|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zostań Ambasadorką Garniera! Moja pielęgnacja :)Oto mój stały program pielęgnacyjny.
![]() Typ cery: mieszana Skłonność do alergii: brak skłonności do alergii Skłonność do rozszerzonych naczynek: brak Skłonność do podrażnień: cera normalna Włosy: Proste, cienkie, dość zmęczone codziennym suszeniem, ale wspierane przez stos odżywek ![]() R A N E K Wstawanie nie przychodzi mi z łatwością. Ustawiając budzik na godzinę 7, zazwyczaj z łóżka podnoszę się dopiero 46min później. To już chyba mój rodzaj rytuału ![]() Ok, udało mi się wstać. Cóż za sukces, teraz wystarczy tylko zjeść, niestety, niezbyt pożywne śniadanie popijając w pośpiechu herbatą. Patrząc na zegarek zauważam, że mam 50min na przygotowanie się do szkoły. Cel: łazienka Ok. Jak każdego dnia podchodzę do wanny i myję głowę. Oczywiście w ruch idzie szampon i odżywka 'Pantene Pro-V gęste i mocne' Po osuszeniu moich cienkich, długich kłaków czas na Schwarzkopf, Gliss Kur Total Repair ![]() ![]() Teraz do akcji rusza maść, Klindacin T na trądzik i inne zakażenia skóry. (apteka). Całe szczęście, że wchłania się tak szybko... Przy moim ograniczeniu czasowym! Do tego jeszcze zrobione na zamówienie z przepisu specjalny płyn na miejsca zakażone Hydrocort i inne składniki Teraz pora zająć się tymi uporczywymi "kropkami" na moim nosie i jego okolicach. Żegnajcie wągry! Clearasil, Complete, Oczyszczające płatki na wągry ![]() Nerwowo zerkam na telefon. Spokojnie, jeszcze jest trochę czasu... Teraz akcja - szybkie mycie zębów. Okazuje się jednak, że ta akcja nie jest taka krótka. W końcu biały uśmiech to podstawa! Blend-a-med Complete 7+ oraz Gaba, Elmex Sensitive Plus Ach te moje wrażliwe zęby... ![]() ![]() ![]() Uśmiecham się do lustra z zadowoleniem. Prawie jak gwiazdorski uśmiech ![]() Ok, teraz przydałby się krem matujący... Jak zawsze niezawodna Dax Cosmetics, Perfecta, Cera mieszana ![]() No, od razu widać poprawę ![]() Zanik krem wchłonie nakładam na brwi kredkę. Bez niej są takie jasne... No cóż, uroki bycia blondynką ![]() Eveline, Beauty Line, kredka z temperówką ![]() Teraz już nawet mogę spojrzeć w lustro nie krzywiąc się ![]() Teraz do akcji wchodzi Maybelline, Dream Matte Mousse oraz Maybelliine, Define A-Lash Mascara ![]() ![]() Teraz, kiedy cera jest matowa i nie świeci się, tusz wydłużył moje rzęsy, mogę iść do szkoły. Ach, kolejny dzień tortur... P O P O Ł U D N I E Oj tak, szkoła naprawdę potrafi zmęczyć człowieka. Moje biedne dłonie tak bardzo zmęczone pisaniem... Na szczęście zawsze pod ręką mam Kozie mleko, Ziaja, krem do rąk ![]() Ulżyłam trochę moim dłoniom, teraz trzeba ulżyć mojej duszącej się cerze. Pora zmyć cały makijaż. I tak do końca dnia zamierzam tylko pouczyć się i posiedzieć przed telewizorem... Garnier, mleczko do demakijażu, skóra wrażliwa ![]() W I E C Z Ó R Oho, na zegarze już mocno po 23. Chyba pora wejść pod prysznic, a potem w końcu odrobić prace domowe. Powtarzam po raz kolejny rytuał z Płatkami oczyszczającymi na wągry Clearasil, Klindacinem T oraz płynem z apteki. Teraz czas na Peeling Perfecta, z mikrodrobinkami Oczywiście wg. zaleceń, nie stosujęgo każdego dnia ![]() ![]() Od razu odczuwam ogrooomną świeżoość ![]() Perfecta, maseczka odżywcza z migdałami i miodem ![]() W tym czasie zdążam umyć zęby. Zmywam maseczkę i nakładam po raz kolejny krem Perfecty matujący. Teraz jeszcze poprawię łuk moich brwi... No, chyba mogę już zwolnić łazienkę. Oczywiście nie można zapomnieć o 20krotnym użyciu Pomadki Bebe, perłowej Co ja bym bez niej zrobiła... Na szczęście mam już taką wprawę, żę te wszystkie czynności zajmują mi nie aż tak dużo czasu... ![]()
#2 |
Raczkowanie
|
Zapaaachy ;)
Moja mała perfumeria...
![]() Do szkoły? ![]() Zawsze mówiłam - zapach to wykończenie stroju ![]() Adidas, Pure Lightness EDT ![]() Zanim znalazłam ten "odpowiedni" szukałam i szukałam... Może kręci mnie ta trochę męska woń ;D Jedyna wada tego naprawdę ładnego zapachu jest nietrwałość.. ![]() ![]() Na wieczór? ![]() Elegancko mniej czy bardziej, nie odmawiam sobie zmysłowości poprzez dobranie odpowiedniego zapachu. Perfumy kupione na lotnisku ![]() Ghost perfume ![]() Noo, za tą cenę chyba mam prawo wymagać, nie? Zapach mnie powala za każdym razem, jest intensywny i trzyma się całą noc ![]() ![]() Z kumpelami? ![]() Na zakupy, czy po prostu posiedzieć, obejrzeć film czy dobrej (i tylko dobrej ![]() C-Thru Magic ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.