koniec wakacji;(;( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-08-31, 20:10   #1
aneczka_16
Raczkowanie

GG do aneczka_16

koniec wakacji;(;(

Witam Was kochane Wizażanki Właśnie tak bardzo smutno mi się zrobiło bo uświadomiłam sobie, że to jusz ostanie godziny wakacji i znowu do szkolki Czy Wy tesz macie coS takiego, żę czujecie w sobie taką pustkę na koniec wakacji?? Dla mnie zaczęly przewijać się obrazki z tych świetnych wakacji, ojej tylko żębym jutro w szkolce nie zaczeła płakać bo ktoś może pomyśleć że to ze szcześcia Pozdrawiam serdecznie) Ale właściwie 10 miesięcy to nie tak dużo
aneczka_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 20:24   #2
Ines1985
Zakorzenienie

Re: koniec wakacji;(;(

Doskonale Cie rozumiem bo co roku jak szlam do szkoly przezywalam to samo. Szcegolnie rok temu- zaczynalam klase maturalna.
2 lata temu natomiast ostatniego dnia wakacji byl slub brata, w innym miescie na dodatek wiec nawet nie bylam na rozpoczeciu roku szkolnego... 3 lata temu podobnie, tylko ze wtedy podawalam do chrztu synka brata ciotecznego... I tez nie zdazylam wrocic na rozpoczecie. Wtedy tak nie przezywalam konca wakacji bo glowe mialam zaprzatnieta czyms innym.
Ale i tak doskonale znam uczucie smutku ktore dzis towarzyszy wielu uczniom. Mimo wszystko ja zaluje ze juz nie mam dokad wracac 1 wrzesnia. Chociaz jak pomysle o tych klasowkach, odpytywaniach i innych szkolnych nerwach to... od razu czuje sie lepiej ze mam to juz za soba .

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 20:40   #3
madziunia2
Zadomowienie

Ja płakałam 30 sierpnia zeszlego roku. Zaczynalam klase maturalna i z niewiadomych przyczyn mialam przeczucie ze na pewno nie zdam matury. Na szczescie nie sprawdzilo sie. A teraz od pazdziernika zamierzam godzic studia z praca i chyba zapowiada sie jeszcze gorszy młyn niz w liceum.
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 20:40   #4
madziunia2
Zadomowienie

Ja płakałam 30 sierpnia zeszlego roku. Zaczynalam klase maturalna i z niewiadomych przyczyn mialam przeczucie ze na pewno nie zdam matury. Na szczescie nie sprawdzilo sie. A teraz od pazdziernika zamierzam godzic studia z praca i chyba zapowiada sie jeszcze gorszy młyn niz w liceum.
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 21:11   #5
Lee
Wtajemniczenie

no to się żegnamy,co?

do zobaczyska za 10 miesiecy, najdroższe wakacje...
byłyście piękne... ach..

Stary 2004-08-31, 21:54   #6
Juka
Raczkowanie

Blagam nie przypominajcie mi ze jutro musze wstac o 6!!! Te wakacje zdecydowanie za szybko zlecialy i niestety nie odpoczelam tak jak bym chciala. Strasznie sie boje jutrzejszego dnia. Wiele rzeczy sie teraz zmienia (pol klasy, nauczyciele, praktyki dochodza itd.)
pozdrowienia
Juka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 22:05   #7
weroniczka
Raczkowanie

Ja w zeszlym roku takze szlam do klasy maturalnej, ktorej sie potwornie balam Na szczescie rok zlecial szybko, byl pracowity, ale przebiegl pomyslnie i co tu duzo mowic, fajnie, ze juz mam za soba szkolke Teraz ide na studia, co jest moim powodem do radosci, jednak znajomi ostudzaja moje zapaly, bo i na studiach trzeba byc przygotowanym i niestey stresu tez sie nie uniknie
weroniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2004-08-31, 22:23   #8
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20

Na pocieszenie mogę powiedzieć, że jak będziecie na studiach to dochodzi wolny wrzesien, no chyba że ktoś ma kampanie wrześniową to nici z wakacji

Jestem z wami, ja mam wolne, ale chodze na praktyki, więc i tak musze swoje wysiedzieć i rano wstać

Uszy do góry

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 22:25   #9
Rossie
Raczkowanie

Ja sie strasznie boje, bo ide do 1 klasy liceum, boje sie kocenia, że pomyle klasy, że nie znajde sali itd...ze kalsa bedzie zła,ehh własnie koncze kolacje i nie moge spac :| Mi tez towarzyszy jakas pustka, po raz pierwszy od zawsze.
Rossie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 22:40   #10
dziewczyna
Zakorzenienie

Jak przypominam sobie lata podstawówki i szkoły średniej to miałam takie samo podejście: szkoda, że wakacje tak szybko zleciały a za rogiem szkoła Tym bardziej, że w jednej jak i w drugiej szkole klasę nie miałam najlepszej, zupełnie nie zgranej. Obecnie jestem po pierwszym roku sudiów (mam nadzieję, bo wrzesieiu mam poprawki ) i jakoś się cieszę na myśl o rozpoczęciu nowego roku. Fajna grupa (w końcu, i mam nadzieję, że tak zostanie gdyż najprawdopodobniej "moja" grupa zostanie połączona z drugą wieczorową)), zazwyczaj spoko wykładowcy. Jest trochę nerwów, zwłaszcza podczas sesji, ale jest suuuper Jak widać to tylko ode zalutuje optymizmem.
dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-31, 23:18   #11
pysia3ek
Raczkowanie

Tez jestem po pierwszym roku studiow i czekam z niecierpliwoscia na pazdziernik . Prawda jest taka, ze nauki jest o wiele wiecej , stresu rowniez(matura to moim zdaniem pryszcz w porownaniu z pierwsza sesja) ale jest jakos inaczejfajniej i razniej
pysia3ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości