|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kosmetyki firmy Clarena
Mam pytanie - czy któraś z Was używała kosmetyków frmy Clarena? Podobno to seria profesjonalnych kosmetyków dostępnych tylko w gabinetch kosmetycznych. Ostatnio kosmetyczka namawiała mnie do zakupu, ale że nie są tanie, więc wolałabym najpierw zasięgnąc opinii. Na KWC jest ich bardzo mało, więc zakładam wątek.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki firmy Clarena
moja mama dostała krem pod oczy tej firmy. Niestety nie znalazłam na KWC. Krem bardzo ładnie pachnie ale więcej opinii moge napisac dopiero jutro
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A może by tak wyszukiwarka ?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja używam clareny od pół roku i uważam ze to świetna firma, taniej kosmetyki dostaniecie na allegro
uzywałam kremu z Kwasami Aha oraz maski z tej samej serii. Jestem dziko zadowolona z efektów
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Zastanawiam sie nad kupnem kremu Clearena i mam dylemat nie wiem ktory wybrac.Mam 28 lat skore z z rozszerzonymi porami zanieczyszczeniami i pojawiajacymi sie zmarszczkami a do tego przesuszona luszczaca sie i lojotokowa.Obecnie uzywam kremu Cleance K na noc i clean-ac na dzien.Koncze oba i zamierzam zaopatrzyc sie w jakies nowe produkty.Co polecacie dla mnie z Clarena? Zastanawialam sie nad kremem z mikrokolagenowym sama nie wiem.Szukam tez czegos porzadnego do czyszczenia twarzy rano i wieczorem i tez te mikrokolagenowe mleczko i tonik mi wpadlo w oko jednak nie jestem fanka mleczek i tonikow to firma ta nie posiada zbytniego wyboru zeli do mycia jedyny to ten dla cery tradzikowej tylko czy on nie wysusza za bardzo?Pomozcie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używałam kiedyś toniku w żelu do skóry problematycznej. Czy on był żelowy to nie wiem - chyba raczej z nazwy. Ale popierwsze było go bardzo dużo, po drugie w bardzo fajnym opakowaniu z pompką. Zapach ładny, działanie pozytywne.
Miałam tez maskę algową (bardzo lubię) i maskę nawilżającą z takimi kapsułkami/granulkami - ten produkt po prostu uwielbiam bo tej maski nie trzeba zmywać, świetnie nadaje się do masażu, ładnie pachnie no i co naważniejsze skóra później jest mięciutka i przyjemna. u mnie też sprawdza się wcieranie tej maski na szorstki ekolana i łokcie. Miałam też próbki jakiś kremów, ale nie mam zdania. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz maskami odloze na kolejne zakupy narazie pilnie potrzebuje czegos do czyszczenia i kremiku.Kobiety poradzcie....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

uzywałam kremu z Kwasami Aha oraz maski z tej samej serii.