|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje cialo
Cialo kazdej kobiety, ba kazdego czlowieka wymaga odpowiedniej pielegnacji.
Zarowno kobiety jak i mezczyzny, osob mlodych jak i starszych. Ja osobiscie musze uzywac kremow nawilzajacych, gdyz mam ducha skore, podatna na przesuszenia. Uzywam Kremu na dzien Garnier podtswa pielegnacji i uwazam ze dobrze nawilza. Przedtem kazdego dnia myje twarz zelem 3 w 1 rowniez z garniera a co trzy dni uzywam maseczki. Uwazam ze przynosi dobre rezultaty gdyz ma w sobie ziarenka pilingu przez co latwiej zwalcza niedoskonalosci. Moj brat ma wrazliwa tradzikowa cere i tez uzywa tego specyfiku a do tego tonik z garnira. Do pielegnacji ciala uzywam balsamu ujedrniajacego z nivea. Choc uwazam ze te z garniera sa tez bardzo dobre. Kiedys uzywalam rollona i pomog mi w walce z celulitem. Ogolnie mam zaufanie do kosmetykow tej firmy i wiem ze sa na najwyzszym poziomie, dlatego jezeli chce sobie z czyms poradzic to czesto sklaniam sie do kosmetykow tej wlasnie firmy. I dlatego chcialabym zostac ambasadorka aby moc testowac kosmetyki i dowiedziec sie wiecej o ich stosowaniu. Bo dzieki nich mam ladna nawilzona dniem i noca twarz. A jezeli pojawia sie niedoskonalosci to dzieki kosmetyka znikaja. I jestem za to bardzo wdzieczna... A ze zblizaja sie wakacje mam w swojej lazience balsam brazujacy rowniez z firmy garnira. I jestem bardzo zadowolona bo nie dziala jak samoopalacz i nadaje naturalny, opalony koloryt skory. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje cialo
Hejj
![]()
#3 |
Przyczajenie
|
Wiesz co mi pomogl po jakis 3 tygodniach stosowania. Oczywiscie do tego pilam duzo wody, ograniczylam biale pieczywo i czarna herbate. No i musze stwierdzic ze jest godny polecenia, po za tym po tym moja skora stala sie bardziej elastyczna wrecz jedrna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Super;d już wiele razy chciałam go kupić, ale nie wiedziałam, czy warto. W dodatku nie miał kto mi doradzić. No ale teraz sprawa jest raczej przesądzona, dzięki wielkie
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.