|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czym pachnieć przy Wielkanocnym stole? :)
Dziewczyny na początku zaznaczam, że zakładam ten wątek z lekkim drżeniem serca, gdyż mam nadzieję że już takiego nie było. Szukałam, ale nie znalazłam. Jeśli był to błagusiam o połączenie i wybaczenie starej Wizażance
Kochane, czym zamierzacie jutro pachnieć przy Wielkanocnym stole? Ja nie wiem, po prostu w moim mózgu jest wielka czarna dziura. Biegam jak głupia od flakonika do flakonika i piskam sobie po rękach i zdecydować się nie mogę. W każdym razie wybór padnie na: Allure EDP Innocent EDP Apparition O Oui Touch of Pink Gucci EDP II Wonderful Hot R.L. Wybór zapachu jest przecież niezwykle istotny W większości zapewne zetkniemy się ze sporą ilością osób z rodziny, więc miło będzie ładnie pachnieć. Wpisujcie się Dziewczyny jak już macie jakiś plan... ![]() P.S. Mój małż właśnie mnie przydybał gdy zakładam ten wątek i stwierdził, że Wizażanki będą jutro pachnieć jajem, a ja wybitnymi perfumami zacytuję "szato de chrzan"
|
|
|
|
|
#2 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Czym pachnieć przy Wielkanocnym stole? :)
Kasiulko, "szato de chrzan" boskie
Z Twojej listy chyba bym wybrała Wonderful - jak on taki bzowy to chociaż zapach niech będzie wiosenny ![]() Osobiście zamierzam pachniec Narciso edt, nawet żeby mróz złapał - i tak mam szczery zamiar pojechać na rodzinny obiad - proszę się nie śmiać - w kożuszku.... Rano było +5 stopni a wichura jak w listopadzie, i pogoda taka bardziej Bożonarodzeniowa niż Wielkanocna... Przy okazji zycze wszystkim Wizażankom i Wizażanom Wesołych Świąt!
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na Boże Narodzenie było chyba 8 stopni... To cieplej niz dzisiaj.
Ale ja się ogrzeję Elixir do Merveilles |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z pewnocia bede pachniec w jeden dzien Un Bois Vanille, a w drugi Rousse. Tylko jeszcze nie zdecydowalam ktorym zapachem w ktory dzien.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
O matulu, ale macie pomysły na wątki
Ja tam nie zastanawiam się czym będę pachnieć, pewnie tradycyjnie padnie na Shalimara. Z resztą i tak nie mam dużego wyboru, ostatnio nastąpiło sporo radykalnych zmian... Nie tylko w kolekcji perfum. Margot - ja Twojemu kożuszkowi wcale się nie dziwię ![]() Zmarzłam dzisiaj niemiłosiernie; więc w ciągu najbliższych kilku dni bez płaszcza w jodełkę, ciepłych skarpetek w kurczaczki i martensów (żadne tam cienkie kurtki i baletki, po dzisiejszym spacerze mam dość!) z domu nie wyjdę
|
|
#6 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja będę pachnieć Code'em. W końcu muszę wyrobić sobie o nim zdanie (i zużyć próbkę
). A z Twojej listy wybrałabym EDP II Gucci.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam wyboru (nie wzięłam swoich flakoników do domu rodzinnego, bo obawiam się niewyobrażalnie stłuczenia) i będę pachniec Alejką, którą sprezentowałyśmy z siostrą Mamie ostatnio
.
|
|
|
|
|
#8 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a ja na przekor temu co za oknem - rozami w ogrodzie babci- baby dollem
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Sa majeste la rose dlugo, delikatnie, kobieco
Cytat:
P.S. Fajny kotek
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-04-07 o 23:19 Powód: post pod postem! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
W taką pogodę jak dzisiaj
podejrzewam że za ok. godzinę wypachnię się Słoniem Jest zimno, wietrznie (choć chmurki wiatr rozwiewa i wychodzi trochę słońca) ja mam ochotę tylko na coś wyrazistego i ciepłego. Mam nadzieję że nie przesadzę z ilością bo ludzie w Kościele i rodzinka przy stole będą kichać i odsuwać się na kilometr
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja wybralabym Gucci edp II
.(a ja pachne sobie swiatecznie Desnuda i fajnie mi ;-))) ) |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała Allure, a sama pachnę klasyczną D&G.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czymś cieplutkim, otulającym bo zimno .
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście jest dość zimno,ale ja wybrałabym coś wesołego-Innocenta albo Touch of Pink.Co prawda nie lubię wiosny ale nastraja mnie jakos tak,że mam ochotę na lżejsze zapachy
