|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
damskie shirty/koszulki/topy z nadrukami RAPEROW , prosze o pomoc!!
CZESC mam nadzieje ze bedziecie w stanie mi pomoc!! od dluzszego czasu szukam koszulek/ shirtow damskich z nadrukami/portretami znanych raperow takich jak biggie, 2pac, easy-e..! Widzialam takie na osobach ale niestety nie w polsce... Czy ktos wie gdzie moge takie zdobyc? Napewno sa w jakims internetowym sklepie, ja bez powodzenia ich szukam.. JEdynie wiem ze mozna by taka "Zrobic" na allegro oferuja wlasne nadruki ale to beda prawdopodobnie te tanie nieforemne tshirty z targu, i ten nadruk nie bedzie juz taki pro..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: damskie shirty/koszulki/topy z nadrukami RAPEROW , prosze o pomoc!!
Są takie punkty, zazwyczaj tam, gdzie wywołuje się zdjęcia, w których można przynieść własną koszulkę, wydrukowany obrazek i oni robią taki t-shirt z nadrukiem. Nie wiem ile to kosztuje, jak to wygląda i jak trwałe to jest, ale jest taka opcja
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hmm dzieki chyba sie na to zdecyduje jak ni znajde nigdzie takich gotowcyh do kupienia, naprawde nikt si enie spotkal? czy to w "prawdziwym" sklepie czy na necie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wiesz, czesto nad morzem, badz w górach są takie stoiska z takimikoszulkami, ale zazwyczaj maja takie wielkie jak dla mnie nadajace sie ewentualnie na jakis wf;p No i jakosc ich nie jest imponująca. Chociaz widziałam takie we wrocławiu na jakis bazarkach.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.