|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Technik Usług Kosmetycznych
Dziewczyny, może Wy wiecie coś wiecej o technikum kosmetycznym ale w OPOLU? Szukam informacji, ale niestety nie moge znalesc , to moze tu sie czegos dowiem....
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: technikum kosmetyczne
Prosze, niech sie ktos odezwie, potrzebuje pilnie cos wiedziec o tej szkole, wiec jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Technik Usług Kosmetycznych
Hej wybiera sie ktoraś z was moze na Kierunek Technik Uslug Kosmetycznych w Rzeszowie???? nabor 2008
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Technik Usług Kosmetycznych
Cześć. Do jakiej szkoły się konkretnie wybierasz? Ja kończyłam 3 lata temu taki kierunek w Niepublicznej Szkole Biznesu na Spytka Ligęzy. Bardzo sympatycznie wspominam, ale gdybym miała podejmować decyzję raz jeszcze to wybrałabym się na studia kosmetologiczne.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej;* Ja ide na studium zaoczne do Akademii Zdrowia kierunek : technik usług kosmetycznych
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: technikum kosmetyczne
A może ktoś wie coś na temat szkoły we Wrocławiu....?
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
technik usług kosmetycznych - system kształcenia: zaoczny – 2 lata. Jest to zawód o charakterze higieniczno-estetycznym, którego specyfiką jest kosmetyka pielęgnacyjna, lecznicza i upiększająca, pomoc w tworzeniu ładnego zdrowego wyglądu i dobrego samopoczucia człowieka. W czasie nauki słuchacze zapoznają się z wiadomościami z wielu dziedzin medycznych, a szczególnie z zakresu kosmetyki oraz opanowują praktyczne umiejętności wykonywania zabiegów kosmetycznych. Uczą się zastosowania preparatów, materiałów i urządzeń niezbędnych w kosmetyce, a także przygotowują się do komunikacji interpersonalnej.
Absolwent szkoły może być zatrudniony w: gabinetach kosmetycznych, gabinetach odnowy biologicznej oraz może prowadzić działalność prywatną. polecam technik usług kosmetycznych http://opusmagnum.pl/medyczna-szkola...-kosmetycznych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wybor szkoły
Chcialabym pojsc do Policealnej szkoły na kierunek Technik Usług Kosmetycznych w warszawie, i tu moja prosba moglybyscie mi powiedziec czy uczylyscie sie w ktorejs? zalezy mi zeby to bylo ksztalcenie dzienne, szukam w internecie ale dziennych znalazlam niewiele, poza tym chcialabym dowiedziec sie opinni innych osob na temat danych szkol, dlatego gdybyscie mogly to bylabym ogromnie wdzieczna.. jezeli post umieszam na zlym forum to powiedzcie mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.