|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzebny przepis!! ;)
Witam
![]() potrzebuję przepis na to ciasto: http://www.machela.pl/bagietka/?cias...e-z-owocami,80 Szukam i szukam i znaleźć nie mogę.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebny przepis!! ;)
Pełno jest przepisów na takie ciasto, np. ten http://www.wielkiezarcie.com/recipe47277.html
![]()
![]() |
#3 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziewczyny, pomocy! potrzebuje jakiegoś ciekawego przepisu na sałatkę, mam wielką imprezę w piątek i chciałabym zrobić innego. moi stali gości zapewne, przepraszam za wyrażenie, rzygają już sałatką z tuńczyka, którą zawsze podaje. Poratujcie, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może taką z makaronem z zupek chińskich? U mnie zawsze się sprawdza.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
"...aby mieć ładne usta, wypowiadaj miłe słowa, aby posiadać piękne oczy, poszukuj dobra w ludziach, aby mieć szczupłą figurę, podziel się swoim jedzeniem z głodnymi, aby posiadać wspaniałe włosy, pozwalaj dziecku przeczesywać je palcami raz dziennie..." Audrey Hepburn
Edytowane przez zazula Czas edycji: 2020-01-27 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O brzmi smakowicie ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jednym rewelacyjnym pomysłem na przystawkę lub przegrychę są te pieczone pierogi:
http://whiteplate.blogspot.com/2009/...niakami-i.html Wiem, że robienie pierogów nie brzmi zachęcająco, szczególnie przed jakąś imprezą, ale ja robiłam je już kilka razy i nie dość, że robi się je szybko i łatwo to jeszcze można zrobić je kilka godzin wcześniej i potrzymać pod ściereczką, a upiec tuż przed przyjściem gości ![]() Na prawdę polecam ![]()
"...aby mieć ładne usta, wypowiadaj miłe słowa, aby posiadać piękne oczy, poszukuj dobra w ludziach, aby mieć szczupłą figurę, podziel się swoim jedzeniem z głodnymi, aby posiadać wspaniałe włosy, pozwalaj dziecku przeczesywać je palcami raz dziennie..." Audrey Hepburn
Edytowane przez zazula Czas edycji: 2011-09-13 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=zazula;29364790]Ja robię coś takiego:
-paczka paluszków krabowych (pokrojonych w kostkę) -ogórek szklarniowy duży (pokrojone w kostkę) -pęczek koperku (posiekany) -ryż ugotowany na sypko (może być jaśminowy - jest delikatniejszy), ew. makaron ryżowy zamiast ryżu -2 łyżki majonezu -sok z 1 cytryny Pycha.Znam tą salatkę-rewelka.Ja lubię wszelkie wynalazki np.salatka z ananasem i czosnkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny może i mnie poratujecie.Szukam przepisu na cos w rodzaju makowca,ale zamiast maku kakao,mleko w proszku i .... no własnie co?? Moja babcia piekła takie ciasto,próbowałam go robić i nic z tego mi nie wychodzi.Może WY cos mi poradzicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.