|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
moj wish lista
1. PRÓBKI PERFUM - uwielbiam próbki i przyjme całą masę ich
![]() 2. Bluzki bokserki rozm S ( kolory - czarny,biały, różowy,turkus, żółty,zielony) 3. Bolerka rozm S - typu bluza lub bluzeczka 4. srebrne pierścionki bądź obrączki 5. tusze do rzęs firmowe - czarne 6. eleganckie sorty rozm 36-38 7. spodenki jeansowe do połowy uda rozm 36-38 8. czarne balerinki bez obcasa bądź na malutkim, do szpica, rozm 38 -39 9. bluzy z kapturem, wysoko zapinane(pod samą brodę) kolory różowy,biały,żółty zielony, rozm S 10. bluzy rozpinane na zamek bez kaptura,przylegające do ciała rozm S 11. longi rozm S 12. sweterki tuniki rozm S , w paski bądź gładkie 13. bluzki polo rozm s 14. jeansy rurki jasne i ciemne rozm 36-38 15. satynowe spodenki czarne rozm s-m Edytowane przez sylwuniaaa87 Czas edycji: 2009-02-04 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: moj wish lista
mam baleriny na obcasiku niskim, new look, rozmiar 38. zajrzyj do mnie. ubrania tylko na 1 str.
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Dot.: moj wish lista
Cytat:
To znajdziesz u mnie ![]() Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-02-05 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moja wish lista !!! Oddam wiele !!!!
Najważniejsze czego szukam i za co oddam wiele to:
* szorty - jeansowe,eleganckie itp rozm 36-38 * bolerka,grzybki - rozm S - wszelakie kolory * balerinki rozm 38-39,najlepiej do szpica ale nie koniecznie,na płaskim obcasie * rurki najlepiej jasne,rozm 36-38,z fajnymi kieszeniami z tyłu,niski stan Pozatym szukam: * srebrnej obrączki na kciuk * biustonosze fajne 75b - bez push up * majteczki-bokserki rozm S * bluzki- bokserki (białe,żółte,zielone,różo we,czarne,turkusowe...) * spodenki do łydki , do kolan lub krótsze rozm s-m, z fajnymi kieszonkami z tyły,niski stan - szukam raczej jeansowych * fajnych bluzeczek tunik rozm S * longi rozm S * bluzy rozpinane z kapturem i bez kaptura,dopasowane,kolory ( biała,czarna,różowa,żółta ,zielona,turkusowa,moro) * spódniczki mini - jeansowe ale nie koniecznie, rozm 36-38, białe,moro, czarne też mogą być * doczepiane pasemko do włosów-blond lub różowe * fajny kostium kąpielowy(różowy,czarny) JEŚLI NIC NIE WIDZICIE U MNIE ZA KTÓRĄŚ Z TYCH RZECZY TO NIE PISZCIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja wish lista !!! Oddam wiele !!!!
mam u siebie w wątku jasne rurki, niski stan, rozm 36, z haftkami na nogawkach z tyłu, z zary, i karmelowa tunika na szelkach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wish lista !!! Oddam wiele !!!!
ja mam czarna bluze z kapturem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.