaczęłam tyć nosiłam biodrówki i strasznie dziwnie tłuszczyk zaczął mi się odkładać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem co ty i biodrówki raczej nie mają z tym nic wspólnego
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rysunek boski - serio!
![]() A co do boczków - taka już nasza natura.. Dupcia fajna, nóżki zgrabne, a schabiki wystają nad spodniami...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mam to samo tylko ze to powyzej spodniami to u mnie nie tluszcz a kosci.Schudlam 10 kg teraz nie mam tam prawie wogle tluszczyku a kosci i bardzo wystaja nie fajnie to wyglada..znacie jakies cwiczenia na rozbudowanie tego wciecia albo co robbic zeby sie tak nie rzucalo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.