2009-02-06, 21:35
|
|
Raczkowanie
|
Wasza najbardziej wstydliwa sytuacja w obecności rodziny Chłopaka lub Jego Samego :P
Hej. Pomyslalam, ze mozemy podzielic sie roznymi opowiesciami o tym jak splamilysmy sie w obecnosci rodzin naszych chlopakow, balysmy sie potem pokazywac u niego w domu itp
Moze slyszalyscie o czyms takim? 
Ja osobiście miałam pewien problem.. byłam z chłopakiem kilka miesięcy.. Pewnego dnia wybralismy sie razem na plaze (mieszka jakies 300 m od niej). Mialam na sobie krótkie spodenki, ktore mialy dziure centralnie na tyle.., zaszylam ja i spodenki nosiłam. Wracajac z plazy poszlismy do niego do domu. Oczywiscie, dzien dobry,dzien dobry.. odwrocilam sie, poszlam do jego pokoju, potem, pozegnalam sie i do domu.. Wracajac z mama w centrum miasta dowiedzialam sie ze mam dziure na samym srodku tyłu =ooo i ze mialam juz ja wsiadajac do samochodu.. Kolezanka z ktora rowniez bylam na plazy mowila, ze myslala, ze tak ma byc:P Do dzis mi wstyd i zastanawiam sie co oni o mnie pomysleli.. a co dopiero chlopak!
Czas edycji: 2009-02-06 o 22:23
|
|
|