.Sama wybrałam Eclad d'Arpege.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na Twoim miejscu wybrala Wonderful, bo tesknota za prawdziwa wiosna w moim przypadku jest ogromna i nastroj moze poprawic tylko jakis kwiatpwy zapach wg mnie
Mam nadzieje, ze nie da sie zmarznac w Twoim bzowym Wonderful Ew. uwielbiane przez Ciebie Gucci II - radosny owocowy zapach, ktory ma w sobie mase optymizmu i takiej ogordkowej slodyczy (szkoda, ze na mnie trwa jakas godzinke ). Ja dzis uzylam Ciel (podkradlam mamie), a potem psiknelam sie Glamourous Laurena Swieta spedzam w domu, w stalym, skromnym gornie, nie widze sie z nikim - troche smutno, ale przezyje
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno, więc stanęło na Lempickiej EDT.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nosa nie wytknęłam z domku a dzień spędziłam w towarzystwie Pure Poison i pod kocykiem
|
|
#18 |
|
|
Może to głupie pytanie, ale co to za zapach ten Wonderful? Nie kojarzę...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-04-09 o 17:30 Powód: poprawiłam cytat |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w Wielkanoc pachniałam Innocentem i wysuszyłam jedną buteleczkę do końca, a w drugi dzień true star.
Dzika truskawo Wonderful to zapach firmy American Beauty który pachnie oszałamiającym, chłodnym zroszonym bzem i zieloną gałązką
|
|
|
|
|
#21 | |
|
|
Cytat:
. Swoją drogą - muszą być urocze. Gdzie można je dostać? Są w Polsce?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Truskawo wiesz ja je zdobyłam dzięki wymiance z Wizażanka Ewelinką, raczej nie są dostępne w Polsce, chyba tylko w USA.
|
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Ja pomysłu na Wielkanoc jeszcze nie mam... Ale prawdopodobnie będzie to coś z kadzidłem w tle...
A jak Wy?? Ps. Podnoszę wątek- to już całkiem niedługo... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Na oko coś około miesiąca zostało... Mmm, już mi się marzą te obłędnie polukrowane na różowo i zielono mazurki
![]() A co do perfum to uzależnię rzecz od aury. I tak, jak będzie wyjątkowo słonecznie to może padnie na Baby Doll albo Le baiser Lalique. Każdą inną pogodę przywitam z obojętną na to co za oknem Lolitę EdP, Amarige Mariage lub Classique Edt. Ale głowy nie daję, bo może jeszcze coś po drodze napatoczy mi się z All.
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli będziemy już po zakupach - zleję się wiosennie Black Tourmaline
![]() A jeśli nie, zostanę pewnie Yerbamate albo niezawodnym La Baiser du Dragon, tudzież inną bestyją. |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie to jakis nabytek z Quality, bo sie tam w niedlugim czasie wybiore. Na pewno bedzie to jakies kwiatowe, subtelne dzielo Annick Goutal albo Verte violette L'artisan.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę szybko ten wątek.
![]() Nie mam pojęcia czym będę pachniała za... ponad 4 tygodnie.
|
|
|
|
|
#28 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja myslę że Safran troublant- o ile wspólne zakupy wypalą
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Ja perum na dziele na specjalne okazje i na codzien. Zazwyczaj idąc do mojej ukochanej półeczki z tymi oto perfumami wybieram po kolei. Wczoraj był ten... to dzis bedzie ten..... Chcę im wszystkim dac równe szanse. Ale nie wykluczone, że do tego czasu nabedę jakis flakonik. Czaje sie na te owocowe zapachy YR i byc może to nimi bedę pachniec w nadchodzące świeta.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guerlain Lover
|
Ja kupiłam sobie na ten okres świąteczny In love z trylogii miłosnej Avonu i mam zamiar go wtedy wypróbować i przetestować. Mam zamiar również zużyć próbeczkę Gold Donny Karan
Więc będę stosowała na przemian Gdyby jedna pogoda miałaby nam zrobić psikusa, mam zamiar ogrzewać się J'aime La Perli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

W większości zapewne zetkniemy się ze sporą ilością osób z rodziny, więc miło będzie ładnie pachnieć.

podejrzewam że za ok. godzinę wypachnię się Słoniem 
.Sama wybrałam Eclad d'Arpege.

. Swoją drogą - muszą być urocze. Gdzie można je dostać? Są w Polsce?