|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wspólne odchudzanie! Zaczynamy 3.03!
Witajcie Drogie Wizażanki!
Mam dość duży problem, ponieważ mam nadwagę. Chciałabym schudnąć gdzieś tak 25 kg ![]() ![]() Moje postanowienia: 1. Zero słodyczy! 2. 5 posiłków (1200kcal) 3. Ostatni posiłek o 19 :00 4. Dziennie godzina ćwiczeń (8 minutes arms, stepper, hula-hop) Jutro podam swoje "wymiary" ![]() ![]() Kto w to wchodzi ;DD? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Zaczynamy 3.03!
Wczoraj powstały cztery nowe tematy, nie lepiej jest się do nich przyłączyć? Bo widzę, że z tego forum robi się niezły śmietnik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zakladalas juz taki watek, kilka dni temu ...
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witajcie! ja z miła chęcią się przyłacze od dziś zaczynam diete ek tylko to juz jesm toje któreś podejście...;/ mam 26 lat wzrost 155 waga 60kg tak mi zostało po prodzie a dokładnie jest już 10 miesięcy jak urodziłam synka. musze osiagnąc wage 50kg a najlepiej 48kg czuje sie wtedy świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.