|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pomocy okropne klucie
hej... prosze pomóżcie mi od wczoraj mam takie dziwnie klucie-przeszywające od dołu podbrzusza do odbytu... nie wiem co to może być... jestem kilka dni przed okresem....nigdy takiego czegość nie czułam trwa to kilka sekund ale okropnie boli
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-02-04 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pomocy okropne klucie
najlepiej idź do lekarza, albo zadzwoń i spytaj się co to może być. ja nie mam pojęcia. w sumie jeśli to dopiero 2 dni to może Ci zaraz przejdzie. ja też często mam takie bóle,ale w klatce piersiowej, tzw. nerwobóle, które jak mi lekarz powiedział związane są z dorastaniem w moim przypadku
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no ja czytałam ze to przed okresem tak jest.... ale nie wiem... są to tez objawy ciąży ale ja tego jeszcze nie robiłam... pierwszy raz mi sie to zdarzylo wczoraj i dzisiaj rano
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-02-04 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no to skoro to nie jest nieustający ból to nie dramatyzuj,aż tak, zadzwoń do swojego lekarza i sie dowiedz o co może chodzić, może to faktycznie nic poważnego, tak sie zdarza przecież. mnie czasem też coś zakłuje. jak lekarz będzie kazał Ci się przebadać to sie wszystko wyjaśni. nie zamartwiaj się
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzieki trochę mnie uspokoiłaś... wmawiam zawsze sobie cos... może to faktycznie że mi sie okres zbliża...
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-02-04 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
wiesz co wydaje mi sie,że mam to samo co ty czasem. dzisiaj tak mnie coś zakłuło na tym odcinku i przypomniałam sobie,że o tym pisałaś. zdarza mi się to często i jakoś zyje więc nie martw sie za bardzo
![]() Chociaż wydaje mi się,że to może po prostu przez uciśnięcie jakiegoś nerwu czy coś w tym stylu...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.