|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
"gwiezdne" sny;)
miałam dzisiaj śmieszny a zarazem fajny sen. Śniłam że robiłam zakupy w wielkim centrum handlowym ale gdzieś w Ameryce i nagle czuje że ktoś łapie mnie za ramiona od tyłu, obracam się a tam Matt LeBlanc czyli serialowy Joey z "Przyjaciół"
Patrzę na niego a on do mnie: "Hej, ja cię skądś znam. Umówisz się ze mną?" no i w tym momencie się obudziłam a byłam ciekawa co się stanie później...Macie czasami tak że śnią się Wam jakieś gwiazdy? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "gwiezdne" sny;)
Pewnie ze mam takie sny
![]() Ostatnio śniła mi sie Angelina Jolie ,że ja w lesie spotkałam xD Albo 1 z najpiękniejszych snów : Szłam sobie po Londynie i zauważyłam Keire K, A potem C.Ronaldo i rzuciłam mu sie na szyję xD |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
jasne xD mi się kiedyś śnił Gerard Way, że byliśmy na jakimś kameralnym przyjęciu, i ja nagle się odseparowałam od towarzystwa bo dostalam dziwny telefon z jakąś smutną informacją (nie wiem od kogo?) i zaczęłam płakać, to polazł za mną (Gerard, nie telefon) i spytał co mi jest xD i się obudziłam :P
a raz śnił mi się wokalista The Rasmus (bleeeeh... mało przyjemne ale moja przyjaciółka się w Nim kochała i mi dużo gadała na Jego temat ) że znalazłam się w ich tourbusie ( ) i poprosiłam Go po fińsku o autograf dla mojej przyjaciółki a On zamiast podpisać zaczął mówić że świetnie znam fiński
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, mi się kiedyś śnił sex z J. Depp'em
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
W moim śnie pojawił się Marcin Rozynek jako personifikacja nadziei
Nagle znikły wszystkie problemy. Bardzo ładny ten Mar... to znaczy sen
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Może to nie gwiazda, ale przypomniało mi się jak byłam mała to śniło mi się że mam takie cudne pudełko kredek, i jak się zaczynałam budzić to tak mocno je trzymałam żeby nie zniknęły, no ale niestety nie było ich i się rozpłakałam
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi śniło się ostatnio, że pływałam w basenie z Pink
Ostatnio często śnią mi się "gwiazdy" aż sprawdziłam w senniku, oznacza to : Gwiazda (filmu lub sceny) widzieć: jesteś stanowczo zbyt lekkomyślny. Ha! Też mi nowość! A Dżonego D. zazdroszczę!
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
ja chodziłam po lesie z Usherem i szukałam mojej przyjaciółki
![]() pewnie miałam więcej takich snów, ale niestety zazwyczaj po godzinie nie pamiętam już co mi się śniło, mimo, że po obudzeniu śmiałam się sama do siebie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Mi się śniło wczoraj, że weszłam do jakiejś podziemnej kanciapy a tam składał się zespół Hinder
![]() I byłam zdziwiona, że wyjeżdzają. Chyba chodziło o to, że zespół sie rozpadł. A weszłam do tej kanciapy, bo uciekałam od kota |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, żeby mi się Johnny kiedyś przyśnił <3 - - - - - Śnił mi się kiedyś pocałunek z Antoninem Rouzierem, przystojnym fr. siatkarzem
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się śniło kiedyś, w bardzo trudnym w moim życiu okresie, że Robert Smith z The Cure sam zagrał specjalnie dla mnie koncert i śpiewał dla podtrzymania na duchu
Siedziałam obok Niego przy fortepianie i czułam jak wstępują we mnie nowe siły witalne i nadzieja
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się śniło, że pojechałam przedstawic babci Brada Pitta
Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-02-12 o 12:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Patrzę na niego a on do mnie: "Hej, ja cię skądś znam. Umówisz się ze mną?" no i w tym momencie się obudziłam
a byłam ciekawa co się stanie później...

a On zamiast podpisać zaczął mówić że świetnie znam fiński