|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki z Allegro, podzielcie sie doświadczeniami
Dziewczyny, potrzebuję waszej opinii i pomocy. Na pewno wiele z was kupuje kosmetyki na Allegro, ja nie robię tego właściwie wcale bo boję się podróbek, ale może macie jakieś pozytywne doświadczenia z tym związane i mogłybyście mi polecić jakichś rzetelnych sprzedawców, u których robiłyście już zakupy i którzy na pewno bubli nie sprzedają, oczywiście wyłączając zakupy w aptekach, bo tam o podróbki nie ma się co martwić
![]() Chodzi mi zarówno o pielęgnację jak i kolorówkę oraz zapachy. Mam w tej chwili ochotę na odsypki cieni Mac i pielęgnację do paznokci Sally Hansen, ale piszcie o wszystkim co wiecie ![]() Nie wiem czy taki wątek dotyczący Allegro jest dozwolony, jeśli nie to proszę moderatora o łagodne potraktowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki z Allegro, podzielcie sie doświadczeniami
Ja zamawialam raz etiaxil i bylam bardzo zadowolona tylko,ze to bylo z apteki,wiec i rachunek byl i wszystko ladnie zapakowane.Tez wlasnie sie boje o kolorkowke i perfumy czy nie beda podrobka,a troche mnie to meczy ze moglabym kupic perfumy na allegro za polowe ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja regularnie zaopatruję się na Allegro w kosmetyki z Avonu lub Oriflame. Ceny? Nieporównywalnie niższe niż w katalogu, a produkty pełnowartościowe. Zwykle robię zakupy na 100-120zł, przy czym przesyłka u pudełku kosztuje mnie 10zł, a i tak zaoszczędzam ok 40-50zł, niż miałabym zamawiać u konsultantki.
Ale ZAWSZE kupuję u Super Sprzedawców, u których kilka tysięcy pozytywnych komentarzy kłamać nie może. Polecam, bo chwila dokładnego przyjrzenia się kontrahentowi może dać 100% pewności zakupów. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Polecam truskawkę- strawberrynet.com Od niedawna tam kupuję i bardzo się cieszę, że to dzieki wizażowi wiem o tej stronie. A jesli chodzi o allegro to nie mam doswiadczenia, a raczej zaufania. Pewnie są sprzedawcy na 100% uczciwi... ale są i niestety tacy co wciskają nam buble i mówią, że towar jest orginalny, nowy itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie do końca,właśnie jedna dziewczyna tutaj na Wizażu pisała,że jakaś jej koleżanka zamówiła z allegro kulki brązujące i były podróbą Avonu,bo były te kulki w opakowaniu Avonu,ale były większe i niepodobne do tych z Avonu.Więc nie wiem czy nie podrabiają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
na allegro zaopatruje sie regularnie. kupuje perfumy, kosmetyki selektywne, kosmetyki profesjonalne do wlosow czy gabinetowa pielegnacje. ani razu sie nie nacielam, oryginalnosc perfum pomagaja zweryfikowac znawczynie z perfumowego a kolorowke potrafie sama rozpoznac.
zasada jest prosta - nie kupuje sie u ludzi, ktorzy maja zdjecia katalogowe, niskie ceny i bardzo duza ilosc danego towaru. podroba na bank, takich aukcji, zwlaszcza perfum, jest na allegro na peczki.
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ja raczej nie kupuję na all, raczej w internetowych perfumeriach.
Możecie polecić jakiegoś wiarygodnego sprzedawce, który ma w swojej ofercie kosmetyki bourjois, isadora, maxfactor ?? Widziałam kilka akcji ale ceny sa podejrzanie niskie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kosmetyki do włosów to polecam z allegro sprzedawców grabcia78 i Kerastase_PL.
Inne kosmetyki kupuję tylko w aptece. I to nie na allegro tylko na aptecus.pl ![]()
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie allegro to teraz ulubione centrum handlowe ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwaga! Naprawdę może wciągnąc ![]() Od dawna kupuję na Allegro- głownie kosmetyki niedstępone w Polsce lub o wiele droższe w sklepach. Odpukać, tylko raz kupiłam podróbkę. Częściej zdarzają się starocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[quote=jolla11;9090910]Zapewne chodzi ci o ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273770
Uwaga! Naprawdę może wciągnąc ![]() O tak, dokładnie o to mi chodziło, a nie umiałam tego znaleźć :/ Dziękuję Ci bardzo ![]() PS. Chyba juz sie wciągnęłam przez samo oglądanie kosmetyków na stronce, ale nadal nurtuje mnie sprawa Allegro, więc oczekuje dalszych odpowiedzi od allegromaniaczek ![]() Wiem że takich wątków było juz kilka, ale niestety wszystkie juz nieaktualne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hop, podnoszę wątek
![]() Pochwalcie sie swoimi zakupami na Allegro, śmiało ![]() Kolorówka i pielęgnacja średnio i wysokopółkowa, oczywiście tylko oryginały, może któraś z was kupowała odsypki cieni MAC w ostatnim czasie - u kogo kupić?? Tutaj również boję się podróbek a mam na nie straszną ochotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
ja zamówilam na allegro tusz, i przyszedl mi oryginal;-)
a wczesniej nie swiadomie, miałam podróbke ![]() ale szczerze mowiac, bardziej przypasowala mi podrobka.. czy ktos wie gdzie moge kupic w internecie podrobke tuszu Vipera "3D superblack mascara" ??? blagam niech mi ktos poda !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
No właśnie?Przecież to sa tanie kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja z tego co pamiętam kupowałam z kosmetyków podkład revlon i lakier sally hansen, u tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3307856. Na innych watkach też dziewczyny polecały tego sprzedawce.
Jeszcze kosmetyki na solarium kupowałam tu http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3026932 Do obydwu sprzedawców nie mam zastrzeżeń |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
wiem ze sa tanie, ale poprostu podróbka mi bardziej podpasowała .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
allegro to nie glupia sprawa jeżeli chidzi o kosmetyki
![]() powiem tak, jak sie jest sprytnym to i sie dobrze trafi tylko trzeba uważnie czytać ![]() trzeba zwrócić uwagę czy kupuje się w sklepie, bo koleżanka raz kupiła właśnie w konkretnym sklepie i był ok a następnym razem już jakiś totalnie beznadziejny od niesprawdzonego sprzedawcy.... nie wiadomo skąd to. pierwszy revlon sama miałam okazję używać i jest rewelacyjny! normalnie w sklepie kosztuje ok 70zł a na allegro ok 30zł ![]() ale jak sie nie spróbuje to sie nie przekona ![]() w drogeriach sprzedawczynie przestrzegają przed kupywaniem na allegro bo to podróki i takie tam, ale ceny kuszą i produkty często są bardzo zbliżone do oryginałów ![]() wiem że bardzo opłaca mi sie zamawiać produkty do tipsów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.