|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z Orgazmem
Witam,
moja nowa partnerka uzyskuje orgazm tylko i wyłącznie poprzez ręczna stymulacje łechtaczki, miałem już wiele partnerek seksualnych i wiele z nich miało tylko orgazm łechtaczkowy ale zawsze byłem sobie z tym w stanie poradzić, poprzez pozycje w których stymulowałem tą część ciała lecz moja nowa partnerka uzyskuje orgazm tylko i wyłącznie po tym jak ja dojdę i po wszystkim leżymy na plecach i stymuluje ją ręcznie, chciałbym to zmienić byśmy wspólnie przezywali tą chwile, mówiła mi też ze nigdy nie uzyskała orgazmu inaczej, dziwnie sie trochę czuje gdy po wszystkim przychodzi ta chwila, chciałbym bardzo by uzyskała pełną satysfakcje podczas seksu, czy ktoś już tak miał i udało mu się to zmienić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(=^‥^=)
|
Dot.: Problem z Orgazmem
A Twojej partnerce to przeszkadza czy tylko to jest Twój problem? Ja jestem kobietą, która osiąga orgazm jedynie poprzez pieszczoty łechtaczki. Nigdy nie miałam orgazmu od samej penetracji. Partner robi mi ręką, językiem albo zabawkami erotycznymi. Mi to w żadnym stopniu nie uwiera, jestem zadowolona ze swojego seksu i w pełni spełniona. Jeżeli Cię nudzi, że ciągle jest to samo to zmieńcie kolejność. Najpierw ją doprowadź do orgazmu, potem niech ona Ciebie. Zamiast ręką, doprowadź ją swoim językiem albo masażerem erotycznym. A jak Ci zależy na wspólnym dojściu to możecie spróbować pozycji 69, albo ty jej rób ręką i ona w tym samym czasie Tobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przecież uzyskuje. Pieszczoty łechtaczki to też seks.
Możecie spróbować używać masażera łechtaczki podczas penetracji. Ale dla urozmaicenia, a nie rozwiązania jakiegoś nieistniejącego ,,problemu'', bo przeżyć nie możesz, że świat nie wszystko kręci się wokół twojego penisa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zrozumialam ,że ona dochodzi tylko w takiej kolejnosci i w jeden sposób bo jest przyzwyczajona do jednej formy stymulacji i koniec .
Sprobujcie znaleźć na tyle komfortowa pozycje ,zeby w trakcie penetracji mogla piescic lechtaczke sama albo żebyś robił to ty. Są też nakładki na penisa ,wibrujące albo nie ,ktore działaja w ten sposób. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez robcia Czas edycji: 2023-04-28 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nie miałam tak, ale podejrzewam, że typu orgazmu nie da się zmienić, przynajmniej ja nie widzę żadnych zmian w tym temacie u siebie. Po prostu zaakceptuj, że dla niej taki rodzaj stymulacji jest spełnieniem i tyle. To nic złego czy niewłaściwego. I to nie jest tak, że ty jej nie zaspokajasz - zaspokajasz, po prostu w inny sposób niż masz to wyniesione z filmów/mediów. Tak długo jak partner nie narzeka na brak spełnienia jest dobrze. Ja miałam sytuacje w drugą stronę - mój partner nie mógł dojść przy zwykłym stosunku, tylko stymulacja ręką wchodziła w grę, a "seks" był tylko dla mojego zaspokojenia. Nie dało się z tym nic zrobić i po prostu akceptowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie widzę żadnego problemu z orgazmem dziewczyny, natomiast duży problem jest tu:
"po tym jak ja dojdę i po wszystkim leżymy na plecach". "Po wszystkim"? Seks nie polega na twoim wytrysku i na fantazjach o partnerce szczytującej z jego powodu. Orgazmy kobiet są z zasady łechtaczkowe, tak jak męskie są penisowe. Łechtaczka może być stymulowana na różne sposoby, w tym przez pochwę (różnie u różnych kobiet), ale najczulsza jest jej żołądź. Wyobraź sobie, że kobieta oczekuje od ciebie orgazmów wyłącznie w wyniku uciskania nasady penisa i nie trafia do niej, że to niesatysfakcjonujące, nudne, czasem w końcu bolesne i że są znacznie przyjemniejsze techniki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.