|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Ambasador - to brzmi dumnie :D
Mam cere mieszana - takze najgorszy zestaw jaki moglam otrzymac :/
zawsze mialam problemy z tradzikiem, takze moja "walka" o czysta, zdrowo wygladajaca cere jest dluga i monotonna. Teraz mam juz ponad 20 lat wiec tradzik pojawia sie sporadycznie, ale przed okresem nasila sie jak wariat !!! I to jest wlasnie moj problem :/ Wieczorem i rano stosuje tonik - obecnie firmy clearasil, ale tonik zmieniam juz od 3 lat systematycznie, gdyz nie znalazlam jeszcze takiego, ktory by mnie satysfakcjonowal :/ Przeszlam przez Vichy, Garniera, L'orela, Clean&Clear'a , Ziaje i wiele wiele innych :/ Niestety . . . Tonik to dla mnie temar otwarty - wciaz szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ambasador - to brzmi dumnie :D
hey
![]() Edytowane przez niezapominajka62 Czas edycji: 2009-02-11 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej Dzieki wielkie za rade :P wlasnie myslalam o nim czy nie chcialbybyc moim nastepnym strzalem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hehehe dostasje prawie same jedynki
![]() No ale to ma byc "blog" o dbaniu o skore wiec opisze jak jeszcze dbam o swoj ryjek ![]() Raz na tydzien robie sobie peeling uzywam do tego ![]() peelingu z avonu. Dostalam go gratis przy jakims wiekszym zamowieniu i musze powiedziec ze jest calkiem niezly! Uwielbiam jego zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Czasami w sytuacjach "awaryjnych" stosuje punktowy zel.
W tej chwili jest to zel Garniera, ![]() z ktorego kompletnie jestem niezadowolona !!! Jedyny jedo plus to zapach. Nigdy chyba jeszze nie widzialam poprawy po jego stosowaniu :/ dlugo zasycha i jak raz z nim zasnelam rano musialamwydlubywac go z wlosow :/ To byl prezent wiec go uzywam, ale szczerze mowiac nigdy nie ufalam punktowym zelom. Nie wiem ... moze wy mialyscie lepsze doswiadczenia i mozecie polecic jakis sprawdzony zabijacz pojedynczych syfkow? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dbanie o skore nie ogranicza sie do twarzy, prawda ? I tak na przyklad do rak uzywam kremu Garniera
![]() jest po prostu boski !!!! jedyny minus to to ze dlugo sei wchlania. Na opakowaniu jest napisane ze krem jest przeznaczony do skory zniszczonej, ja mam normalna skore na rekach i normalne z nia problemy - sucha zima, w lecie nie sprawia problemow. Na poczatku uzywalam kremu : ![]() niestety nie dorasta do piet czerwonemu. Polecam wszystkim !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Raz na jakis czas stosuje maseczke typu peel-off. Teraz jest to maseczka z orfilame'u pomaranczowa :
![]() musze przyznac, ze jest calkiem niezla - ma ladny zapach, dobrze oczyszcza cere no i jest na prawde "peel off" <- z czym tak na prawde bywa roznie :/ Wczesniej uzywalam maseczki z alg morskich, ktora byla straszna !!! Maseczka peel off, ktora musialam scierac bo inaczej sie nie dalo :/ efekty nie byly juz wazne. Natomiast ta maseczke oriflame moge pokecic kazdemu !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.