|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dragostea din tei
Jak Wam sie podoba hit tego lata spiewany przez Rumonow z O-zone, pt. "Dragostea din tei"? Ja mam niezly ubaw jak slucham tej piosenki, ale generalnie podoba mi sie, bo hest... optymistyczna
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dragostea din tei
przez pierwsze dni to unikałam tego jak ognia, leci-to przełaczam. Ale po szalonej nocy z kumpelami, gdzie waliła muzyka, zaczęło mi sie podobać, fajnie sie przy tym skakało no i juz lubię
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
przed wakacjami jak sie pojawiala w radio to zmienialam stacje, gdyz nie lubie takich rytmow... to nie "moja" muzyka... lecz wlasnie po szalonych wakacyjnych imprezach zaczela mi sie bardzo podobac
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jej nie znoszę.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez jej nie lubie...
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
TTTTTTTTTTTRRRRRRRRAAAAAA AAAaGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEE EEEDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIII IIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Girls- to jeszcze nic, a widziałyście najnowszy teledysk Ich Troje- to jest dopiero tragedia, haahhahaahhaa
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
TOMORROW niestety mialam tę "przyjemnosc"
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
piosenki nie cierpię
![]() a wczoraj zostałam "uszczęsliwiona" teledyskiem pani Mandaryny... |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam lubię - jest skoczna, wakacyjna i optymistyczna
Nawet słów się nauczyłam i naprawdę robi to wrażenie na znajomych, jak oni sobie nucą, a ja dokładnie słowa śpiewam
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej, a kto wie, oczym oni spiewają? macie jakies wiarygodne tłumaczenie na polski?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
prawie nikt nie wie o czym oni śpiewają, ale to nie przeszkadza w zrobieniu z tego najpopularniejszej piosenki tego lata
ale rozumiem, że latem nikt tego nie potrzebuje |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
I:
Halo, cześć, ja jestem, twój rycerz I proszę cię, moje kochanie, przyjmij szczęście moje. II: Halo, halo, ja jestem Picasso Dałem Ci znak I jestem supermanem Ale uwierz mi nic nie żądam... Refren(x2): Chcesz odejść, nie chcesz, nie chcesz mnie zabrać Nie chcesz, nie chcesz mnie zabrać, nie chcesz, nie chcesz mnie zabrać Twój image i promieniująca miłość Przypominają mi twoje. III: Dzwonię powiedzieć Ci co czuję teraz, Halo, moje kochanie to ja, twoje szczęście. IV: Halo, hello, znów ja, Picasso Dałem Ci znak, jestem supermanem Ale uwierz mi nic nie żądam Refren(x4): Chcesz odejść,nie chcesz.... hahahhahah, makabra! Juz lepiej nie znać słów |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
mhy
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
No no no TOMORROW ale sie postrałas
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na początku nie znosiłam tego kawałka, ale obejrzałam w końcu teledysk i stwierdziłam że będę go oglądać aby się pośmiać. Ogólnie dla mnie ta piosenka jest znośna, ale już sie troche znudziła.
A co do tłumaczenia słów, to podejrzewam, że można je znaleść w gazecie "BRAVO" |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
chuda, www.emuzyka.pl -tam sa texty i czasem tłumaczenia
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Z początku to ja nie chciałam jej słuchać, teraz to wsio rybka. Ale jakieś 2 m-ce temu jak mój braciszek to usłyszał to głupawki dosatał. A trzeba dodać, że nie jest to dzieciak a facet po 30-sce. Przyszedł do mnie do pokoju i spytał czy ja to słyszałam i zanucił "maja hi maja coś tam maja hahahaha" to myślałam, że usłyszał rosyjską wersję piosenki "pszczółki Maji"
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyna napisał(a):
>Mój braciszek ma z niej niezłe gnicie. Co ma...???
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Pierszy raz uslyszalam ta piosenke jak bylam na targu u Ruskich wiec myslalam ze to jakies ich plyty ale cos jezyk inny
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Karola napisał(a):
> dziewczyna napisał(a): > >Mój braciszek ma z niej niezłe gnicie. > > Co ma...??? Przepraszam za język. Po prostu ma niezły ubaw. Jak ją słyszy dostaje jakieś głupawki i ledwo z nim można wytrzymać. |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyna napisał(a):
> Karola napisał(a): > > dziewczyna napisał(a): > > >Mój braciszek ma z niej niezłe gnicie. > > > > Co ma...??? > > Przepraszam za język. Nie ma za co
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)